Camp Lovatic 2017!

Voor jullie is het nog even wachten maar wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van Camp Lovatic 2017!  Daar hebben we jullie hulp bij nodig want er moet wel worden ingeschreven.

Wil je op de hoogte blijven van het komende kamp? Vul dan dit formuliertje in en ontvang alle laatste info via de mail!

[mailpoet_form id=”3″]

Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Waar?

Het kamp zal plaatsvinden in Zoetermeer op Scouting John MCcormick. Misschien komt dit je wel bekend voor, want daar loopt Jurita ook wel eens heel fabulous rond in haar Scouting uniform. Dit mooie uitzicht zal ze jullie besparen. Het is een prachtige locatie met natuur eromheen, daarnaast is het ook niet ver van  Den Haag & Utrecht af dus makkelijk te bereiken. width=

Wanneer?

Het kamp zal gehouden worden van 20 t/m 22 oktober 2017. Het is van vrijdagavond tot zondagmiddag. Precieze tijden komen nog ;).
Voor de liefhebbers zijn er dit jaar douches aanwezig. Hier hebben wij geen speciale tijden voor uitgetrokken, houdt hier rekening mee!

Wat gaan we doen?

Is natuurlijk niet leuk als we alles gaan verklappen, maar voor goed beeld van kamp  kun je naar het kamp van 2016 kijken. Zijn er dingen die jij fysiek niet kunt doen, dan kan je dit altijd bij ons melden of al in het inschrijfformulier, dan kunnen wij hier rekening mee houden en eventueel andere spellen bedenken.

 width=Hoeveel gaat het kosten?

We hebben voor het kamp 2 opties. Je hebt een optie die kost €60 en een optie die kost €50. Hieronder lees je wat er wel en niet in elke optie zit.

Optie 1: €60

Bij deze optie krijg je een heleboel dingen.

 • Je slaapt in een gebouw met alle andere deelnemers, 3 dagen en 2 nachten
 • Je kan kans maken op Demi prijzen tijdens de activiteiten
 • Je krijgt een goodiebag inclusief Camp Lovatic trui!
 • Er wordt 2x ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten verzorgt
 • Je wordt een heel weekend vermaakt met allemaal Lovatic en Demi dingen en bent samen met allemaal leuke Lovatics.
 • Je wordt vanaf het station met de auto naar het gebouw gebracht. Hierna hebben we een activiteit waarbij de auto’s nog een keer nodig zijn.

Deze optie heeft alles. Alles wordt verzorgt en je reist vanaf Utrecht Centraal station maar 30 minuten met de trein. Ook wordt je bagage met de auto gebracht naar het gebouw. Op de terugweg wordt je ook weer naar het station gebracht met de auto.

Optie 2: €50

Bij deze optie krijg je de volgende dingen:

 • Je slaapt in een gebouw met alle andere deelnemers, 3 dagen en 2 nachten
 • Je kan kans maken op Demi prijzen tijdens de activiteiten
 • Je krijgt een goodiebag zonder Camp Lovatic trui.
 • Er wordt 2x ontbijt, 2x lunch en 1x avondeten verzorgt
 • Je wordt een heel weekend vermaakt met allemaal Lovatic en Demi dingen en bent samen met allemaal leuke Lovatics.

Bij deze optie wordt je niet op het station opgehaald. Je moet via Den Haag centraal en dan nog met de Metro. Daarna loop je met al je bagage nog meer dan 30 minuten naar het terrein. Hierdoor hebben we besloten dat als je deze optie kiest niet meedoet aan de activiteit op de eerste avond, omdat je al een hele reis achter de rug hebt. Ook krijg je geen Camp Lovatic trui. Wel krijg je een goodiebag met een aantal leuke dingen. Op de terugweg loop je ook weer naar de metrohalte en gaat vanaf daar weer naar Den Haag om naar huis te gaan.

Hoe het verder gaat met de inschrijving?

