A day in the life of: Daisy

A day in the life of… Daisy! Ik dus 🙂 Ik ga jullie meenemen in een dag in mijn leven!
Nu zit ik bijna een maandje in het team dus dit is mijn eerste echte artikel. Ik ga jullie vertellen over zaterdag 3 maart, de dag dat ik mijn eerste team meeting had. Voor de rest van de week ben ik voornamelijk bezig met school dus dit leek me een leuke dag!

Ochtend

Ochtenden zijn altijd zwaar voor mij.. vooral in het weekend. Ik ben absoluut geen ochtend mens en dat zal ik ook nooit worden, maar vandaag was er wel een hele goede reden om toch maar m’n bed uit te komen. Vandaag had ik namelijk mijn eerste team meeting in Utrecht! Vrij snel ging ik m’n bed uit nadat mijn wekker 2 keer was afgegaan. Nadat ik even had ontbeten, ging ik snel douchen en zocht ik een outfit uit. Toen ik mijzelf had aangekleed keek ik op m’n telefoon en zag dat ik nog 3 kwartier had. Ik had m’n make-up gedaan en had m’n haar geföhnd en gestyled. Ik had nog precies 20 minuten over dus ik keek nog even een aflevering van Friends.. beetje verslaafd. Na de aflevering van Friends, checkte ik of ik alles bij me had en ik pakte mijn oortjes en liep naar beneden.

Bus en trein reisje

Toen ik eenmal op m’n bus stond te wachten, kreeg ik gelijk alweer stress. Het komt namelijk nauwelijks voor dat de bussen optijd komen in Hoogland. Gelukkig kwam hij maar 2 minuten later dus had ik uiteindelijk nog redelijk genoeg tijd over om m’n ov op te laden op Amersfoort Centraal. Toen ik in de trein zat, zag ik dat ik veel eerder aan zou komen dan verwacht omdat ik in een intercity zat in plaats van een sprinter. Ik was best zenuwachtig dus nog langer wachten zou niet echt helpen. Maarja beter te vroeg dan te laat ;). Eenmaal op Utrecht centraal aangekomen liep naar het punt waar we hadden afgesproken en zag dat ik de eerste was, gelukkig had ik internet. Totdat de internet er mee ophield en ik dus niet meer kon zien waar iedereen was. Maar gelukkig kreeg ik al snel een sms van Kristine dat ze in de Starbucks zat.

Meeting

Toen iedereen er was, zochten we een plekje waar we konden gaan zitten. We besloten om bij de Barn te gaan zitten. Ik vond het eerlijk gezegd best spannend en wist niet echt wat ik moest verwachten, maar al snel voelde ik me op me gemak bij de meiden. We bespraken een hoop, onder andere ook wat mijn taken zouden worden en die van Masha. We hadden contact met Masha via Skype, wat niet helemaal soepel ging maar het werkte uiteindelijk wel. Uiteindelijk hadden we besloten dat ik de 18:00 posts ging doen en wat creatieve dingen voor Camp Lovatic! Na een tijdje besloten we wat eten te bestellen en even een pauze te nemen. Na onze eet- en klets pauze moesten we snel weer door want we hadden nog aardig wat te bespreken. Toen we alles hadden besproken en hadden geregeld, besloten we allemaal naar huis te gaan. We liepen met z’n alle naar het station en ik haalde nog wat te eten voor de trein bij de kiosk. Toen het tijd was om naar m’n perron te gaan, gaf ik iedereen en knuffel en liep in naar m’n trein :).

Geef een reactie