A day in the life of… Masha

Vandaag a day in the life of… Masha! Ik ga jullie meenemen in een dag uit mijn leven. De dag die ik jullie ga laten zien is: 31 mei 2018! Op deze dag deed ik wat voor het team en had ik wat schoolverplichtingen. Dus lees snel verder voor wat er deze dag allemaal is gebeurd!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Early mornings..

Helaas moest ik deze dag redelijk vroeg op, omdat ik om half 10 op school moest zijn voor mijn lessen. Half 10 school betekent de wekker op half 7. Over het algemeen vind ik opstaan echt niet zo erg, maar vandaag was gewoon zo’n dag dat ik liever had blijven liggen. Eenmaal uit bed ging ik ontbijten, wassen, omkleden en dan hup naar de bus en de trein.

In de trein vind ik het altijd prettig om even mijn dag door te nemen en rustig te starten. Ik bekeek ook voor het team wat er nog gedaan moest worden. Hierbij kwam ik erachter dat ik nog een artikel moest schrijven: de 7 tips om je voor te bereiden op het concert. Hiervoor heb ik eerst in de trein een aantal websites opgezocht en zelf ideeën opgedaan wat ik als tips mee zou kunnen geven. Ik ben een echte concertganger (gemiddeld elke maand wel een concert) en al snel had ik wat tips bij elkaar gesprokkeld.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

School

Om eerlijk te zijn vind ik school niet meer zo erg. Ik zit op dit moment in mijn 3e jaar Commerciële Economie en de vakken vind ik vaak interessant en onderwerpen liggen mij dan ook wel. De dag verliep daarom ook vlot en het was zo voorbij. In de namiddag had ik ook nog een event over SEO, SEA en Google Shopping wat erg interessant was!

Terug naar huis

Eenmaal terug in de trein naar huis begon ik aan het schrijven van het artikel met 7 tips. Omdat ik het in de tijd van een half uur dat ik in de trein zit het niet kan redden om het hele artikel te schrijven ga ik er ook thuis nog even mee verder. Rond 5 uur is het artikel af en zet ik deze in Google Drive om te laten controleren door iemand anders.

Ook is de team nieuwsbrief van mei gemaakt door Fleur en heb ik deze doorgelezen en goedgekeurd :).

Werken

‘S avonds moest ik werken tot ongeveer 10 uur en daarna was de dag alweer voorbij! Het bestond vooral uit school en een artikel schrijven, en daarbij natuurlijk ook goed bijhouden dat ik dit artikel ging maken, zodat ik niet zou vergeten wat ik had gedaan voor dit artikel!

Heb jij nog vragen? Laat het dan zeker weten!

Geef een reactie