Demi Lovato in AFAS live

Op maandag 18 en dinsdag 19 juni was Demi in Nederland met de ‘Tell Me You Love Me Tour’. Ze stond in de AFAS live in Amsterdam! In dit artikel alle ins en outs die er waren tijdens de concerten. Ben jij benieuwd hoe de 2 dagen zijn verlopen en hoe de concerten waren?

18 Juni

In de rij

Het eerste concert was op maandag 18 juni. Al vroeg in de ochtend stonden de eerste fans al in de rij om zo dicht mogelijk bij het podium te kunnen staan. Van tevoren was aangegeven dat er boetes zouden worden uitgedeeld aan iedereen die er voor 12 uur zou zitten. Dit is echter niet gebeurt.

Een voordeel van vroeg in de rij wachten is dat je snel nieuwe vrienden maakt met de mensen om je heen, je bent immers de hele dag met elkaar op dezelfde plek. Het regende op deze dag en blauwe zeilen werden over de hekken geplaatst zodat iedereen droog bleef. Er werd gezongen, gekaart en nog veel meer. Het is heel mooi om te zien hoe uit een rij bij een concert mooie vriendschappen ontstaan.

Noodoplossing bedenken

Op een gegeven moment was het nog steeds aan het regenen en de dunne zeiltjes die er waren, waren er natuurlijk niet genoeg. We gingen opzoek naar iets anders, helaas zonder succes, want we kwamen terug met vershoudfolie. Het was half 11 op een maandag en de meeste winkels waren nog niet open. Het werkte misschien voor 5 á 10 minuten. Leuk geprobeerd, maar het was hem niet. Later is er nog een zeil gehaald en hebben we daar geld voor gegeven, met het idee, kijk maar wat je ervoor kan kopen. Dit werkte beter en is de tweede dag ook nog gebruikt.

Met een groepje van het team hadden we een hotelkamer geregeld en waren we een dag van te voren al in Amsterdam. Deze hotelkamer was naast ons “hoofdkantoor” ook een opslag hok, openbaar toilet en een kleedkamer. Officieel hadden we de kamer met Kristine, Daisy, Annemieke en Fleur. Maar de eerste nacht sliep Maud er ook en de tweede nacht sliepen Kimberly en Lisa ook gezellig bij ons. Het hotel vond dat niet erg, zolang we maar niet voor overlast veroorzaakte.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Het concert

Het concert zelf was gaaf. Wel was het jammer dat Demi ‘Fall in Line’ en ‘Father’ niet zong. Ondanks dat was het erg leuk dat Demi de kisscam had meegenomen naar Nederland. Tijdens ‘Give Your Heart A Break’ ging de kisscam dan ook de zaal door. Het maakt dan niet uit of het 2 jongens, 2 meisjes of een jongen en een meisje waren, als je jezelf op de kisscam zag moest je degene naast je een kus/zoen geven. Niemand die hier een probleem van maakte en iedereen deed mee.

Er werd erg hard meegezongen tijdens de hele show en dat werd door Demi zeer gewaardeerd. Ook vond Demi haar team het leuk dat er allemaal dingen mee naar binnen waren genomen, zoals spandoeken en folieballonnen in de letters DEMI.

19 juni

Op dinsdag 19 juni was het 2e concert van Demi in de AFAS. Ook hier stonden de fans alweer vroeg in de rij voor de allerbeste plekken. Er stonden meer mensen bij AFAS voor Demi dan bij de Amsterdam Arena voor Beyoncé om 10 uur! Tijdens dit concert zong Demi wel ‘Fall in Line’, wat dan weer een mooie verandering was voor Lovatics die naar beide shows zijn gegaan. Ook had Demi het over haar nieuwe documentaire. Hiervoor wilde ze Warrior filmen, ook omdat haar stem weer goed was.

In de rij hadden we het al over dit artikel, want we wisten allemaal dat dit artikel geschreven moest worden. In ons hoofd had dit artikel de titel “Wij zijn dood”, want dat was wel hoe wij ons op dat moment voelde. We hadden al 1 dag achter de rug, maar ongeveer al 3 dagen slecht geslapen. Natuurlijk hebben we ook nog een hele goede, tweede show beleefd. Maar wat waren wij kapot daarna.

Warrior

Tijdens beide concerten was het nummer ‘Warrior’ toch wel een hoogtepunt. Het liedje betekent heel veel voor Demi zelf, maar ook voor veel fans in de zaal. Overal stonden jongens/meiden te huilen en iedereen knuffelde en steunde elkaar tijdens het nummer.

Tijdens de eerste show met Warrior wist de beveiliging even niet wat ze moesten doen. Iedereen was opeens aan het huilen en zij hadden het niet verwacht. Ze gingen met elkaar in overleg welk nummer dit was en grapten met elkaar over tissues.

Crowd management

Om nog even terug te komen op Beyoncé haar show. Wij hebben de beveiliging/crowd management heel erg bedankt voor hun aanpak. Hetzelfde bedrijf loopt ook bij de Arena, maar daar werd het een grote chaos toen de early entry naar binnen mocht. Het was een grote ren wedstrijd. Dat leverde ons wel stoeltjes en kussens op. Maar voor fans is dat ook niet leuk. De beveiliging bij AFAS heeft het erg goed gedaan en verdienen een groot compliment!

Allebei de shows waren helemaal uitverkocht. Demi vond dit erg leuk en hierdoor ziet ze nu ook hoeveel fans er wel niet in Nederland zijn. Was jij bij een van de concerten, of zelfs beide? Laat in de reacties achter wat jij ervan vond! We gaan ook nog een artikel maken met wat jullie van de show vonden!

Geef een reactie