A day in the life of….. Kristine!

In onze nieuwe serie “A day in the life of…” is het nu mijn, Kristine’s, beurt om te vertellen wat ik allemaal doe op een dag. En tuurlijk zal deze dag ook te maken hebben met het team wat ik daar voor moet doen op een dag. Ook vertel ik jullie wat voor werk ik doe en wat ik daar doe op een dag. Laten we donderdag 6 juli pakken. Het is niet dat ik perse donderdags altijd aan het team zit, het ligt er echt aan hoeveel tijd ik heb in een week welke dag het is.

Donderdag

Op deze dag gaat mijn wekker om kwart voor 6. Vaak blijf ik altijd nog even 5 min liggen. Ik heb tot nu altijd wel het geval dat ik voor mijn wekker wakker word, dus dan blijf ik net zolang liggen totdat ik er echt uit moet. Dan kleed ik mij om en ga ik naar beneden om een broodje te eten. Soms doe ik dit niet, omdat ik ook op mijn werk kan ontbijten. Het ligt er maar net aan welke dienst ik heb. Vandaag doe ik het wel, smeer ik net zoals elke dag een broodje met smeerworst.

Vaak kijk ik dan even op mijn telefoon of er nog wat gebeurt is in de tijd dat ik sliep. Ik kijk een filmpje op youtube, vaak van vloggloss in de ochtend. Daarna ga ik mijn tanden poetsen en make-up op doen. Ondertussen is het half 7 en ga ik naar mijn werk, want ik heb ontbijt dienst en dan begin je om kwart voor 7. Ongeveer om 12 uur half 1 ben ik vaak klaar met werken en ga ik lekker naar huis om te lunchen. Daarna rust ik nog even uit van werk met wat filmpjes kijken op youtube en op social media kijken of Demi nog wat gepost heeft, daarna ga ik aan het team, kijken wat ik moet doen. Als ik daar mee klaar ben is het vaak al etenstijd, ongeveer rond 6 uur, vandaag eet ik macaroni. Na het eten ga ik nog lekker op youtube of netflix en ga ik rond 11 uur slapen.

A day in the life of.. is een artikel dat om de maand terugkomt. Deze maand is de beurt aan Kristine, zij vertelt over wat ze doet op een donderdag.

Wat doe ik aan het team op z’n dag ?

Ik plan altijd alle foto’s van #MotivationMonday en de 09:00 post in. Vaak op 1 dag, zoals vandaag. En zoek dan foto’s voor de hashtag en de 09:00 post in 1 keer zodat je alle foto’s al heb, daarna ga ik ze bewerken. Foto’s zoek ik via google of pinterest. Vooral vind ik het leuk om ze te bewerken naar ons vaste thema. Ook moet bij elke foto van de 09:00 post de goal van de dag erbij plaatsen. En kan je zeggen het is best een klusje om 30/31 goals over te typen. Bij elke foto één.

Daarnaast schrijf ik, net als andere teamleden, ook artikelen, over van alles, zoals nu over een dag in mijn leven. Vaak gaan ze natuurlijk over Demi en die artikelen zijn natuurlijk het leukste om te schrijven. Met een artikel ben ik vaak een uurtje mee bezig. Schrijven doe ik vaak niet op dezelfde dag als foto’s inplannen. Alles bij elkaar duurt het wel even om het goed te hebben.

A day in the life of.. is een artikel dat om de maand terugkomt. Deze maand is de beurt aan Kristine, zij vertelt over wat ze doet op een donderdag.

Een gedachte over “A day in the life of….. Kristine!

Geef een reactie