Demi en acteren!

Demi is al op vroege leeftijd begonnen met acteren, namelijk toen ze zes jaar was. Haar eerste rol was in Barney & friends, een Amerikaanse kindershow. Ze heeft hierin gespeeld samen met Selena Gomez. Demi heeft daarnaast in veel verschillende series en films gespeeld. Lees snel verder voor al Demi’s rollen!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Hoofd- en gastrollen

In sommige had ze de hoofdrol zoals in Camp Rock en Sonny With a Chance en in andere had ze een gastrol zoals in Grey’s Anatomy en Glee. Ook heeft ze in Smurfs: The Lost Village het personage Smurfin ingesproken. Demi heeft daarnaast ook de stem ingesproken van Lenore in de animatiefilm Charming. Helaas is deze film niet uitgekomen in Nederland. Hij is wel al in Spanje en Portugal te zien. Naast al haar films en series heeft Demi ook twee documentaires uitgebracht namelijk; Simply Complicated en Stay Strong. Demi was begonnen met het filmen van haar derde documentaire, maar de productie voor deze documentaire is tijdelijk stopgezet. Zo kan Demi zich volledig op haar gezondheid letten.

Charming

De animatiefilm Charming heeft in Europa, naast Spanje en Portugal, nog geen releasedatum. Volgens Wikipedia heeft Noord-Amerika ook nog geen releasedatum voor 2018. De animatiefilm Charming gaat over de nog niet vertelde verhalen van sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje. Al deze prinsessen komen erachter dat ze allemaal verloofd zijn met dezelfde prins Charming. Na een vloek door de Wicked Queen moet prins Charming met de heldin, Lenore, op een groot avontuur om zijn grote liefde te vinden. In Charming spreekt Wilmer Valderrama de stem in van prins Charming, Demi de stem van Lenore, Avril Lavigne de stem van Sneeuwwitje, Ashley Tisdale de stem van Assepoester en G.E.M. de stem van Doornroosje. Dus deze film heeft een echte sterrencast

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Opnieuw acteren

Een paar maanden geleden liet Demi via Twitter weten tijdens een Q&A dat ze volgend jaar weer van plan was om te gaan acteren. Ze vertelde aan Entertainment Tonight dat ze weer meer energie heeft gekregen voor acteren nadat ze de stem van Smurfin in Smurfs: Lost Village in had gesproken. Ze gaf wel aan dat haar vele tatoeages misschien wel voor een belemmering kan zorgen. Ze moeten dan namelijk al haar tatoeages bedekken en dat proces duurt best lang.

Toen ze de stem insprak van Smurfin gaf ze aan dat ze het wel leuk vond dat ze in staat was om te acteren zonder camera. Ze hoefde zich geen zorgen te maken over haar make-up of haar haar of de camerahoeken. Vanwege de afgelopen tijd weten wij niet of ze nog steeds van plan is om te gaan acteren. Demi moet namelijk eerst gezond worden voordat ze weer gaat acteren. Wij hopen dat Demi weer gaat beginnen met acteren als ze zich weer beter voelt. Kunnen jullie ook niet wachten op een nieuwe Demi-film of serie?

Geef een reactie