Een kijkje achter de schermen oktober/november 2018

Een aantal keer per jaar schrijven wij een achter de schermen artikel. We nemen je dan even mee met alles wat wij de afgelopen tijd hebben gedaan, maar wat je niet ziet als je ons account volgt. Je krijgt dus even een update.

Het vorige echte achter de schermen artikel is alweer een tijdje geleden, deze hadden we in maart geplaatst. Maar ondertussen hebben we je wel op andere manieren up-to-date gehouden over alles wat het Demi Lovato Nederland team doet.

Streetteam

We willen al een tijdje af van de naam streetteam. Wij zijn namelijk geen streetteam, dus waarom zouden we die naam wel houden dan? Daarom hebben we de afgelopen jaren al een aantal stappen genomen. Het begon met het huren van de domeinnaam demilovato.nl. Daarna hebben we de naam van onze Facebookpagina veranderd.

Afgelopen maanden hebben we het nog iets verder doorgezet. Ook de gebruikersnamen van Instagram en Twitter zijn veranderd. @demilovatonederland voor Instagram en @lovatonederland voor Twitter (Demi ervoor zetten was te lang..). Ook zijn we officieel overgegaan op demilovato.nl als website. Dit is nu de hoofdlink waar je heen gaat. Vanaf april 2019 kom je via dlstreetteamnl.com ook niet meer op onze website terecht. Iedereen kan vanaf dat moment de domeinnaam gaan gebruiken voor een eigen website.

Als laatste hebben we ook ons e-mailadres aangepast. Als je ons nu mailt dan kan je mailen naar info@demilovato.nl, maar ook als je naar ons oude e-mailadres mailt, krijgen wij de mail gewoon binnen. Je krijgt alleen antwoord vanuit het info adres. Zo zijn we opweg om helemaal over te gaan naar Demi Lovato Nederland.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Teamleden

Zoals je afgelopen woensdag al hebt kunnen lezen (en anders hier!) hebben we een nieuw teamlid, omdat er de afgelopen maanden 4 teamleden gestopt zijn. Daarvoor hebben we een hele zoekprocedure gedaan. In totaal hadden 12 Lovatics zich ingeschreven voor het team, daarvan zijn er 7 naar de volgende ronde gegaan.

Hoe gaat zo een “procedure”? Elke Lovatic die bij het team zou willen vult een formulier in. Hierin staan een aantal persoonlijke vragen over waar je woont en wat je studeert. Verder vragen we nog wat dingen om jou beter te leren kennen en daarna gaan we naar vragen over het team. Een aantal vragen zijn inzicht vragen, zodat wij kunnen kijken of jij een beetje een goed beeld hebt van wat wij doen. Bijvoorbeeld dat je niet verwacht dat je al het teamwerk in 30 minuten per week kan doen terwijl de rest er allemaal 5 uur per week aan besteed.

Wij bespreken met elkaar elk formulier op het punt hierboven en een aantal andere dingen, zoals leeftijd en woonplaats. Maar ook hoe je overkomt in het formulier, met bijvoorbeeld de lengte van je antwoorden en of je Nederlands oké is.

Dan krijg je een mailtje dat je door bent naar de volgende ronde. Dan wordt je uitgenodigd voor de meeting voor een gesprek face to face met ons. Als je dan niet kan, dan kan je altijd vragen om een skype gesprek. Van de 7 Lovatics hebben maar 3 Lovatics zich opgegeven voor deze gesprekjes. Wat wij zelf zonde vinden van de tijd die de andere 4 er in hebben gestopt. Ze hebben toch het formulier goed ingevuld en daar best wat tijd in gestopt!

Waarom we ervoor hebben gekozen om maar 1 iemand uit te kiezen lees je hier.

Plannen

In het artikel van september kan je lezen dat wij allemaal doelen gesteld. Met een aantal doelen zijn we meteen gaan werken. Zoals het plannen van de meetings en Camp Lovatic. Alles over Camp Lovatic 2019 kan je hier lezen!

We hebben flyers gemaakt voor de meetings en Camp Lovatic. Deze krijg je bij de meetings en bestellingen van merchandise. Deze hebben we ontworpen en laten drukken. Verder zijn we een planning gaan maken voor de social media posts en wat we dan moeten plaatsen, zodat we niet drie keer achter elkaar hetzelfde plaatsen. Hier zul je de komende maanden veel meer van zien!

Wij zijn erg benieuwd naar wat jij hiervan vindt. Dus laat vooral een reactie achter!

Geef een reactie