Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!

Hoewel we afgelopen jaar een back to basic kamp hadden, pakken we het dit jaar weer groter aan. Zo is het kamp twee nachten in plaats van een en zit er weer een kampshirt bij!

Het kamp zal dit jaar dus 2 nachten zijn, van donderdag 30 mei tot zaterdag 1 juni 2019. De tijden komen nog, we hebben namelijk op dit moment nog geen planning gemaakt. De dichtstbijzijnde bushalte is op ongeveer 20 minuten lopen, maar het eerste half uur zullen we met een auto vanaf die bushalte naar het gebouw rijden. Daarna kan je best bellen of we je kunnen ophalen bij de bushalte. Dit scheelt even wat tijd en sjouwwerk. Op zaterdag, als het kamp is afgelopen, zullen we jullie met auto’s naar de bushalte brengen.

Schrijf je hier in!

De datum

Het kamp vindt plaats op 30 mei tot 1 juni 2019. Dit lijkt nog redelijk ver weg, maar zo heb je genoeg tijd om je in te schrijven en als het kamp dichterbij komt lijkt het opeens wel heel snel te gaan. Inschrijven kan tot en met zaterdag 18 mei. Daarna willen we alles binnen hebben en weten we wie er allemaal mee gaan. Dan kunnen we eventueel ook nog activiteiten aanpassen als het nodig is.

De locatie

Net als de voorgaande Camp Lovatic weekenden, zal het plaatsvinden bij Scouting Jan van Speyk. We hebben hiervoor gekozen, omdat we dit gebouw goedkoop kunnen huren en het redelijk centraal ligt.

Als je naar gebouwen in en rondom Utrecht gaat kijken dan ben je al snel meer dan 15 tot 20 euro per nacht per persoon kwijt en dat vinden wij echt te veel. Wil je zien hoe het gebouw en de omgeving eruit ziet? Kijk dan bij de foto’s van 2016, de Facebookpagina of de website van de Scoutinggroep.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

De kosten

De kosten voor dit weekend zijn €50. Hiervoor krijg in ieder geval een slaapplek voor 2 nachten, eten voor 3 dagen en een leuk aandenken aan het kamp in de vorm van een shirt! Wij vragen je dit bedrag na het versturen van het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk over te maken, in ieder geval voor 18 mei.

Heb je het geld niet overgemaakt? Dan is je inschrijving nog niet officieel en kom je ook niet in de whatsappgroep en wordt je niet op de hoogte gehouden over Camp Lovatic via de e-mail.

Je krijg na je inschrijving een mail met een betaalverzoek. Hiermee kan je het kamp betalen. Dit betaalverzoek is steeds maar een maand geldig en elke keer dat het betaalverzoek verloopt krijg je een nieuwe opgestuurd (als je nog niet betaald hebt. Betaal je meteen? Dan krijg je deze niet.). Zodat je een herinnering krijgt en het juiste betaalverzoek hebt!

Schrijf je hier in!

In het inschrijfformulier vind je wat basisgegevens over jou en vragen we je een contactpersoon op te geven die weet dat jij mee bent op het weekend en die we in geval van nood kunnen bereiken. Ook vragen we naar eventuele allergieën, diëten en eventueel andere informatie die je aan ons kwijt wil, wat belang heeft bij het weekend.

Op zaterdag 13 april organiseren wij een Lovatic Meeting. Daar kan je het team en andere Lovatics die ook naar Camp Lovatic 2019 komen ontmoeten en alvast een beetje de sfeer proeven!

Belangrijke datums

Verder even alle belangrijke datums op een rijtje!
7 november 2018 | De inschrijving voor Camp Lovatic 2019 is open!
13 april 2019 | Meeting in Utrecht, hierover komt nog meer info!
18 mei 2019 | De inschrijving voor Camp Lovatic 2019 sluit!
23 mei 2019 | De laatste info komt via de mail binnen.
30 mei 2019| Camp Lovatic begint!

Heb je nog vragen over dit weekend? Stel ze dan vooral! Dan kan via de mail, social media of het formulier hieronder!

Schrijf je hier in!

Geef een reactie