Demi en Ellen 2017 & 2018

Demi is al meerdere keren bij Ellen geweest en elke keer hebben ze de grootste lol en goede gesprekken. Zo heeft ze “who’d you Rather” gespeeld, over haar Documentaire ‘Simply Complicated’ gepraat en natuurlijk opgetreden! In dit artikel de 3 recentste bezoeken van Demi bij Ellen.

13 oktober 2017

Deze aflevering was Demi bij Ellen om ‘Sorry not Sorry’ te performen en om te praten over het nieuwe album ‘Tell Me You Love Me’. Ellen vroeg hierbij, ondanks dat het haar waarschijnlijk niet veel interesseert, naar een liedje waar de roddels over gingen dat het over Nick Jonas zou gaan. Demi gaf hierop ook geen duidelijk antwoord en vertelde dat ze het altijd geheim zal houden over wie haar liedjes gaan.

Even later confronteerde Ellen Demi op een grappige manier met het feit dat Demi Jimmy Fallon haar ‘bof’ noemde. Demi lost het goed op om uit te leggen dat Jimmy haar bof in New York is.

Ellen gaf Demi ook nog als teken van hun vriendschap een grote pot met Demi haar favoriete augurken.

Als laatste zong Demi uiteraard ‘Sorry not Sorry’.

30 oktober 2018

Bij dit bezoek aan Ellen had Demi een speciale aankondiging, namelijk de ‘Tell Me You Love Me Tour’. Iedereen die op dat moment bij de show aanwezig was kreeg 2 kaartjes hiervoor.

Daarnaast praatte Demi ook nog over haar documentaire ‘Simply Complicated’ en Ellen had alleen maar lovende woorden over Demi.Ellen bewonderd Demi namelijk voor haar openheid en eerlijkheid en de lach op Demi haar gezicht was op dat moment ook niet te missen.

Demi was ook het prijsmodel van het spel “What’s in the box” en had een prachtige prinsessenjurk aan. Ze moest de hele tijd heen en weer rennen om de prijzen bekend te maken. Ellen maakte daar dan ook goed gebruik van. Het hele spel zag je Demi genieten en lachen.

In het interview vertelt Demi aan Ellen dat ze op 7-jarige leeftijd ‘Mini Miss Texas’ was en het dus niet de 1e keer was dat ze een miss verkiezing jurk aan had.

15 januari 2018

In deze aflevering speelde Demi “Who’d you Rather”. Ze gaf hier ook aan ‘very single’ te zijn toen Ellen dat vroeg. Ze koos onder andere voor Harry Styles, Rihanna, Niall Horen en Kristen Steward. Uiteindelijk moest Demi kiezen tussen Rihanna en Kristen Steward en daaruit koos ze voor Rihanna. Ellen grapte dat ze Nick Jonas zou gaan bellen om te laten weten dat Demi Rihanna verkoos boven hem, omdat hij ook 1 van de keuzes was.

Ellen interviewde Demi ook over haar Instagram account en de zelfverzekerde foto’s die ze de laatste tijd plaatst, wat een bruggetje was naar Demi haar documentaire ‘Simply Complicated’. Over de Instagram posts verteld Demi dat ze het afgelopen jaar heel veel aan zichzelf heeft gewerkt en van haar lichaam is gaan houden. Ook vertelde ze dat ze een foto in een badpak eigenlijk niet wilde plaatsen omdat ze haar benen niet mooi vond. Uiteindelijk heeft ze de foto toch geplaatst om te laten zien dat ze trots is op haar lichaam en van zichzelf houdt.

Als laatste trad ze op. In deze aflevering zong Demi ‘Tell Me You Love Me’

Geef een reactie