Camp Lovatic 2018

Na twee kampen in 2015 en 2016 is het tijd om het allemaal een beetje anders te doen. We willen het kamp een beetje vernieuwen. Daarom doen we dit jaar een kleiner kampje, twee weken voordat Demi naar Nederland komt met een kleiner groepje. Wat is er anders dan afgelopen jaren? De kleinere groep en de lagere kosten. That is it! 

Wil je op de hoogte blijven van het komende kamp? Vul dan dit formuliertje in en ontvang alle laatste info via de mail!

Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

We hebben je verteld dat we back to basic wilden gaan. Een aantal mensen schrokken. “Gaan we dan in tenten slapen?” Nee, we slapen gewoon in een gebouw, hetzelfde gebouw als de vorige keren. Verder zijn er alleen geen goodiebags en kamp t-shirts dit jaar. Zo houden we de kosten voor jullie zo laag mogelijk.

Het kamp zal daarom ook maar 1 nacht zijn, van zaterdag op zondag. Op de zaterdag mag je vanaf 12:00 tot 14:00 binnen komen met je spullen. De dichtstbijzijnde bushalte is op ongeveer 20 minuten lopen, maar het eerste half uur zullen we met een auto vanaf die bushalte naar het gebouw rijden. Daarna kan je best bellen of we je kunnen ophalen bij de bushalte. Dit scheelt even wat tijd en sjouwwerk. Op zondag is het kamp rond 15:00 afgelopen en mag iedereen weer naar huis gaan. Ook dan zullen we jullie met auto’s naar de bushalte brengen.

De datum

Het kamp vind plaats op 2 en 3 juni 2018. Dit is al best snel, daarom ook dat het artikel en de inschrijving nu al online komen. Inschrijven kan tot en met zaterdag 19 mei. Daarna willen we alles binnen hebben en weten we wie er allemaal mee gaan. Dan kunnen we eventueel ook nog activiteiten aanpassen als het nodig is.

De locatie

Net als de vorige twee Camp Lovatic weekenden, zal het plaatsvinden bij Scouting Jan van Speyk. We hebben hiervoor gekozen, omdat we dit gebouw goedkoop kunnen huren en het redelijk centraal ligt. Als je naar gebouwen in en rondom Utrecht gaat kijken dan ben je al snel meer dan 15 tot 20 euro per nacht per persoon kwijt en dat vinden wij echt te veel. Wil je zien hoe het gebouw en de omgeving eruit ziet? Kijk dan bij de foto’s van 2016, de Facebookpagina of de website van de Scoutinggroep.

Lees hier hoe het met de voorbereidingen van het kamp gaat!

De kosten

De kosten voor dit weekend zijn €25. Dit zijn echt de basis kosten voor het weekend. Wij vragen je dit bedrag na het versturen van het inschrijvingsformulier zo snel mogelijk (binnen 7 dagen) over te maken. Het is niet een heel groot bedrag en vinden zelf dat dit moet kunnen. Heb je het niet op je rekening staan nu? Wacht dan met inschrijven tot de studiefinanciering of je salaris komt. Wil je je echt nu inschrijven? Vraag aan een familielid of vriend/vriendin om het geld even te lenen.

Als je je hebt ingeschreven zie je niet een rekeningnummer. Je krijgt wel zo snel mogelijk een betaalverzoek opgestuurd, via whatsapp of email. Als je daarmee het bedrag overmaakt staat het meteen op onze rekening. Als je het met een ander rekeningnummer overmaakt op een vrijdag, kan het zijn dat wij tot maandag moeten wachten op het geld. Dit kan bijvoorbeeld met die 7 dagen nadelig zijn. Het betaal verzoek gaat sneller en je hoeft niet zelf alles in te typen!

Hier vind je het inschrijfformulier!

Verder is het belangrijk om te zeggen dat er niet heel veel plaats is voor de Camp Lovatics Try Outs. Wij hebben op dit moment besloten om met 10 Lovatics naast het team het weekend te doen, dus in totaal 15 mensen. Is er veel meer animo voor het weekend? Dan kunnen we beslissen om het aantal te vergroten. Maar dat zien we tegen die tijd wel.

In het inschrijfformulier vind je wat basisgegevens over jou en vragen we je een contactpersoon op te geven die weet dat jij mee bent op het weekend en die we in geval van nood kunnen bereiken. Ook vragen we naar eventuele allergieën, diëten en eventueel andere informatie die je aan ons kwijt wil, wat belang heeft bij het weekend.

Op zondag 22 april organiseren wij een Lovatic Meeting. Daar kan je het team en andere Lovatics die ook naar Camp Lovatic 2018 komen ontmoeten en alvast een beetje de sfeer proeven! Meer informatie over de meeting vind je hier.

Belangrijke datums

Verder even alle belangrijke datums op een rijtje!
13 januari 2018 | De inschrijving van de Camp Lovatic Try Outs is open!
7 dagen | Binnen dit aantal dagen verwachten we je de betaling te voltooien.
22 april 2018 | Meeting in Utrecht, meer info
19 mei 2018 | De inschrijving voor de Camp Lovatic Try Outs sluit!
26 mei 2018 | De laatste info komt via de mail binnen.
2 juni 2018 | Het weekend begint!

Heb je nog vragen over dit weekend? Stel ze dan vooral! Dan kan via de mail, social media of het formulier hieronder!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Schrijf je hier in!

Geef een reactie