About us

Misschien ken je ons van onze Facebookpagina, Twitter, Instagram, Pinterest of Youtube. En misschien kom je voor het eerst op onze website terecht en wist je helemaal niet dat wij meer social media accounts hadden. Daarom hierbij een pagina over wie wij zijn en wat wij nu eigenlijk doen.

Wij zijn Demi Lovato Nederland. Een aantal social media accounts met een website. Daarachter zit een team van op dit moment 5 meiden. Wij proberen het leuk te maken om Lovatic te zijn in Nederland. Dit doen wij door artikelen te schrijven. Deze komen iedere woensdag en zaterdag online. We plaatsen allemaal social media berichten, zoals de quotes uit Demi haar boek “Staying Strong”. Wij hebben een eigen webwinkeltje, wat er een beetje amateuristisch uitziet, omdat wij geen KvK nummer hebben. In dat winkeltje verkopen wij Demi merchandise, sommige items zijn zelf gemaakt, andere zijn ingekocht.

Een groot deel van wat wij doen is het organiseren van fan meetings. Op dit moment organiseren wij 4 meetings per jaar, waar je andere Lovatics kan ontmoeten en gezellige dingen doet, zoals bowlen of een spel in de stad. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren ook Camp Lovatic georganiseerd, op dit moment 3 keer. Zo een meeting duurt vaak maar 4 uur en dat is natuurlijk veel te kort om elkaar echt te leren kennen. Daarom organiseren wij ook 1 keer per jaar een heel weekend vol activiteiten, winacties, maar vooral elkaar leren kennen!

Wie zitten er achter het account?

Op dit moment zijn wij met zijn 5en. Daisy, (17), Fleur (22), Kristine (22), Masha (20), & Sam (17). Wij wonen allemaal verspreid door Nederland en doen allemaal verschillende taken voor het team. Ieder heeft haar eigen taken pakket en dat varieert per jaar. Per jaar verdelen we alle taken opnieuw. Je mag zelf kiezen wat jou leuk lijkt of wat je al had gedaan wat erg leuk was om te doen. Er zijn een aantal dingen die iedereen doet, dat zijn het schrijven van artikelen voor de website en het organiseren van meetings en Camp Lovatic.

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!

Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

 

Contact

Heb je een vraag, opmerking of iets anders? Dan kan je dat via dit formulier doorgeven en dan reageren we zo snel mogelijk!

Naam:

E-mail:

Bericht: