Announcements update, 12 tot 25 augustus

Zo, dat waren 2 drukke weken vol met aankondigingen! En we kunnen ons best voorstellen dat je nu even kwijt bent wat er allemaal gebeurt is de afgelopen weken. Hierbij zetten we alles op een rijtje, en dan voor over het nieuwe album!

Demi haar nieuwe album komt 29 september uit! En dat is zo snel! Over iets meer dan een maand hebben wel 15 nieuwe liedjes! Het album gaat natuurlijk Tell Me You Love Me heten, net zoals de single die 24 augustus uitkwam. Een hele hoop mensen hebben deze meteen besteld via iTunes, want de single stond gister op nummer 12 van iTunes. En dat zonder officiële aankondiging dat er een single was + je moet hem los kopen van het album zodat het voor de singles telt.. WAUW!

Bestel het album hier!*

En de Deluxe editie hier!*

Promo

Wat kunnen we doen voor promo van Tell Me You Love Me? Dat is iets wat wij ons ook nog afvragen.. We hebben gemerkt dat de radiostations de liedjes van Demi pas 2 a 3 weken na de release krijgen. Ze kunnen ze dus nog niet echt draaien. Wel kan je de radiostations tippen dat het nieuwe liedje er is! Dan nemen ze hem misschien meteen op in de playlist als ze het nummer kunnen draaien.

Wat wij ondertussen allemaal kunnen doen is streamen! Net zoals bij Sorry Not Sorry helpt streamen heel goed, alleen is het iets meer werk dan het liedje kopen. Wij hebben een playlist gemaakt, ondertussen duurt deze al meer dan 3 uur. In deze playlist stream je Tell Me You Love Me en Sorry Not Sorry. Wat je daarmee bereikt is dat Tell Me You Love Me veel gestreamt wordt en in de Nederlandse Spotify top 50 komt + Sorry Not Sorry krijgt ook nog streams! Dat laat zien dat Demi (en de Lovatics natuurlijk) echt goed bezig is, 2 nummers in de Nederlandse Spotify lijst zou geweldig zijn! Klik hier voor de playlist. 

Fabletics

De foto’s heb je waarschijnlijk al gezien, maar Demi heeft een nieuwe Fabletics collectie! Ze gaf hier een livestream over op Facebook, hieronder kan je die bekijken. In deze collectie hele outfits die matchen in plaats van vooral losse items. Ook zijn er veel meer onderdelen dan bij de vorige collectie!

Naast de collectie heeft Demi ook een speciaal event in Dallas met Fabletics, om erbij te zijn moet je winnen, helaas kunnen wij in Nederland niet meedoen.

Bij het bestellen via Fabletics hebben veel mensen twijfels, omdat je een abonnement afsluit als je de outfits voor €24 wilt kopen. Het werkt als volgt. Je geeft aan dat je VIP member wil worden. Dan kan je gewoon je outfits voor €24 per stuk kopen, dat scheelt heel veel met de “normale” prijs. Daarna gaat het om het volgende: met een VIP abonnement “moet” je iedere maand een outfit bestellen. Moet staat tussen aanhalingstekens, omdat het niet altijd hoeft. Log je in op de website en klik je op Skip The Month vóór de 5de van de maand dan wordt er geen geld van je rekening afgehaald. Je kan dit iedere maand doen, maar je kan ook bellen naar Fabletics, het nummer vind je op de site. Dan kan je je afmelden voor het abonnement en is er niets aan de hand, maar heb je wel de goedkopere outfit!

Let op, dit is niet gesponsord door Fabletics! Wil je meer informatie over het VIP abonnement, vraag het via de Fabletics website.

Spoel verder naar 6:51

Good Morning America

Op vrijdag 18 augustus trad Demi op bij GMA. In de stromende regen stonden fans in New York City te wachten op Demi. Je ziet het in de video’s hieronder. Demi zong Instruction met Jax Jones, No Promises met Cheat Codes en Sorry Not Sorry. Ook zou er een aankondiging komen van iets vandaag, maar deze werd helaas doorgeschoven.

Ondertussen in deze drukke week was Demi ook nog jarig! Dat hebben we natuurlijk niet gemist, want ze is 25 geworden! Ze heeft haar verjaardag met vrienden en familie gevierd en daar nog een paar leuke Insta Stories aan over gehouden. Demi is door een hele boel mensen gefeliciteerd op social media, onze favoriet is die van Ellen! Ellen maakte een korte video, waarin je Demi zag bij haar talkshow. Ook vonden we het bericht van de fotograaf van de Allure shoot, waar Demi in februari 2016 op de cover van stond. Demi en de fotograaf hadden graag een andere foto gewild, maar Allure koos de foto die er op kwam, omdat Demi er normaler en herkenbaarder opstond. De andere foto was een fashionshoot foto en een hele mooie!

Volkslied

Op zaterdag 26 augustus zal Demi het Amerikaanse volkslied zingen voor de start van een boxwedstrijd. En dan niet zomaar een wedstrijd, het gaat om Mayweather vs. McGregor. Zo een uitzending trekt heel veel kijkers en dit is een grote kans voor Demi in haar carrière! Op het moment van het schrijven van dit artikel is dit evenement nog niet geweest. Hopelijk komt er zo snel mogelijk een video van online!

Video Music Awards

Het gerucht ging al langer rond, gaat Demi naar de VMA’s en gaat ze optreden? Ja, dit gaat ze doen! In ieder geval optreden dan. Of ze ook tijdens de show aanwezig is weten we niet. Op donderdag 24 augustus had Demi samen met DNCE opnamens voor MTV. Het kan dus best zijn dat het optreden van Demi toen al opgenomen was en tijdens de VMA’s wordt uitgezonden. We hopen het natuurlijk niet en we kunnen niets met zekerheid zeggen. Ook hier volgt nog een video van!

Wat was jouw favoriete announcement naast het album?

* Als je het album besteld via de link bovenaan het artikel help je ons. Wij krijgen maximaal 8% van de omzet bij de verkoop. Je betaald er zelf niets extra’s voor. Met dit geld kunnen we nieuwe winacties financiëren!

Geef een reactie