Demi en haar vrienden

Demi heeft veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat of heel weinig contact mee heeft. Wij maken voor jullie een lijstje. Hierin staan Demi haar vrienden en “ex-vrienden”. En vertellen we je een stukje geschiedenis van de vriendschap en hoe het nu gaat.

De Jonas Brothers

Demi heb natuurlijk veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat. Wij maken voor jullie een lijstje. Van Selena tot Marissa! Laten we beginnen met niemand minder dan The Jonas Brothers! Hoe kan je daar nou niet mee beginnen?! Iedereen weet dat hun eerste samenwerking was met Camp Rock. Waar ze in 2010 met Joe Jonas een paar maanden aan het daten was, maar dit ging stuk. Joe hield wel van haar maar meer als een vrienden dan het houden van in een relatie. Jammer genoeg maar gelukkig zijn ze nog steeds hele goede vrienden en gunnen ze elkaar het beste toe.

Dan heb je nog Nick Jonas die 2 zijn op dit moment beste vrienden. En dat waren ze eigenlijk al heel snel tijdens Camp Rock. Sinds die tijd hebben de twee al een heleboel dingen samen gedaan, zo hebben ze samen het nummer Avalanche uitgebracht en een eigen Record-Label opgericht. Ook was Nick de Creative Director bij Demi’s Neon Light Tour en hebben ze zelfs samen getourd met hun Future Now Tour.

Dan heb je Kevin Jonas nog. Hij is na The Jonas Brothers eigenlijk bijna helemaal gestopt met zingen. Hij heeft nu een prachtig gezinnetje en zelfs een eigen realityshow gekregen. Die heette ‘Married to Jonas’. Het gaat over het leven als getrouwd stel samen met zijn vrouw Danielle.

Dit waren in het kort The Jonas Brothers. We kunnen nog wel meer voor jullie schrijven, maar dan is het meer een artikel over Demi en The Jonas Brothers. Misschien een idee voor een andere keer!

Selena Gomez

Demi heb natuurlijk veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat. Wij maken voor jullie een lijstje. Van Selena tot Marissa! Nu verder met nog een hele bekende Selena Gomez. Selena en Demi kennen elkaar al heel lang. Al sinds dat ze klein waren van de kindershow Barney & Friends die in 2002 in Amerika op tv was. In 2009 hebben ze nog een film samen gemaakt: Princess Protection Program. Over de film: Prinses Rosalinda woont in een klein koninkrijk, samen met haar moeder (de koningin) en leidt een zorgeloos leventje als prinses. Dit alles verandert wanneer een dictator (Generaal Magnus Kane) het land binnenvalt en Rosalinda wil ontvoeren. Voor haar veiligheid wordt ze geplaatst in het Princess Protection Program (Het Prinsessen Beschermingsprogramma). Ze krijgt de naam ‘Rosie Gonzales’ toegewezen en moet leren als normale Amerikaanse tiener te leven.

Helaas in 2014 werd de vriendschap beëindigd, omdat Demi geen zin meer had in alle drama die Selena met zich meebracht. Demi wil zich richten op de toekomst en heeft daarbij geen behoefte aan gedoe. Maar het gerucht gaat dat ze weer vrienden zijn maar nog wel in een pril stadium om het zo maar even te zeggen.

Miley Cyrus

Demi heb natuurlijk veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat. Wij maken voor jullie een lijstje. Van Selena tot Marissa! De volgende is Miley Cyrus. Demi en Miley kennen elkaar van Disney. Ze zaten daar tegelijkertijd. Demi en Miley zijn even oud en maken allebei muziek. Miley en Demi hebben ook samen met The Jonas Brothers en Selena Gomez een liedje opgenomen ‘Send It On’ heet deze.

In het verleden kregen Miley en Demi al enkele keren ruzie met elkaar. De ene keer ging het via Twitter, de andere keer ging het via de tijdschriften. Toch maakten ze het iedere keer met elkaar goed. Maar in 2014 ging het goed mis Demi zegt in een interview “We hebben niks meer gemeen, maar ik hoop voor haar dat alles goed met haar gaat.” Dit is dus het einden van de vriendschap. Het komt bij deze vriendschap ook niet echt goed meer denk ik.

Opvallend is dat Demi afgelopen maand wel Miley een compliment gaf over haar sobriety. Miley is een tijdje geleden gestopt met alle drugs en alcohol, net als Demi 5 jaar geleden deed!

Marissa Callahan

Demi heb natuurlijk veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat. Wij maken voor jullie een lijstje. Van Selena tot Marissa!We hebben ook Marissa Callahan haar BFF ze kennen elkaar al voordat Demi echt beroemd werd. Zelf heb Marissa nu ook een eigen blog en die heet: Hashtag Marissa, als je op de naam klikt ga je naar Marissa haar website. Maar even terug te komen op Demi en Marissa wat ik net al zei Demi en Marissa kennen elkaar al heel lang zelfs voordat Demi beroemd werd. Dus dat is al een heel lang geleden, en op de dag van vandaag zijn ze nog steeds BFF’S.

Wilmer Valderrama

Demi heb natuurlijk veel vrienden, maar ook veel vrienden waar ze niet meer mee omgaat. Wij maken voor jullie een lijstje. Van Selena tot Marissa!En op het laatste vinden we toch dat hij er tussen moet: Wilmer. Helaas hebben ze na 6 jaar samen besloten om toch uit elkaar te gaan. De reden was, omdat ze meer broer en zus waren dan geliefden van elkaar. Het blijft toch heel erg jammer dat die twee uit elkaar zijn, daarom vonden we het wel belangrijk dat ook Wilmer in het rijtje zou staan. Maar we durven wel met zekerheid te zeggen dat die twee nog wel vrienden zijn en dat ze elkaar af en toe spreken. Ze gunnen elkaar ook het allerbeste ter wereld qua liefde dus. De relatie zal wel verder gaan in een mooie vriendschap of als broer en zussen band. Laten we maar hopen op het beste tussen die twee.

Geef een reactie