Bijna 20 meetings in 6 jaar tijd!

In de afgelopen 6 jaar hebben wij een hele hoop meetings georganiseerd. In totaal waren dit er bijna 20! We kunnen niet zeggen dat alle meetings een even groot succes zijn geweest, maar we kunnen je er wel over vertellen hoe het nu was.

24 augustus 2013

De allereerste meeting, dat was allemaal heel spannend. Hoeveel mensen zullen er komen? Vinden ze het wel leuk wat we gaan doen? Gelukkig waren we met zo een 20 Lovatics en vonden ze het allemaal heel leuk. We kregen achteraf zelfs een kaartje als bedankje!

19 oktober 2013

Niet lang na de eerste meeting kwam de tweede al. Tijdens deze meeting wilde we graag geld op gaan halen voor het goede doel. Dit werd SABN, stichting anorexia boulimia nervosa. We hebben zo een 50 euro opgehaald in Utrecht.

Ergens in december 2013

Voor de allereerste keer gingen we bowlen. Het was niet echt een meeting, want we gingen met een groepje van de vorige meeting bowlen. Het was erg gezellig en we hebben nog 3 uur in de kou op Utrecht Centraal zitten praten over van alles en nog wat.

April 2014

We gingen een keer naar het zuiden van het land, Eindhoven. Er kwamen deze keer weer hele nieuwe Lovatics opaf. Want het is toch een stukje minder reizen dan naar Utrecht. Ook begon er na deze meeting echt een beetje een team te vormen en waren we later met zijn 3en.

Oktober 2014

Een maand voordat Demi in het voorprogramma van Enrique Iglesias stond. Dit was een minder geslaagde meeting in mijn ogen, met een kleine kater gaat alles natuurlijk iets minder. Dit is bijvoorbeeld ook de enige meeting geweest waar ik uiteindelijk thuis was voor het avond eten. Meestal kom ik pas rond een uur of 9 thuis.

Voorjaar 2015

Tijdens deze meeting maakte we bekend dat we dit jaar Camp Lovatic gingen doen. Dat is een speciaal moment geweest waar we als team naar toe gewerkt hebben. Verder deden we nog een meeting in Den Haag op de warmste dag van het jaar. Was super gezellig, maar zo heet! We zijn maar niet naar het strand geweest, maar ergens in de schaduw gaan zitten.

20 augustus 2015

Onze eerste birthday meeting! Demi werd dit jaar natuurlijk 23 jaar oud en we vierde het met Starbucks en tompouce met Demi erop! Het was erg gezellig en we maakten ook nog vrienden met een 5SOS meeting die op hetzelfde moment was. Verder was het vooral heel feestelijk met ballonnen en muziek.

December 2015

Dit was de meeting waar we met het grootste aantal Lovatics ooit waren. Bijna 60 Lovatics kwamen naar deze meeting. Aan de ene kant natuurlijk heel leuk, maar aan de andere kant heel lastig. Zo een grote groep, dan ga je nooit met iedereen kunnen praten. Daarnaast was de bowlingbaan ook een beetje te klein voor het aantal mensen dat kwam. Helaas.

Zomer 2016

We gingen naar Scheveningen om een meeting op het strand te hebben. Het waaide helaas best wel hard, dus we zijn snel de boulevard weer op gegaan. Het zand zat ondertussen al overal. Op de trappen hebben we een potje wie ben ik gedaan, natuurlijk in Demi stijl!

Ook dit jaar weer een birthday meeting met ballonnen en taart met een grote groep! Het was soms even zoeken, maar we hebben alles kunnen doen wat we wilde. ‘s Avonds zijn we met een groep pizza gaan eten. Een feestelijke afsluiting.

December 2016

Met het bowlen was er niet zo een grote groep als het jaar ervoor, maar nog steeds waren we met veel Lovatics, waarschijnlijk iets van 30. Deze meeting was geslaagd, want we gingen naar een andere, grotere bowlingbaan. Alles paste prima!

2017

Dit was niet het jaar voor de meetings. We hebben er 2 af moeten zeggen. Een bioscoop meeting, want de film draaide niet meer. De smurfen film was na 3 weken al weer uit de bioscoop… En daarna ook een meeting in Eindhoven waar niemand uit de omgeven op af kwam, we hadden net zo goed naar Utrecht kunnen gaan.

Toch hebben we nog twee meetings kunnen doen. Een birthday meeting in Amsterdam, waar we vooral gezellig zaten en een beetje gingen shoppen. En een bowlen meeting waar we wel met zijn 6en waren. Op zich niet erg, want dat is wel gezellig en kan je iedereen leren kennen.

2018

In 2018 hebben we natuurlijk weer een aantal meetings gedaan. In april gingen we naar Utrecht met een grote groep Lovatics. We deden het grote whatsappspel wat een aantal hilarische foto’s opleverde. Dit was 2 maanden voor het concert van Demi, dus daar moesten we ook veel over praten.

In de zomer hadden we een improvisatie meeting, omdat Demi naar rehab ging. Om haar te steunen kwamen we bij elkaar.

Kort daarna was de birthday meeting, wat een beetje gemengde gevoelens opleverde. We vieren haar leven terwijl ze een maand ervoor bijna dood was. Gelukkig hadden we lekkere pannenkoeken en veel wind en zon in Amsterdam. We hebben er uiteindelijk een gezellige meeting van gemaakt!

Ook gingen we weer bowlen, dit jaar met 2 banen. We hadden er ook niet heel veel verwacht. Alles rondom Demi staat op een laag pitje, dus dan komen er vaak ook niet heel veel Lovatics naar een meeting.

2019

Helaas hebben we de eerste meeting van 2019 moeten afzeggen. We zijn niet met genoeg teamleden in Nederland. Maar we hebben er wel nog drie op de planning staan!

7 juli 2019 → escaperoom meeting → meerdere steden door Nederland

20 augustus 2019 → birthday meeting → Utrecht

29 december 2019 → bowlen meeting → Nieuwegein

Zien we je bij een van onze meetings? Wij hopen natuurlijk van wel!

Geef een reactie