Dansers en danseressen mee op tour!

Tijdens een tour gaan er altijd heel veel mensen mee. Van technici tot mensen van de catering, iedereen draagt bij aan het verloop van de tour. Deze tour zijn er ook heel veel dansers en danseressen mee om het concert zo leuk mogelijk te maken, ook al is het leuk genoeg om Demi haar ding te zien doen. Wil je zien wat de danser allemaal doen, kijk dan op hun instagram account @demidancersofficial.

Jojo Gomez

Jojo komt uit South Hadley. Een leuk feitje over haar is, dat ze 13 tatoeages heeft. Jojo danst al heel erg lang voor Demi. Omdat Jojo al zo lang met Demi danst, hebben we al een tijd terug een artikel over haar geschreven. Daar staat heel veel in over wie Jojo is.

Dani Vitale

Dani komt uit Cleveland. Een grappig feitje over haar is, dat ze vroeger hamsters broedde in haar kast. Dani is deze tour de choreograaf.

Savana Petruzello

Savana komt uit Boston. Een leuk feitje over haar is dat ze van cowboys houdt. Savana is de tweelingzus van Serena die ook mee op tour is als danseres. Savana is naast danser ook acteur en model.

Liz Guerrieri

Liz komt uit Cleveland. Een grappig feitje over haar is, dat ze kan klappen met één hand. Liz is deze tour de assistent choreograaf.

Scott Myrick

Scott komt uit Orange Country. Een leuk feitje over hem is, dat hij houdt van het rijden op crossmotoren. Scott is 26 jaar oud. Het was voor Scott altijd een droom dat zijn vriend hem op tournee kon zien. In de week van 11 maart is deze droom uitgekomen. Zijn vriend en zijn familie kwamen bij de show kijken om onder andere Scott op het podium te zien.

Jovanni Soto

Jovanni komt uit Boston. Een grappig feitje over hem is, dat hij afgestudeerd is bij Julliard. Jovanni is 24 jaar oud. Het motto van Jovanni is “Get comfortable being uncomfortable.”

Jacqueline Lloyd

Jacqueline komt uit L.A.. Een grappig feitje over haar is, dat ze nog steeds bang is in het donker. Jacqueline is naast danseres ook nog een model. Jacqueline heeft onder andere al voor Rita Ora en the Weeknd gedanst.

Serena Petruzello

Serena komt uit Boston. Een grappig feitje over haar is, dat ze eerst de eigenaar was van een online bakkerij. Serena is in haar vrije tijd een model. Serena heeft al vaker met Demi op het podium gestaan. Tijdens de Iheart music awards in december 2017 danste ze ook al voor Demi.

Jayme Rae Dailey

Jayme Rae komt uit Montreal in Canada. Een grappig leuk weetje over haar is, dat ze een tweeling is. Jayme en haar zus Jenny hebben een insagramaccount voor hen samen @thedailytwins. Op dit account delen ze alles wat ze als zussen mee maken. Beiden zijn ze fanatieke danseressen en daar zie je heel van terug op het account.

Sohey Sugihara

Sohey komt uit Asahikawa in Japan. Een grappig feitje over hem is, dat hij geobsedeerd is door kikkers. Sohey heeft al voor meerdere beroemdheden gedanst. HIj heeft onder andere voor Madonna, Nicki Minaj en Britney Spears gedanst.

Jae fusz

Jae komt uit Buffalo. Een leuk feitje over hem is, dat hij half pools en half Afrikaans-Amerikaans is. Jae heeft al voor verschillende bekende artiesten gedanst zoals Mariah Carey, Miley Cyrus, Britney Spears en nog veel meer.

Al deze dansers hebben één voor één audities moeten doen om te bewijzen dat ze goed genoeg zijn om mee te mogen. De audities werden gehouden op vrijdag 19 januari. Dani wist op dat moment al dat ze choreograaf zou zijn voor de tour. Daarom mocht zij de audities beoordelen om te kijken of het talent wat zij zocht ertussen zat. Op de tour zijn in totaal 11 dansers mee. Allemaal doen ze het ongelooflijk goed. Als je de video’s ziet die tot nu toe van de optredens zijn gemaakt, zou je bijna jaloers worden. Niet alleen omdat ze met Demi op een podium staan, maar ook omdat ze ongelooflijk getalenteerd zijn.

Geef een reactie