CAST centre gaat weer mee op tour!

We horen je denken: weer? Ja CAST centre is ook meegeweest tijdens Demi’s vorige tour: The Future Now Tour. Ook toen ging Mike Bayer mee met Demi en verzorgde ze allemaal dingen. Maar we snappen best dat je niet weet wat dit allemaal is. Toen hebben we er ook geen artikel over geschreven.

Wat is CAST centre?

CAST Centres is een treatment centre, maar dan eentje die gepersonaliseerde behandelingen aanbied voor mental health en verslavingen. CAST centres is 10 jaar geleden opgericht met het doel om de beleving van het leven van mensen te verbeteren. Er worden vooral veel artiesten en atleten behandeld bij CAST Centres.

De oprichter van CAST centers is Mike Bayer. Hem ken je misschien wel van social media posts van Demi. Of van de documentaire Simply Complicated. Mike heeft geholpen bij Demi’s behandeling en heeft advies gegeven aan Phil over de aanpak. Mike is een personal development coach en hij gebruikt vooral onderzoekende en probleemoplossende strategieën bij zijn “patiënten”.

Demi is partner geworden van CAST centres en is nu ook onderdeel van het CAST centres team. Ze probeert met haar eigen ervaring andere mensen te helpen. CAST centres heeft haar geholpen haar leven weer op de rails te krijgen en ze is heel erg blij dat het team van CAST en Mike Bayer haar de middelen hebben kunnen aanreiken op het moment dat ze het meest nodig had.

CAST on tour, ze gaan weer mee! Demi geeft gratis therapie sessies weg voor haar concerten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door CAST Centres.

CAST on tour

Veel nieuwsmedia hebben het al verteld, maar CAST on tour gaan therapiesessies voorafgaand Demi’s concerten geven. Voor iedere show van 5 tot 6 uur wordt dit geregeld en kan je je aanmelden via de website van CAST, let op je moet wel 18+ zijn.

Via deze therapie sessies willen ze een leven zonder verslavingen en mental health problemen promoten. Daarnaast willen ze ook graag meer bekendheid en openheid rondom verslavingen en mental health brengen. Dit is nog steeds een taboe, in Amerika, in Nederland en in de rest van de wereld.

CAST on tour evenementen zijn bij elke show van Demi’s opkomende Amerikaanse deel van de Tell Me You Love Me tour. Tijdens deze evenementen zullen er verhalen worden verteld door de mensen die weer op de goede weg zijn. Dit allemaal om deelnemers te inspireren om ook hun leven zo te gaan leiden en als het nodig is hulp te gaan zoeken.

Nederlandse media

Veel Nederlandse nieuwswebsites hebben geschreven over dit idee. We laten je hier een lijstje zien van welke dat dan waren.
AD
Artiesten nieuws
Hitkrant
Linda nieuws
MTV

Meningen

Op het internet zijn verschillende meningen te vinden over deze CAST on tour evenementen. Niet iedereen is even positief erover. Wat vind jij ervan dat Demi deze therapiesessies voor haar concerten aanbiedt? Zou jij naar zo een evenement willen gaan? Waarom wel of waarom niet? Deel het in de reacties hieronder, wij zijn erg benieuwd!

Geef een reactie