A day in the life of… Maud

Deze keer is het tijd voor A day in the life of… Maud! De dag dat jullie mogen meekijken is zaterdag 18 augustus 2018. Voor vandaag stond de birthday meeting in Amsterdam op de planning en heb ik nog wat andere leuke dingen gedaan. Dus lees snel verder om erachter te komen wat dat allemaal was.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Ochtend…

De ochtend is voor mij altijd het zwaarste moment van de dag en ik werd er ook niet vrolijk van toen mijn wekker om 7 uur ging. Gelukkig realiseerde ik mij al snel dat vandaag een leuke dag zal worden vol met leuke mensen en kwam ik een stuk sneller dan normaal mijn bed uit. Toen volgde het standaard rondje: ontbijten, douchen en aankleden oftewel klaarmaken voor vertrek.

Aangezien ik die dag ervoor geen tijd had om pannenkoeken te bakken die we tijdens de meeting zouden uitdelen zorgde ik dat ik om klokslag 8 uur bij de Dekamarkt stond om deze te halen. Al rennend ging ik door de winkel heen, sprong ik op mijn fiets en ben ik zo snel mogelijk naar de trein gereden die om half 9 weg zou gaan vanaf station Den Helder Zuid.

De reis naar Amsterdam Centraal

Jeetje hier leek geen einde aan te komen, het was het een na laatste weekend dat de kaartjes van de Kruidvat konden worden gebruikt dus de gehele reis zat de trein goed vol. Alsof dat nog niet erg genoeg was, kwamen er steeds meer mensen met koffers de trein in. Dat betekent dus dat ik in een stoel zat opgekropt en samen met mijn muziek geen kant verder op kon. Ik kan jullie vertellen anderhalf uur met je benen opgetrokken op een stoel is geen pretje en ik was er om eerlijk te zijn heel snel ook klaar mee, dus ik heb heel wat voor jullie over. 🙂

Amsterdam!

Ik was om ongeveer 10 uur op het station, omdat ik met Daisy had afgesproken om eerst nog even wat te gaan drinken. Het eerste waar ik naartoe ging was de Starbucks, want daar hadden we afgesproken. Na ongeveer 10 minuten kwam Daisy aangelopen en hebben we gezellig samen wat gedronken. Vlak daarna kwam ook Masha ons gezelschap houden. Voor we het wisten was het ook alweer tijd dat Kristine aankwam en liepen we met zijn allen richting Fleur.

Vanuit daar hadden we met zijn allen besloten om even naar de winkeltjes te gaan voordat de rest zou komen en dat was wel erg gezellig zo met zijn allen aangezien we elkaar ook niet heel vaak zien. Zodra de andere meiden en jongens kwamen die zich in hadden geschreven voor de meeting kon het feestje dan ook eindelijk beginnen. We besloten met het groepje vlakbij het water te gaan zitten waar we gezellig hebben gefeest en gegeten.

Het was mijn tweede meeting die ik mocht meemaken en ik heb onwijs genoten. De hele dag was erg gezellig en we hebben Demi der verjaardag zeker gevierd, zoals zij zou hebben gewild.

Wil je nog meer weten, sta ik altijd open voor vragen. 🙂

Geef een reactie