A day in the life of.. Denise!

Hello allemaal! Ik ben Denise en ik ga jullie laten weten hoe één van mijn normale dagen er uit ziet. Natuurlijk zal deze dag te maken hebben met mijn werk binnen het team, anders is er geen bal aan! Laten we de woensdag eruit pakken. Dit is tevens de dag dat ik de laatste tijd veel aan het streetteam werk.

Woensdag.

Op woensdag ochtend gaat mijn wekker om 6.00. Vaak verzet ik mijn wekker dan naar een kwartier later, zodat ik dan nog even wakker kan worden en natuurlijk mijn social media kan checken. Ik check elke morgen altijd mijn Instagram, om te kijken of Demi nog nieuwtjes heeft gepost of om te kijken of anderen nog nieuwtjes over Demi hebben gepost die eventueel die nacht (wat voor Demi zelf dan overdag of avond is) gebeurd is.

Om 6.15 ga ik dan mijn bed uit en kleed ik mezelf aan. Ik ben altijd heel erg moeilijk in het kiezen van een outfit waar ik mij zeker lekker in voel, dus dat duurt dan ongeveer 10 minuten en soms wel eens een kwartier. Als ik daar mee klaar ben, ga ik make-uppen en mijn haar doen. Daarna ga ik naar beneden en ontbijt ik. Op woensdag beginnen mijn lessen om half 9, ik neem dan om half 8 de bus naar school.

Om half 1 ben ik klaar met school en ga ik vaak gelijk naar huis toe. Ik ben dan rond kwart over 1 thuis en eet ik even iets. Als ik klaar ben met lunchen, pak ik mijn laptop en ga ik kijken wat ik voor het team kan doen.

In A Day in the Life of.. vertellen de streetteam leden wat zij op een dag doen. Dit verschilt van meetings tot artikelen schrijven en foto's inplannen.

Mijn taken

Zoals ik in een vorig artikel al verteld heb zijn de 18.00 post, #sexysaturday, en sins kort de #happysunday inplannen mijn vaste taken. Daarnaast moet ik (net zoals de andere meiden) ook nog artikelen schrijven. Gelukkig vind ik dit niet erg en zelfs leuk om te doen, dus het is niet iets waar ik tegenop kijk als het gepland staat in mijn agenda.

Ik begin altijd met het inplannen van de 18.00 post voor de hele week. Alleen voor de eerst volgende week, zodat ik foto’s heb die een beetje up-to-date zijn. Soms vind ik het ook leuk om een Throwback te posten. Maar mijn doel is om de meest recente foto’s te plaatsen. Daarna plan ik de #sexysaturday en #sexysunday in, bij deze posts maakt het mij niet uit van wanneer de foto is zolang ze maar bij de hashtag passen! Vaak zoek ik mijn foto’s op WeHeartIt, Instagram of Twitter, dit zijn voor mij de makkelijkste sites om het te vinden. Inplannen duurt bij mij altijd 15 tot 20 minuten. Daarna check ik nog even of alles goed staat ingepland.

Als ik klaar ben met inplannen en niks voor school hoef te maken, kijk ik altijd of er nog artikelen op mijn naam staan die nog geschreven moeten worden. Als ik een artikel schrijf, duurt dit ongeveer een half uur tot een uur. Dat komt omdat ik dan beneden zit, en me vaak laat afleiden door bijvoorbeeld mijn honden of telefoon. Maar ik probeer wel altijd zo veel mogelijk te schrijven!

Tijd

Hoeveel tijd ik per dag voor het team gebruik verschilt echt heel erg. Soms hoef ik alleen maar in te plannen en dan ben ik zo klaar. Als ik dan ook een artikel moet schrijven ben ik wel langer bezig. Het ligt er dan ook wel aan hoeveel artikelen ik heb om te schrijven. Als ik klaar ben met mijn werk voor het team en ik heb dan geen schoolwerk, ga ik vaak iets voor mezelf doen. Zoals: met de honden lopen, een filmpje kijken, met vrienden wat doen etc.

Ik hoop dat jullie mijn dag super interessant vonden! Ik kan niet wachten om jullie verhalen te horen. Dus ik hoop jullie te zien bij een van de komende meetings!

In A Day in the Life of.. vertellen de streetteam leden wat zij op een dag doen. Dit verschilt van meetings tot artikelen schrijven en foto's inplannen.

2 gedachten over “A day in the life of.. Denise!

Geef een reactie