Demi in rehab

Dat Demi in een kliniek zit voor behandeling van drugs problemen weet iedereen wel. Het is zo veel in de media geweest, dat veel Lovatics van familie en vrienden berichtjes hebben gekregen. “Wist je dat…?” en dan kijk je naar het berichtje, ja oma, dat wist ik ja…

Edit 5 november 2018: Dit artikel is half oktober geschreven. Het was toen nog niet bekend wanneer Demi weer uit rehab zou komen, we hadden verwacht rond 4 november, maar dat wisten we niet zeker. Demi ging 4 augustus naar de kliniek toe en zou daar voor ongeveer drie maanden blijven. Dan krijg je 4 november. Demi is nu weer haar gewone leven buiten rehab aan het oppakken, dit staat verder niet in het artikel vermeld.

Er is vooral in het begin heel veel gespeculeerd over wat er nu met Demi was gebeurt. Er gingen heel veel verhalen rond met alleen maar leugens. En wat er nu echt allemaal gebeurt is, dat komen we waarschijnlijk nooit te weten.

Het gaat goed

Gelukkig weten we nu door interviews met Diana (Demi haar moeder) en Madison (Demi haar jongere zusje) dat het goed gaat met Demi en dat ze haar uiterste best doet om alles weer goed te krijgen.

Diana had een interview, wat vooral ging om haar gevecht tegen opioids. Opioids zijn overal ter wereld een heel groot probleem, want je komt er te makkelijk aan. Daarin vertelde Diana ook hoe de dag voor haar ging. Ze kreeg namelijk allemaal berichtjes die haar succes wenste en dat allemaal vrienden van de familie voor hun aan het bidden waren. Zelf had ze op dat moment geen idee, TMZ had het al op de website gezet, alleen kijkt Diana daar natuurlijk niet dagelijks op.

TMZ

TMZ weet dit eerder, omdat zij een alarm radio hebben, zij weten precies waar er naar 112 gebeld is en waarom. Is er brand in een huis van een celebrity? Dan weten zij dat net zo snel als de hulpdiensten zelf. Het is dus niet zo dat Lauren en Kelsey eerst naar TMZ hebben gebeld.

Toen Kelsey in het ziekenhuis was, had ze eindelijk de tijd om Demi haar familie te bellen. Ze was te druk met zorgen dat Demi in goede handen was. Toen kregen Diana en Dallas te horen dat Demi in het ziekenhuis lag.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Foto’s

Helaas voor Demi zijn er de laatste tijd een aantal foto’s naar buiten gekomen dat zij naar de Starbucks ging. Het filiaal waar Demi heen ging, ligt vlak naast de kliniek waar ze voor behandeling zit. Dit is een goed teken, ze mag doen wat ze wil en ze kan het zelf ook allemaal aan!

Waarom plaatsen wij weinig informatie?

Dit is een vraag die wij wel eens krijgen, maar daar hebben we een goede reden voor. In het begin van het artikel lees je al dat er allemaal leugens werden verspreid over het internet. Sommige Nederlandse nieuwszenders en tijdschriften namen dit meteen over. Met als enige bron TMZ, en dat is nu niet een bron die je altijd kan vertrouwen.

We willen niet fake news verspreiden en dan de ene dag zeggen dat het de ene drug is en de andere dag dat het toch iets anders is. We willen geen verwarring verspreiden. Iedereen was toch al van slag, dat het toch gewoon maar weer gebeurt is. En wij willen niet iets verspreiden wat niet waar is of iets wat voor nog meer verwarring kan zorgen.

We hebben wel het bericht verspreid dat Ellen (van The Ellen Show) en Portia hun huis beschikbaar hadden gesteld. Dit vonden we namelijk wel een heel mooi gebaar en een mooi bericht. Uiteindelijk bleek dit niet waar te zijn, maar het gaf ons ergens wel een sprankje hoop. Er zijn andere celebrities die om haar geven!

Verder delen we de foto’s van Demi in de Starbucks niet, omdat we dit schending van Demi haar privacy vinden. Ze zit in een kliniek om aan zichzelf te werken en dat is privé. Ook dat ze voor een kop koffie gaat. Wij vonden het iets te ver gaan dat deze foto’s er waren. Gun haar wat rust en privacy, ook als ze even niet in de kliniek is.

Hopelijk begrijp je waarom wij er niet veel over gepost hebben.

Geef een reactie