Demi’s Birthday meeting 2018

Op 20 augustus wordt Demi 26 jaar en dat willen we natuurlijk graag vieren! Het loopt misschien anders dan andere jaren, met Demi in het ziekenhuis en mogelijk weer in een kliniek. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen vieren dat ze al 26 jaar op deze aarde rondloopt!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Met deze birthday meeting willen we een gezellige middag voor jullie organiseren waar we Demi haar verjaardag vieren. We gaan gezellig met elkaar ergens in Amsterdam zitten en hopen op mooi weer. Wij zorgen voor een hapje, drankje en taartje. Daarom kost deze meeting €3.

Schrijf je hier in voor de meeting!

Waar en wanneer?

Voor deze meeting hebben we Amsterdam gekozen. De hoofdstad van het land en waar Demi zelf haar concert had. Zou ze een foto van de meeting zien, dan herkent ze dit sneller dan een andere Nederlandse stad waar ze nog nooit geweest is.

De meeting is op zaterdag 18 augustus, een paar dagen voor Demi haar verjaardag. En natuurlijk 2 maanden na de eerste show die Demi in Nederland deed.

Hoeveel kost het?

De meeting kost dus €3. We vragen je een paar dagen voor de meeting om dit te betalen en in het formulier kan je aangeven of je het via online bankieren wilt doen (voor ons het makkelijkst) of dat je het contant (en gepast) wilt betalen. De kans is heel groot dat wij geen wisselgeld hebben, dus zorg dat als je contant wilt betalen het geld gepast meeneemt!

Schrijf je hier in voor de meeting!

Minimum of maximum?

Voor deze meeting hebben we geen minimum of maximum aantal deelnemers. We gaan met zijn 7en van het team mee, dus we zijn al met 7/8! Hoeveel erbij komen is aan jullie zelf. Dit kan ook betekenen dat we straks met 30 Lovatics in Amsterdam zitten om Demi haar verjaardag te vieren!

Toch niet mee?

Red je het toch niet om bij de meeting te zijn? Mail dat dan naar dlstreetteamnl@gmail.com. Dan weten wij het ook en zit het niet aan 1 iemand haar telefoon vast en hoeven we je niet te bellen waar je blijft. Voor ons betekend uit de whatsappgroep gaan namelijk niets. Dit kan je voor veel meer redenen doen, dus zorg dat je ons mailt als je toch niet kan komen!

Schrijf je hier in voor de meeting!

2 gedachten over “Demi’s Birthday meeting 2018

Geef een reactie