Zodra je je hebt ingeschreven wordt er verwacht dat je binnen 7 dagen €20 betaalt. Dit is een soort verzekering dat je er echt interesse in hebt om te komen. Heb je dit gedaan dan krijg je een bevestigingsmail van de betaling en je inschrijving. Betaal je het eerste bedrag niet binnen 7 dagen, dan verwijderen wij jouw inschrijving.

Op 1 augustus krijg je een mail van ons om het laatste deel van de €50 of €60 te betalen, dit is dan €30 of €40. Hiervoor heb je tot en met 31 augustus de tijd voor. Betaal je het tweede bedrag niet voor 1 september, dan verwijderen wij jouw uitschrijving. Ook hiervoor zou je weer een mail krijgen dat het bedrag binnen is en krijg je vanaf 1 september het kampboekje opgestuurd.

Schrijf je je na 31 juli in, dan gelden er weer andere dingen. Er wordt dan verwacht dat je het volledige bedrag overmaakt. En dit dan binnen 2 weken doet. Dit hebben we bedacht, omdat je je tot 3 weken voor het kamp kan inschrijven en wij gaan allemaal leuke dingen bestellen, maar moeten wel op tijd het geld ervoor hebben en natuurlijk ook voor de boodschappen ;). Betaal je niet binnen 2 weken, dan verwijderen we jouw inschrijving.

Is jouw inschrijving verwijderd (je krijgt hier trouwens een mail over) en je wil heel graag mee met Camp Lovatic 2017? Je kan je gewoon nog een keer inschrijven en wel binnen de tijd betalen, dan is alles weer prima.

Let op! Er zijn beperkte plekken beschikbaar.

Ik wil mee!

Natuurlijk mag je mee! Hieronder vind je een inschrijfformulier. Voor iedereen die meegaat en die nog geen 18 jaar is, willen we goedkeuring van je ouders/verzorgers. Zij moeten weten dat je meegaat en het goedkeuren. Daarom vragen we ook om gegevens van je ouders/verzorgers. Voor iedereen boven de 18 is het niet noodzakelijk dat je ouders/verzorgers alles goedkeuren. Graag willen we wel een contactpersoon hebben, iemand die weet dat je meegaat en die we in geval van nood kunnen bereiken. Ook zit er een medisch deel in, vul dit allemaal naar waarheid in, zodat wij hier rekening mee kunnen houden en de juiste informatie hebben als er iets gebeurd. Wij zijn het weekend immers verantwoordelijk voor jou.

Ga je mee? Schrijf je dan voor 30 september 2017 in! (Let wel op: tot 31 juli kan je je kosteloos uitschrijven voor het kamp, daarna houden wij een vergoeding in voor de al gemaakte kosten. Wij beginnen al vroeg met bepaalde spullen bestellen en vaak ook speciaal voor jou. De kans is klein dat we een nieuwe inschrijving krijgen die precies de zelfde naam en maat heeft .)

Schrijf je hier in!  

Voor jullie is het nog even wachten maar wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van Camp Lovatic 2017! Daar hebben we jullie hulp bij nodig want er moet wel worden ingeschreven.

Twijfels of vragen?

Twijfelen je ouders/verzorgers nog? Of heb jij of je ouders/verzorgers vragen? Je kan altijd mailen naar: DLstreetteamNL@gmail.com En als je ouders het prettig vinden kunnen we ze ook even bellen. We zullen ook nog een live stream doen en je kan altijd naar onze meetings komen, dan weet je in ieder geval wie wij zijn en ontmoet je al een hele hoop Lovatics die vaak ook mee gaan met Camp Lovatic.

Voor jullie is het nog even wachten maar wij zijn al volop bezig met de voorbereidingen van Camp Lovatic 2017! Daar hebben we jullie hulp bij nodig want er moet wel worden ingeschreven.

Een gedachte over “Camp Lovatic 2017!

Geef een reactie