Spare of strike? Lovatics gaan bowlen

Ondertussen is het bijna een traditie geworden dat ieder jaar in de kerstvakantie wij tijdens een meeting gaan bowlen. Dus dit jaar natuurlijk weer! Kan jij een beetje bowlen? Of bak je er helemaal niets van? Het maakt niet uit, want we maken er een gezellige dag van!

Op woensdag 3 januari 2018 gaan wij bowlen. Net als afgelopen jaar hebben we weer gekozen voor de bowlingbaan in Nieuwegein. Vanaf Utrecht centraal station is het ongeveer 15 minuten met de tram. Je kan ook met de auto komen! Want er zijn genoeg gratis parkeerplekken!

Voor iedereen die in 2015 is geweest, de bowlingbaan in Nieuwegein is veel groter en veel ruimer opgezet. Dat eerste jaar was een probeersel en we hadden nooit gedacht dat er zoveel mensen op af kwamen. Nu hebben we een grotere baan, dus het kan nu wel zo druk worden, zonder mega chaos!

We gaan een uur bowlen, van 14:00 tot 15:00, er is dan discobowlen en dat is wel zo leuk! We hebben vorig jaar de vraag gekregen of het langer kon, maar willen dit niet doen. De prijs voor de meeting gaat dan omhoog en dat willen wij niet.

Kosten

De kosten voor het bowlen zijn €5,00 per persoon. De betaling kan contant of via online bankieren. In het inschrijfformulier vind je een plek om aan te geven hoe jij wil betalen. Kies je voor online bankieren dan zullen we je een mail sturen met wanneer je uiterlijk moet betalen.

Voor alle studerende Lovatics onder ons, de meeting is op een woensdag in de kerstvakantie, dus je studenten OV is gewoon geldig! Alle andere Lovatics, vorig jaar hadden we groepsretours, helaas is dit niet meer hoe het toen werkte. Je kan wel met een groep afspreken dat je vanaf 1 station begint en met zijn alleen een groepsretour zelf regelt. Heb je deze mogelijkheid niet? Via het Facebookevenement houden we je op de hoogte van alle kortingsacties bij AH, Blokker, Kruidvat, Hema, Spoordeelwinkel, etc. Zodat je niet alles hoeft te betalen als je van ver komt.

Meld je hier aan voor de meeting!

Wedstrijd?

Maken we er een wedstrijdje van wie het beste is? Nee niet perse. Vorige jaren hebben we de persoon die de meeste punten had van alle banen een prijs gegeven en de Lovatics per baan die de minste punten hadden. We doen het omdat het leuk is, er valt niet perse iets te winnen. Dit jaar bedenken we weer een andere manier om prijzen uit te delen ;).

Afmelden

Kan je helaas toch niet meer komen naar de meeting? Meld je dan even af via de mail. Iedereen die zich aanmeldt via Whatsapp wordt niet van de lijst afgehaald. Dit ivm dat wij graag een mailtje willen, zodat iedereen de informatie kan verwerken.

Ook sturen wij alle belangrijke informatie via de mail en niet via whatsapp. Niet iedereen wil in de whatsappgroep en in zo een groep kan je wel eens informatie missen. Het is dus belangrijk dat je je mail controleert of de meldingen op je telefoon aanzet.

Een gedachte over “Spare of strike? Lovatics gaan bowlen

Geef een reactie