Bekende mensen coveren Demi

We weten allemaal dat er nummers gecoverd worden. De een is beter dan het origineel of juist niet. Er zijn er ook die dezelfde tekst op een andere melodie hebben geplakt. Er zijn zelfs nummers die naar het Nederlands of naar  een andere taal vertaald zijn.

Deze artiesten hebben Demi gecoverd:

Natalie Weiss – Skyscraper

Ze begeleidde zichzelf op de piano.terwijl ze dit liedje zong. Doordat ze een andere klant heeft komt het liedje ook gelijk anders over. Ze zingt het ook op een manier die nét iets anders is dan Demi het zingt. Skyscraper zong Natalie Weiss tijdens de BroadwaySpotted 5th Anniversary Concert in 2014.

Kelly Clarkson –  cool for the summer.

Kelly zong dit nummer iets langzamer dan Demi. En het klinkt geweldig! Ze zegt aan het begint van de video dat ze zingt voor Demi’s verjaardag.

Natalie Weiss – You Don’t Do It For Me Anymore

Nog een nummer dat Natalie Weiss van Demi zong. Natalie zong dit nummer tijdens Broadway Loves Demi Lovato in 2018. Ook dit nummer zingt ze ontzettend mooi.

Kelly Clarkson – skyscraper

Ook heeft Kelly Skyscraper gezongen en ze deed dit zo goed. Dit nummer zong ze live tijdens de Universal Studios Mardi Gras in 2012.

Ongeveer na de helft maakt ze tussendoor een grapje en geeft Demi aan het eind een compliment.

Lea Michele & Cory Monteith – Give Your Heart a Break

Dit nummer werd door Lea en Dean Geyer gezongen in 2012 voor Glee. Dit was de ‘break-up’ aflevering tussen Rachel en Finn.

Ik vind dat het minder goed klinkt dan bijvoorbeeld Solo. Als 1 van hen het had gezongen zou het denk ik mooier geklonken hebben. Dan was weliswaar het moment weg, maar dat kan je ook anders opvullen zodat er nog steeds een moment is.

Jennifer Damiano & Daniel Quadrino – This Is Me

Dit zo leuk om het door iemand anders te horen dan Demi. Andere nummers kan ik mijzelf makkelijker voorstellen maar dit nummer was gewoon zo voor mij.

Ze zingen This Is me tijdens Broadway Loves Demi Lovato 2018

Morisette Amon – Stone Cold

Morisette zingt dit nummer live bij MYX. Dit is een moeilijk nummer en ze heeft hem daarom een klein beetje aangepast. Het is daardoor niet minder mooi en komt wel binnen, net als bij Demi!

Ari Groover – Really Don’t Care

Ari heeft een veel lagere stem dan Demi, daardoor klinkt het nummer toch weer anders. Wel leuk! Ook dit nummer is gezongen tijdens de Broadway Loves Demi Lovato.

Shawn Mendes – Skyscraper

Shawn begeleid zichzelf op de gitaar. Ook hij past het nummer iets aan zodat het beter bij hem past. Het klinkt gelijk zo anders. Maar nog steeds zo mooi. Hij heeft dit nummer ook een keer live gezongen.

Marissa Rosen – Give your Heart a Break

Ik vind haar nummer een beetje op die van Demi lijken. Ze kan wel zingen! Niet meer dan normaal dat ze dit nummer zingt tijdens Broadway Loves Demi Lovato 2018.

Fifth Harmony -Give your heart a break.

De meiden zingen dit nummer tijdens X Factor USA in 2012. Ze zingen dit fantastisch. En ook Demi is op het podium te zien!

Natalie Weiss – Heart Attack

Natalie heeft ook Heart Attack gezongen. Ook tijdens Broadway Loves Demi Lovato 2018.

Ze begint zonder begeleiding. Tijdens het nummer wordt ze begeleid door een drum en een gitaar. Daardoor klinkt het anders maar het blijft een mooi nummer.

Fifth Harmony – Skyscraper

Ook dit nummer zingen de meiden van tijdens  X Factor USA 2012 voor de sing off’s. Het publiek wordt helemaal gek, en gelijk hebben ze want het klinkt goed!

Josh Tolle – Nightingale

Ook Josh zingt dit nummer tijdens de Broadway Loves Demi Lovato 2018.

Hij zingt het goed. Het klinkt natuurlijk anders als een man het nummer zingt, maar het klinkt alsnog super goed!

Amber Riley – Stone Cold

Amber zong dit in een hotel. Ze veranderde de melodie van het nummer een beetje maar ze zingt dit nog steeds heel mooi.

Ashley Loren – In Case

Ashley zingt dit nummer echt prachtig. Ze zingt het zachtjes op de uithalen na die zingt ze wat harder.

Ook dit is tijdens de Broadway Loves Demi Lovato 2018.

Ciara Renée – Stone Cold

Ciara zingt Demi tijdens Broadway loves Demi Lovato 2018. Ze zingt sommige stukjes net iets langzamer dan Demi doet.

Ashley Loren – Daddy Issues

Tijdens de refreinen wordt ze voornamelijk begeleid door de drums. Ze zingt Tussen de zinnen door roept ze soms wat maar het klinkt wel goed.

Charlie Puth  – Skyscraper

Krystina Alabado – Cool for the summer

Tijdens de refreinen roept de drummer Cool For The Summer mee. Ik vind dit echt leuk.

Krystina zingt Cool For The Summer ook tijdens de Broadway Loves Demi Lovato 2018.

Glamour

Demi heeft video’s bekeken van fans die een van haar nummer gecoverd hebben. Dat deed ze in samenwerking met Glamour magazine. Daarin  vertelt wat ze ervan vond en wat de nummers voor haar betekenen.


Nog iemand die je mist in dit rijtje? Laat het dan vooral achter in de comments! En vergeet ook zeker niet te laten weten wat jouw favoriete cover is van Demi’s liedjes!

Geef een reactie