Achter de schermen – augustus

Het is alweer september, wat gaat de tijd snel! Scholen beginnen weer en/of werk is weer bezig, in ieder geval, de vakantie is over. In deze vakantie zorgen wij altijd dat we net wat meer doen dan normaal. Want iedereen heeft net dat beetje meer tijd dan anders. Daarom vertellen we je wat er deze maand achter de schermen en voor de schermen allemaal gebeurt is.

Zo hadden we op Demi haar verjaardag een meeting. Met een groepje Lovatics gingen we gezellig Amsterdam in. Op zoek naar tassen voor Marit en Fleur en gewoon kijken of er nog wat leuks was. Zo zijn we de Primark en Forever 21 in geweest en liepen we over de Kalverstraat. Aan het einde van de middag kon iedereen opeens toch een trein/bus/tram eerder naar huis nemen, vertraging etc. Het was een geslaagde Birthday Meeting!

Livestream

Eerder in de vakantie deden we een livestream. Deze kan je nog terug kijken via ons Youtube kanaal. In deze livestream hebben we jullie een aantal dingen verteld en die gaan we nu nog even opsommen, voor degene die het gemist hebben.

 

  1. 21 oktober is de volgende meeting. Deze vindt plaats in Utrecht, we verzamelen rond 13:00 op Utrecht Centraal Station. Meer informatie vind je hier.
  2. 3 januari gaan we bowlen met Lovatics. Net als vorig jaar gaan we naar Nieuwegein, dit was ons goed bevallen, want de baan van 2015 was erg klein. De baan in Nieuwegein heeft veel meer ruimte ook rondom de baan heen. De bowlingbaan is ongeveer 10 minuten met de tram van Utrecht Centraal Station af. Meer informatie volgt.
  3. We gaan de About Us pagina iets veranderen. Zodat je daar meer informatie kan vinden over wat wij doen. Dit is voor jullie misschien niet heel erg van toepassing, maar iemand die de website net heeft gevonden is het wel leuk om te lezen.
  4. We hebben ook vertelt dat we de website niet in het Engels gaan vertalen. We waren met 8 mensen die wilde helpen vertalen en er zijn meer dan 200 artikelen op de website. Dit werd een beetje veel werk… De Lovatics die al een artikel hadden vertaald hebben van ons een bedankje gekregen.

    Nieuw

  5. Tijdens de livestream heeft Marit zich voorgesteld aan jullie. Shiva kon er helaas niet bijzijn. Ze hebben een tijdje geleden wel een artikel geschreven, lees het artikel hier.
  6. Ben jij al geabonneerd op onze nieuwsbrief? We gaan er namelijk wat extra’s aan toevoegen. We sturen soms, als er iets nieuws is, een extra nieuwsbrief, waardoor abonnees er eerder over weten. Dus eerder mee kunnen doen aan winacties bijvoorbeeld! Nog geen abonnee? PC: kijk (ongeveer) bovenaan in de rechterbalk op je scherm, daar kan je je inschrijven. Mobiel: Scrol naar beneden, onder de reactiebalk vind je het inschrijfformulier!
  7. Ook vertelde wij jullie over de Facebookgroep waar wij iedere maandag om 14:00 weer een vraag gaan stellen! Wordt lid van onze Facebookgroep en help meedenken!

Team meeting

Deze dingen hebben we allemaal voor de livestream besproken tijdens onze team meeting. Daar hebben we een hele hoop dingen in besproken. Bijvoorbeeld een nieuwe verdeling van de taken. Iedereen heeft mogen kiezen welke taken zij wil doen de komende tijd. Ook hebben we nieuwe artikelen verzonnen en deze verdeelt onder het team. We hebben nu al artikel ideeën staan tot begin april! Wil jij graag dat we een artikel over een bepaald onderwerp schrijven? Reageer hieronder met wat!

Wij zijn deze zomer heel erg bezig geweest met het laten groeien van het team. Dat betekend zo veel mogelijk Nederlandse Lovatics laten weten dat Demi Lovato Nederland bestaat. Dit gaat al aardig goed, omdat Demi natuurlijk nieuwe liedjes uit bracht en de CD aankondigde. Bestel de CD via onze link en wij ontvangen maximaal €0,95. Je hoeft er niet extra voor te betalen, maar met dit geld kunnen wij weer nieuwe winacties opzetten!

The Qube

Ook gaan we een mail sturen naar Phil, Demi haar manager. In deze mail komt te staan over The Qube, een klein concert van Qmusic. Wij hopen dat Phil of iemand anders van zijn team dit leest en denkt, dat is een mooi promotiemiddel voor Demi in Nederland! Want als Demi naar The Qube komt, dan moeten haar liedjes veel op de radio komen voor het winnen van kaarten!

Als laatst hebben we een nieuwe enquête opgezet. We willen vaker enquêtes gaan doen, omdat je dan anoniem kan vertellen wat je ergens van vindt. Deze enquête gaat over de meetings die wij houden. De enquête duurt ongeveer 5 minuten en het maakt niet uit of je ooit naar een meeting bent geweest, we hebben nog steeds veel aan jouw inzending! Ook maak je kans op een Demi Merch pakket ter waarden van €20! Vul de enquête hier in!

Een gedachte over “Achter de schermen – augustus

Geef een reactie