A day in the life of.. Sam

Een heel artikel, helemaal over 1 dag uit mijn leven. De dag die ik gekozen heb is 7 januari, een dag waarin er nog een beetje wat gebeurde. Heel veel kun je namelijk niet doen met een gebroken voet. Maar ja, dan zie je ook een keer hoe zo’n dag eruit ziet.

Studiedag

7 januari, een schooldag of ja, een studiedag voor mij. Het is net kerstvakantie geweest, dus een slecht slaap ritme had ik in ieder geval al. Mijn wekker stond vandaag om 12:00 uur en om 12:45 was ik dan eindelijk mijn bed uit. Tja, een vrije dag moet je van genieten toch? Om 13:00 uur had Ik met een vriendin afgesproken, dus ik moest wel echt op gaan schieten nu.

Na snel kleren aan te hebben getrokken, tanden te hebben gepoetst, haren te hebben gedaan etc. was ik gelukkig nog wel op tijd klaar. Eenmaal beneden appte de vriendin waarmee ik had afgesproken of het wat later kon. Voor mij kwam dat natuurlijk heel goed uit, had ik tenminste nog even tijd om te ontbijten of ja, zo kun je het op die tijd eigenlijk al niet meer noemen.

Vakantie

5 minuten nadat ik klaar was met eten, belde de vriendin waarmee ik had afgesproken aan. We zouden naar vakanties gaan kijken. Een leuk vooruitzicht! Dit jaar zit ik in mijn examenjaar HAVO dus een perfect jaar om in het voorseizoen op vakantie te kunnen. Na een uurtje gezocht te hebben, hadden we verbazingwekkend al iets gevonden. Nu moeten we overmorgen alleen nog maar boeken. Ik hebb nu al zin in de vakantie! Nadat we hier mee  klaar waren is er nog een andere vriendin gekomen, even gezellig bijkletsen. Want ja, veel meer kun je niet doen met een gebroken voet.

Team

Na het eten ‘s avonds ben ik begonnen met het inplannen van posts voor het team. Ik heb het de komende tijd best druk, dus leek het me handig om wat verder vooruit te plannen. Ik verzorg op dit moment de posts van 21:00. Op zich is het niet heel veel werk, maar het moet wel gedaan worden.

Nadat ik de posts had ingepland, ben ik begonnen met het schrijven van dit artikel. Het was al best laat, maar ik was bang dat ik alles zou vergeten als ik het uit zou stellen tot morgen. Wat waarschijnlijk ook waar zou zijn geweest.

Gelukkig ging het schrijven best goed en ben ik op dit moment aan het eind van het artikel. Ondertussen is het 12 uur en is het maar eens tijd om naar bed te gaan. Nog redelijk op tijd toch? Voor mij in ieder geval wel.

Ik hoop dat ik jullie een beetje een beeld heb kunnen geven van hoe mijn dag er uitziet. Ook al ziet iedere dag erbij mij heel anders uit hoor. Ik ga nu maar eens stoppen met schrijven. Zo nog even mezelf klaarmaken en dan kan ik eindelijk weer lekker mijn bed in kruipen. Oh ja, ik ga wel nog eerst even wat muziek luisteren hoor, anders kan ik niet slapen.

Geef een reactie