Achter de schermen: januari – maart 2018

Niet alles wat wij in het team doen is voor iedereen duidelijk. Heel veel gebeurt achter de schermen zonder dat mensen door hebben wat er precies gebeurt. Een kamp komt eraan en daar moet van alles voor geregeld worden en voorbereid. Ook is er op 22 april weer een meeting en daarvoor moeten wij ook van alles plannen. Om alles te kunnen bespreken komen wij om de zoveel tijd bij elkaar. Met behulp van brainstormsessies proberen we ook meer achter jullie mening te komen.

Op 3 maart zijn wij bij elkaar gekomen om te bespreken wat we gaan doen tijdens de shows van Demi in AFAS live, de meeting en Camp Lovatic. Voor de meeting hebben we bedacht om het grote whatsappspel te gaan doen, dit was een favoriet van Camp Lovatic 2015. Toen was het in het donker in een parkje, nu doen we het overdag in de stad. Voor Camp Lovatic 2018 hebben we alle plannen gemaakt en verdeeld wie wat gaat uitwerken. Denk aan de activiteiten, maar ook de planning en het kampboekje. Je kan je tot en met 19 mei inschrijven via deze pagina. Voor de show hebben we ook acties bedacht en jullie in de Facebookgroep laten kiezen! Dit zijn de acties geworden:

Brainstormsessies

Zoals jullie misschien al weten zijn we al een tijdje bezig met brainstormsessies. Wij skypen dan met een groepje lovatics over verschillende onderwerpen, denk aan wat kunnen we doen tijdens meetings, wat voor nieuwe plannen kunnen we bedenken, etc. Lijkt jou dit ook leuk om te doen? Je kan je altijd opgeven, hoe meer Lovatics, hoe leuker de ideeën kunnen worden! Doe je ook mee?

Dinsdag 6 maart was weer één van die sessies. De bedoeling van deze sessie was om te kijken naar de Facebookgroep en hoe we die interessant kunnen maken voor iedereen. Zo kwamen we er achter dat het verschil tussen onze Facebookpagina en Facebookgroep niet duidelijk was en hier zijn we mee verder gegaan. We zeiden het net al, het was de bedoeling om daar nog veel meer over te praten en te bedenken, maar dat is niet gelukt. Uiteindelijk ging de brainstormsessie vooral over het concert van Demi en hoe niemand kan wachten totdat het eindelijk zo ver is!

Vriendenboekje

Anderhalf jaar geleden zijn we gestart met het maken van een vriendenboekje voor Demi. Ondertussen zijn er bijna 2 á 3 boekjes vol met jullie pagina’s! Het boekje geven we aan Demi voor de show van 18 juni. We zullen er een heel pakketje van maken en de acties die we tijdens de shows doen ook in het pakketje verwerken. Wil jij hier ook in? Dat kan nog! Schrijf snel jouw pagina! Wil je jouw pagina zelf in het boekje schrijven? Lees dan de volgende alinea!

22 april is onze volgende meeting! Ongeveer 2 maanden voor het concert. Hier kan je alvast Lovatics ontmoeten die ook gaan of gewoon gezellig met andere Lovatics kletsen. Op dit moment staat de teller op 35 Lovatics die aanwezig zijn tijdens de meeting, maar dat kunnen er natuurlijk altijd meer zijn! P.S. jongens zijn ook van harte welkom! Wees niet bang om de enige jongen te zijn, er zijn al jongens ingeschreven! Schrijf je hier in voor de meeting!

We gaan dus het grote whatsappspel spelen, wat dat precies inhoudt hoor je tijdens de meeting zelf. Maar je gaat met groepjes van ongeveer 5 Lovatics de stad in. Je bent ergens naar op zoek en je hebt whatsapp nodig. In Utrecht is er gratis Wifi beschikbaar, dus als je niet zo veel mobiel internet hebt, kan je die ook gewoon gebruiken!

