Beauty evolution 2018

Demi ziet er altijd op haar best uit. Vrijwel alles staat haar wel. Een natural look, heftige oogschaduw, eyeliner noem maar op. Demi heeft het allemaal gehad. Maar is Demi haar make-up en haar dit jaar veel veranderd?

Januari tot maart

In deze periode had Demi zwart haar, soms lang en soms kort. Op vliegvelden werd ze vaak make-up loos gespot en voor interviews had ze een neutrale look.

Op Instagram postte Demi aan het begin van het jaar veel foto’s van haar vakantie, dat waren meestal foto’s zonder make-up waar je haar prachtige sproetjes goed kon zien. Ze postte onder andere ook een foto waar ze eigen haar benen niet mooi vond. Ondanks dat heeft ze hem wel gepost met een mooie tekst erbij over zelfacceptatie en body positivity.

Daarnaast postte ze veel over haar fabletics lijn waar ze neutrale make-up looks had.

Begin maart postte Demi een video van Vogue waar ze al haar make-up eraf haalde en haar extensions uit haar haar haalde en eindigde helemaal neutraal met een grote lach op haar gezicht. Ik vind deze video heel krachtig en echt iets voor Demi om te doen. Er wordt veel te veel gefotoshopt en laten zien hoe perfect je moet zijn. Door middel van deze video laten Vogue en Demi zien dat je helemaal niet perfect hoeft te zijn met lagen make-up.

April tot juni

In deze periode was Demi veel aan het touren en had ze elke avond verschillende haar looks en outfits, haar make-up bleef wel hetzelfde.

In mei had ze een ongelukje gehad tijdens het boksen, waardoor ze een blauw oog had. Natuurlijk ging ze wel gewoon optreden, alleen dan met een mooie zonnebril van Diff Charitable eyewear op.

In juni was ze natuurlijk in Nederland, op Instagram postte ze een foto vanuit een boot waar ze zwart haar had met bruine highlights en weer een neutrale make up look.

Eind juni had ze ook een optreden in Lissabon waar ze een wat meer heftige make-up look had, roze lippenstift en een aparte eyeliner maar het stond Demi geweldig.

Juli tot november

In juli postte ze de laatste foto’s op insta voordat Demi werd opgenomen in het ziekenhuis en naar rehab ging. Vlak voordat ze werd opgenomen trad ze op met blond haar bij California Mid-State Fair in California, weer heel wat anders maar het stond haar heel leuk!

In november postte ze voor het eerst in maanden weer een foto op insta. Het was een foto dat ze ging stemmen met neutrale make-up en middellang stijl zwart haar.

2017 vs. 2018

Er is niet heel veel veranderd in vergelijking tot 2017. Ze had in beide jaren veel zwart of donkerbruin haar. In 2017 had ze soms wel wat fellere lip kleuren zoals fel rood of roze. Zo zie je maar dat Demi niet altijd van heel veel of heftige make-up houd en het vaak lekker neutraal houdt. Voor optredens gaat ze nog wel eens out of the box met haar, make-up of outfits maar bij interviews houdt ze het lekker natural.

Vinden jullie dat Demi haar uiterlijk veel veranderd is?

Geef een reactie