Bowlen – meeting november 2018

Ja, het is weer zo ver Lovatics, we gaan weer bowlen! Een strike, een spare of in de goot het maakt niet uit hoe goed je bent iedereen is welkom. Al een paar jaar gaan we met Lovatics in Nederland bowlen. Afgelopen jaren gingen we iedere keer in de kerstvakantie, maar dit jaar hebben wij besloten om in November te gaan. Ben jij er ook bij?

Zoals afgelopen jaren gaan we naar een bowlingbaan in Nieuwegein. Vanaf Utrecht Centraal is het ongeveer 15 minuten met de tram. Wil je met de auto komen in plaats van het openbaar vervoer? Dat kan ook, er zijn genoeg gratis parkeerplekken bij de bowlingbaan.

Ga je mee bowlen? Vul dit formulier in!

Wanneer

4 November gaan we bowlen van 14:00-15:00. We hebben voor dit tijdstip gekozen omdat er dan discobowlen is in Nieuwegein en dat leek ons wel het leukste. Zorg dat je er optijd bent, namelijk voor 13:45. Ben je later bel dan één van ons zodat we weten dat je nog komt, met redenen als vertraging of file ;). Wij reizen niet mee vanaf Utrecht. Zorg er daarom voor dat je weet hoe je bij de bowlingbaan komt. Wij verzamelen daar. Wil je daar wat eten en drinken, dan is dat voor eigen rekening.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via dit aanmeldformulier. De kosten voor deze meeting zijn 5 euro, de huur voor de baan. In het formulier kan je aangeven of je tijdens de meeting contant wil betalen of eerder een betaalverzoek voor online bankieren wil krijgen. Als je ervoor kiest om contant te betalen moet je het de dag zelf gepast bij je hebben.

Kies je voor online bankieren dan krijg je via de mail een betaalverzoek met een deadline voor welke tijd je betaald moet hebben. Red je het niet om voor die tijd te betalen vraag aan iemand of die voor jou kan voorschieten of stuur een mail naar ons met wanneer jij het geld denkt te hebben en te kunnen betalen. Heb je niet voor de deadline betaald of iets laten weten dan schrijven wij jou uit voor de meeting en moet jij je opnieuw aanmelden wil je toch meedoen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

In het formulier kan je ook aangeven of je in Whatsappgroep wil met alle mensen die naar de meeting komen. Op die manier kan je elkaar alvast een beetje leren kennen. Kan je onverwachts toch niet naar de meeting komen meld je dan af door een mail naar ons te sturen. Een afmelding via whatsapp kijken we niet naar, het verlaten van de whatsappgroep zien wij ook niet als afmelding. Dat kan namelijk ook voor andere redenen.

Heb je je ingeschreven voor de meeting? Dan krijg je eerst van ons een mail dat je ingeschreven staat. Wil je in de whatsappgroep? Dan voegen we jou daarna toe. In de mail vind je nog een keer alle informatie over betalen, locatie en tijd en eventuele afmelding.

Ga je mee bowlen? Vul dit formulier in!

Na de meeting kan je ervoor kiezen meteen naar huis te gaan of nog gezellig wat met een groepje te gaan drinken. Meestal blijven een paar Lovatics wat langer hangen en gaan vervolgens samen ergens wat eten.

Tijdens de meeting verkopen wij ook nog merchandise. Wij zorgen dat alle merchandise die wij hebben mee is naar de meeting. Dit is één van je laatste kansen om nog merchandise te halen, omdat wij de eerste maanden van 2019 niets meer gaan verkopen. Én je hoeft tijdens de meeting geen verzendkosten te betalen en meestal maken we er mooie prijsjes van ;).

Je hoeft geen talent te zijn om mee te doen. Het gaat er namelijk niet om of je kan winnen, maar dat je zoveel mogelijk plezier maakt en elkaar beter leert kennen.

Geef een reactie