Demi komt naar Nederland!

Eindelijk! Demi heeft haar Europese tour aangekondigd! Op maandag 18 juni & dinsdag 19 juni staat Demi in Afas Live in Amsterdam! We geven je hier zo veel mogelijk informatie en vertellen je wat wij van plan zijn!

De show van Demi is in Afas Live. Daar kunnen ongeveer 5500 mensen in. Demi heeft voor deze show gekozen om allemaal staanplaatsen te doen. Er zijn zitplaatsen mogelijk op de tribune en het balkon, maar dit zijn er niet heel veel, een paar honderd. Wil je graag zitten? Dan moet je op tijd binnen zijn.

Hoeveel kosten de kaartjes?

De kaartjes voor de show zijn €40,70 euro. De verkoop van de kaartjes is aanstaande vrijdag om 10:00. De kaartjes worden verkocht via ticketmaster. Koop dus je kaartjes alleen via die website, andere kaart verkooppunten kunnen veel meer geld vragen voor de kaartjes en mogelijk kom je dan niet binnen.

De show is uitverkocht! Let op met kaartjes kopen via andere websites en andere mensen. Niet iedereen heeft de kaartjes. De veiligste plek om je kaartjes te kopen is ticketswap.nl. Met andere websites weet je het nooit 100% zeker en betaal je vaak veel meer dan de gewone tickets.

Presale

Er is een presale via de app van Qmusic, hoe dit precies gaat werken weten wij ook niet. Dus download de app en zit op donderdag 15 februari om 10:00 klaar als je presale kaartjes wilt kopen!

En hoe werken de Meet & Greets?

De meet & greets gingen net als in Amerika via HostVIP. Dat deze kaartjes in de verkoop gingen was voor ons ook een verassing. Opeens waren ze daar. Deze kaartjes zijn ook uitverkocht. Heb je een M&G kaartje? Er is een whatsappgroep voor iedereen die gaat. Stuur ons een berichtje voor als je er ook in wil.

Extra show op 19 juni

Op dinsdag 13 maart werd in eens aangekondigd dat Demi een extra show zal doen op 19 juni. Ook weer in de Afas Live in Amsterdam. Kaartjes voor de show zijn, net zoals die van 18 juni, €40,70 per stuk. De kaartverkoop voor de extra show is op vrijdag 16 maart om 10.00 uur via ticketmaster. Er zal geen presale zijn via Q-music.

Of er ook op 19 juni meet & greets komen is nog niet bekend. Het zal waarschijnlijk, net zoals de vorige verkoop van 18 juni, ineens in de verkoop gaan via HostVIP. Let er wel op, dat de meet & greet kaarten die je koopt via HostVIP exclusief ticket voor het concert zijn, dus je hebt sowieso een los concertkaartje nodig om te kunnen upgraden naar meet & greet. Ook moet je voor het kopen van meet & greet tickets betalen met creditcard.

Vanavond is er een overleg moment. Verdere informatie over fanacties en armbandjes voor 19 juni komen daarom zo snel mogelijk.

Fan acties tijdens de show

De fanacties zijn bekend. Op 3 en 4 maart kon er op acties gestemd worden via onze Facebookgroep, Twitter en Instagram. De acties kloppen niet 100% met waar op gestemd werd, maar dat komt omdat we daarna nog even naar haalbaarheid zijn gaan kijken. Deel de foto hieronder met zo veel mogelijk Lovatics die ook naar de show gaan op 18 juni!

Armbandjes project

Zoals we afgelopen jaar al hadden aangekondigd willen we speciaal voor de show armbandjes gaan laten maken. We hebben al iemand gevraagd voor een design van de armbandjes, dus het process is al gestart! We willen de armbandjes gaan verkopen voor €3,00 per stuk. Een deel van de opbrengsten gaan we aan een of meerdere goede doelen schenken. We weten nog niet precies welke en hoeveel, maar het geld blijft in Nederland. Waarschijnlijk een stichting die zich inzet voor mensen met mental health problemen. Je kan ze hier bestellen!

Een meeting voor de show?

De meeting komt er! Op zondag 22 april houden wij een meeting in Utrecht. Wat gaan we doen? Een van de populairste Camp Lovatic 2015 spellen! Helaas dan niet in het donker ;). Kom je ook naar de meeting? Hier vind je meer informatie en het formuliertje om je aan te melden.

Vriendenboekje voor Demi

Wij hebben een vriendenboekje voor Demi, hier zijn we al anderhalf jaar mee bezig, misschien zelfs wel langer. Deze willen we aan Demi geven en dan kan ze over zo veel mogelijk Nederlandse Lovatics wat lezen! Ook de mensen die niet bij het concert kunnen zijn, of geen Meet & Greet hebben. Je kan jouw pagina voor het vriendenboekje hier maken. Er wordt gevraagd naar je hobby’s, favoriete kleur, of je huisdieren hebt, etc een standaard vriendenboekje. Ook kan je een foto toevoegen! Wil je zelf het vriendenboekje schrijven? We nemen hem ook mee naar de meeting of de dag van het concert zelf!

Wanted! Streetteam lid!

Als laatste toch weer hetzelfde bericht als dat je waarschijnlijk wel vaker gezien hebt. We zoeken mensen voor het team! Nu het zeker is dat Demi naar Nederland komt, brengt dat voor het team meer werk met zich mee. En zijn we heel hard opzoek naar een 5de en 6de teamlid om het werk beter te kunnen verdelen! Je helpt mee met het organiseren van Camp Lovatic, meetings, onze social media, deze website en nog meer! Wil je meer informatie en/of je inschrijven voor het team? Dat kan hier!

5 gedachten over “Demi komt naar Nederland!

  1. Is this still up-to-date? I’ll go to the concert with a friend and we’re from Germany. I found another “action” on Facebook about Amsterdam, where everybody holds a sign “We stand by you”. Now I am a little confused, can some please help me 🙂 are we doing all actions that are described here? 🙂

    1. Hi Estela, this page is up to date. These are the “actions” we thought of and have been planning for the last 3 months. The other one you’re talking about is from another Lovatics who wanted to do something else. See you in Amsterdam!

Geef een reactie