Camp Lovatic: hoe gaat het met de voorbereidingen?

Hoe zit het met Camp Lovatic en hoever zijn wij met de voorbereidingen? Die vragen beantwoorden we hier. We leggen alles uit wat we tot nu toe hebben, en wat we tot nu toe hebben gedaan bij onze afgelopen meetings.

Waar en wanneer is het?

Zoals jullie hopelijk al weten is het 2 en 3 juni bij Scouting Jan van Speyk net als de vorige 2 kampen. Tussen 12:00 en 14:00 op 2 juni kan je aankomen. Kom je met het OV en tussen 13:00 en 14:00 aan? Dan moet je even bellen en komen we je bij de bushalte ophalen! Scheelt weer lopen en sjouwen met al je spullen. Op zondag is het kamp ongeveer rond 15:00 afgelopen. De prijs is zoals jullie weten ook een stuk goedkoper als de afgelopen keren €25,00. Als je nog nooit bent geweest is het zeker het proberen waard voor deze prijs.

Wat hebben wij in de afgelopen team meetings besproken?

Op 7 januari hebben we besproken hoe we alles willen gaan doen. Denk aan wanneer en hoelang moet het kamp duren? We moesten in ons achterhoofd houden dat Demi ook ergens nog naar Nederland zou komen. Maar wanneer wisten we nog niet. Dat duurde nog een maand. Verder hebben we ook gekeken naar de examentijd, daar zitten we na. We zitten ook nog voor de herexamens, dus als je in je examenjaar zit, dan heb je als het goed is de tijd ;).

De volgende team meeting hebben we de invulling van het kamp besproken. Wat willen we allemaal gaan doen, gaat dit allemaal passen in de tijd die we hebben. Het antwoord daarop is natuurlijk niet, dus overal weer aanpassingen gedaan. Verder moesten we de spellen bedenken die je met zijn 10en kan doen, maar ook nog leuk zijn als je met 20 mensen bent.

Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken van alle spellen. Een uitleg en alles wat we er voor nodig hebben. Daarnaast maken we een kampboekje met een paklijst en moeten we een boodschappenlijst maken en die boodschappen doen!

Hoe verloopt het tot nu toe?

Op dit moment verloopt alles redelijk goed we zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het is veel werk wat er gedaan moet worden, maar gelukkig zijn we met veel mensen. We moeten nog een aantal dingen regelen om alles zo leuk mogelijk te maken en waar we volgens het de verhuurders van het gebouw rekening mee moeten houden.

Hierbij alvast 1 tipje van de sluier van 1 van de spellen die we gaan doen tijdens Camp Lovatic 2018: we willen een aantal kaartspellen spelen. Dit is namelijk leuk met een kleine en grote groep. Denk aan Cards Against Humanity en Weerwolven van Wakkerdam! En ook willen we een soort beauty avondje regelen met een maskertje en je nagels lakken. Dit kan je trouwens kiezen, je hoeft het natuurlijk niet te doen!

Met de inschrijvingen gaat het op dit moment ook goed. We zijn op 25 april met 10 mensen, waarvan er 5 teamleden zijn. Daar kunnen er zeker nog 5 bij, maar als er meer Lovatics mee willen, dan kan dat altijd! Hieronder vind je een linkje naar het inschrijfformulier ;).

Reizen

Nog even over het reizen, er zijn meerdere routes mogelijk. Je reist naar de bushalte Driehuis kerk in Wilnis. Het klopt dat dit een andere plaats is, het gebouw staat aan de buitenkant van het dorp. Hier kan je komen met bus 126 naar Mijdrecht, deze gaat vanaf Amsterdam Bijlmer Arena en doet er ongeveer 40 minuten over. Ook kan je bus 130 naar Uithoorn nemen, deze gaat vanaf treinstation Breukelen (Sprinters vanuit Rhenen/Utrecht Centraal en Uitgeest/Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal/Gouda komen hier), deze bus doet er ongeveer 30 minuten over. Als laatste kan je reizen met bus 123 vanaf Station Woerden (hier stoppen treinen vanaf Leiden Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal), deze bus doet er ongeveer 30 minuten over. Je moet maar even kijken wat voor jou het handigste is.

Reis je via Haarlem, Aalsmeer, Amsterlveen, Alphen aan de Rijn of Amsterdam dan kan je ook via Uithoorn reizen. Zorg er dan wel voor dat je uiteindelijk bus 130 naar Breukelen pakt op Uithoorn Busstation, anders moet je bij Mijdrecht Centrum overstappen op een andere bus. Overstappen op Mijdrecht Centrum is wel aan te raden als je in bus 340 vanuit Haarlem Station komt, dit is namelijk een rechtstreekse bus naar Mijdrecht toe.

Denk je na het lezen van dit artikel: ik wil daar wel naar toe? Dan kan dat natuurlijk! In dit artikel vind je nog meer informatie over het kamp en het inschrijfformulier! Inschrijven voor het kamp kan tot en met zondag 19 mei, daarna willen we alles binnen hebben ivm hoeveelheden voor boodschappen. Er zijn nog een hele hoop plekjes vrij en anders regelen we nieuwe plekjes voor iedereen die wilt komen ;). Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd een berichtje sturen via social media, mailen of appen, wij zijn er om al je vragen te beantwoorden! We hopen je te zien 2 en 3 juni!

Dit is een plattegrond van het gebouw waar we tijdens het kamp in verblijven. De hokken zijn iets meer vierkant dan op de tekening. Ze zijn ongeveer allemaal 10 bij 10 meter.

Geef een reactie