Samen reizen met de meeting? Er komen Lovatics vanuit de volgende richtingen:

 • Almere
 • Amersfoort
 • Breukelen
 • Culemborg
 • Den Haag → Gouda
 • Den Helder → Amsterdam
 • Haarlem
 • Heerenveen → Zwolle
 • Hoogkarspel → Amsterdam
 • Maastricht → Eindhoven
 • Nijmegen
 • Rotterdam → Gouda
 • Tilburg
 • Venlo → Eindhoven

Enquête

Jullie zijn er waarschijnlijk al mee doodgegooid, maar toch moeten we het even noemen. We hebben een enquête gemaakt waarin wij een paar vragen stellen over wat jij van het team vindt. Wij zouden het heel erg waarderen als je deze enquête toch nog invult als je het nog niet hebt gedaan. Met alle feedback die wij krijgen kunnen wij ten slotte het team verbeteren. Het kost niet heel veel tijd om die enquête in te vullen en je zou ons daar ontzettend mee helpen. Ook maak je nog kans op een cadeaukaart van bol.com! De enquête vind je hier.

We hebben het al eerder genoemd, maar we doen ook nog even een Camp Lovatic dit half jaar. Alsof het nog niet druk genoeg is! Op 2 en 3 juni vindt dit kamp plaats en we zouden het heel erg leuk vinden als je erbij bent! Het deelnemerslimiet hoef je niet heel erg rekening mee te houden, hoe meer Lovatics hoe leuker! Meer informatie over het kamp vind je hier. Heb je hier nog vragen over? Stel ze dan vooral! Dit kan via onze social media of email naar dlstreetteamnl@gmail.com.

Demi komt naar Nederland

Het kan je niet ontgaan zijn, Demi staat op 18 én 19 juni in AFAS Live in Amsterdam! De show van 18 juni is volledig uitverkocht, dus let op met kaartjes voor deze show kopen. Wij adviseren je alleen via Ticketmaster en Ticketswap kaartjes te kopen! Voor 19 juni zijn er nog wel kaartjes te koop bij Ticketmaster, ook worden deze soms goedkoper aangeboden via Ticketswap.

Zoek jij nog Lovatics om mee naar de show te gaan? Kom naar onze meeting op 22 april of naar Camp Lovatic! De meeste van deze Lovatics gaan ook naar een van de twee of beide shows!

Nieuwe teamleden

We zijn aan het groeien. In de afgelopen maanden zijn we al van 4 naar 6 leden gegroeid. Daisy en Masha zijn bij het team gekomen en vinden het erg leuk! Verder hebben we daarna besloten om nog verder te groeien naar 8 teamleden. Op het moment zit Maud ook bij het team en hebben we nog iemand in de “proefweek”. Iedereen die bij het team wilt en daarna gekozen wordt, kijkt eerst een week mee in de whatsappgroep; of de manier van werken en al het werk wat we doen wat voor je is. Maar als het goed is lees je binnenkort meer over teamlid nummer 7 en 8!

Waarom we besloten hebben om met zijn 8en verder te gaan? We merken dat we het online deel makkelijk met zijn 6en redden, maar het offline deel wordt lastiger. Vooral als er tijdens meetings weer grote groepen komen! Ook omdat Masha volgend schooljaar een half jaar naar Groot Brittannië vertrekt en Fleur een half jaar in Ierland gaat studeren. Dan mis je al een jaar lang weer 1 iemand en als dan iemand anders op het laatste moment ziek wordt of geen vrij kan regelen, dan zit je met maar 2 á 3 teamleden tijdens meetings en dat is erg weinig! Vooral zoals het nu gaat met de meetings, waarbij we op het moment van schrijven 42 aanmeldingen hebben!

Dit is dus waar wij de afgelopen maanden heel erg druk mee zijn geweest! Wanneer het volgende achter de schermen artikel online komt weten we nog niet. Wil je wat weten over wat wij doen of heb je een andere vraag? Dan kan je die altijd stellen!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:


Geef een reactie