Demi on Ellen

Demi is natuurlijk al wel wat keren bij ‘The Ellen Show’ geweest. Zo heeft ze daar haar hits ‘Skyscraper’, ‘Irresistible’ en ‘Stone Cold’ gezongen. Ook heeft ze daar leuke, verdrietige en inspirerende verhalen verteld over haar albums en over andere dingen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Ellen begon over Demi’s nieuwe hondje Cinderella en ze konden er niet om heen hoe schattig ze op de foto’s staat. Toen Ellen aan Demi vroeg hoe het met haar gaat, antwoordde Demi “Goed, heel goed!”. Waarop Ellen haar feliciteerde omdat Demi nu 5 jaar nuchter is. Demi vertelde dat ze zichzelf eigenlijk maar als 5 jaar oud beschouwd, omdat je volgens haar pas echt begint te leven als je nuchter bent. Demi zegt dat ze blij is mensen te kunnen inspireren om ook nuchter te worden. Ook wil ze graag het stigma doorbreken door haar verhaal te vertellen, en meer begrip creëren rondom psychische gezondheid.

“The day that I got sober is the day that I started living, so I like to call myself 5 years old. And I decidided to be open about my story and everything that I’ve been through because it helps others, and I had several people come up to me and said ‘my dad got sober because you did’ or ‘I got sober because you did’’ and thats so meaningfull and impactfull to me.”

Ook vertelde Demi dat zij graag een R-rated Camp Rock zou willen. Een film dat een beetje lijkt op ‘American Pie’, een comedy maar dan net wat groffer dan de eerste 2 Camp Rock films. Omdat de fans die keken naar Camp Rock nu zijn opgegroeid. Dus wel klaar zijn voor een wat volwassenere versie van Camp Rock. In de film zou wel gevloekt worden zei Demi. Maar dat vond ze niet erg vertelde ze Ellen. Daarnaast weten we dat Demi dat toch niet tegen kan houden, dus eigenlijk verbaast het ons helemaal niets!

De Grammy’s

Ellen vroeg wat Demi van de Grammy’s vond. Demi zei dat ze het geweldig vond, maar dat ze wel wist dat niet zou winnen, ook al had ze dat natuurlijk wel heel erg gehoopt. En vond Demi het al heel leuk om op te treden met een nummer van de Beegees. Ook al is ze niet opgegroeid met de muziek, kende ze het nummer wel.

De jurk die Demi aan had naar de Grammy’s vond ze zelf erg mooi vertelde ze. Demi zei dat ze hem eerst helemaal niet aan wilde omdat de jurk helemaal doorzichtig was. Maar toen haar team er op blijf aandringen dat de jurk haar heel mooi stond, besloot Demi hem toch te dragen. Ze vertelde wel dat ze de jurk wat gênant vond om te dragen. Haar date naar de Grammy’s was haar vader. Ook al had haar vader gezegd geen probleem met de jurk te vinden.

Zo vertelde Demi ook aan Ellen dat ze verschillende sporten doet, zoals boksen en jiu jitsu Daar krijgt ze energie van en voelt ze zich fit. Naast het interview speelde Demi en Ellen op het eind een spel een R-rated 5 second rule. Waarbij je een vraag krijgt en die 5 seconde moet beantwoorden. Demi had hier wat moeite mee.

Kijk hier het spel terug:

Geef een reactie