Demi & Selena Quintanilla

Demi was vorig jaar tijdens Halloween opeens verkleed als Selena Quintanilla. Veel mensen begonnen meteen te zien dat ze op elkaar lijken. En dat niet alleen omdat Demi verkleed is als Selena Quintanilla, maar ook in andere foto’s en op andere manieren in hun leven.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Selena Quintanilla

Selena Quintanilla was een bekende Amerikaanse zangeres die veel Spaanstalige muziek maakte. In 1995 is Selena Quintanilla doodgeschoten in haar hotelkamer door haar toenmalige beste vriendin en door de manager van haar fanclub. Ze was 23 jaar. Haar toenmalige beste vriendin is toen veroordeeld tot levenslang. Haar dood had een hele grote impact op de wereld. Selena is negen jaar op een rij uitgeroepen tot beste vrouwelijke artieste op de jaarlijkse Tejano Music Awards.

Grammy award

In 1993 won Selena een Grammy voor beste Mexicaanse-Amerikaanse met haar album “Live!”. Na Selena’s dood is er een organisatie opgezet de Selena Foundation. Deze organisatie helpt jongeren die in de problemen zitten. Ze helpen met name de jongeren die problemen hebben op school. Ook is er een film uitgekomen over Selena Quintanilla. In deze film speelde Jennifer Lopez de hoofdrol. Ook is er een musical op Broadway geweest over Selena’s leven.

In 2017 was het 22 jaar geleden dat Selena was vermoord. Heel veel bekende mensen hadden zich als Selena verkleed voor Halloween zoals; Kim Kardashian, America Ferrera en Demi.

Demi als Selena

Vorig jaar tijdens Halloween verkleedde Demi zich als Selena Quintanilla. Daarbij was de gelijkenis heel groot. Demi en Selena Quintanilla zijn allebei Mexicaans-Amerikaans. Demi en Selena Quintanilla hebben nog meer dingen gemeen. Ze zijn namelijk ook beiden opgegroeid in Texas en noemen dit allebei hun thuis. Beiden zijn ze ook geweldige zangeressen. Selena Quintanilla zong wel spaanstalig, maar sprak eerst geen Spaans. Demi zingt soms ook Spaanstalig en heeft aangegeven dat ze het niet vloeiend sprak.

Zoals wij allemaal weten had Demi thuisscholing. Selena Quintanilla heeft ook thuisscholing gehad. Selena moest namelijk vanwege haar groeiende zangcarrière school verlaten, omdat ze hier geen tijd meer voor had. Ze heeft uiteindelijk haar school via de mail afgemaakt in 1989. Demi kreeg thuisscholing, omdat ze heel erg gepest werd en zij heeft haar school afgemaakt in het begin van 2009.

Bekendheid

Demi en Selena zijn beiden wereldwijd bekend. Selena werd dit door haar zangcarriere. Demi werd wereldwijd bekend doordat ze begonnen was bij Disney en daarna door is gegroeid als zangeres.

Toen Demi zich verkleedde als Selena Quintanilla werd het voor veel mensen duidelijk dat de twee vrouwen heel veel op elkaar lijken. Demi en Selena hebben namelijk allebei heel groot lang en zwart haar. Daarnaast hebben ze allebei een hele unieke glimlach die heel groot is.

Volgens de zus van Selena Quintanilla, Suzette Quintanilla, zag Demi er heel mooi uit en ze was gevleid dat Demi als haar zus was verkleed. Dit heeft ze gezegd tegen HOLA! een website.

Demi en Selena Quintanilla hebben dus heel veel dingen gemeen zowel in uiterlijke kenmerken als in hun opvoeding en afkomst. Vinden jullie Demi en Selena Quintanilla ook zo veel op elkaar lijken?

Geef een reactie