Twitter header (1)

Hi Lovatic,

Dit jaar doen we geen Secret Santa kaartjes, maar Secret Valentine kaartjes. Want het is toch leuk om een kaartje te krijgen?

Iedereen kan meedoen aan deze actie! Je krijgt vanaf 1 januari een adres opgestuurd waar jij jouw kaartje naartoe stuurt. En jij krijgt dan ook weer van iemand anders een kaartje!

Je mag zelf weten of je een kaartje koopt of dat je er een zelf maakt. Het maakt helemaal niet uit of je de persoon kent of niet, maar je wenst hem of haar een hele fijne Valentijnsdag!

We houden je op de hoogte over mogelijke acties van PostNL waarmee je voor Valentijnskaartjes niet hoeft te betalen. Afgelopen jaren zijn er namelijk acties geweest met lippenstift kusjes op de enveloppe als postzegel. Of dat dit jaar weer zo is, weten we in februari pas.

Wil je meedoen? Schrijf je dan via deze link in! Alle adressen worden via de mail verstuurd en later bij ons weer allemaal verwijderd (van onze Drive en uit onze mail). We vragen iedereen die een adres heeft gekregen om dit ook te doen.

Wij doen in ieder geval mee! Jij ook?

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Daisy, Fleur, Kristine, Masha & Sam

Secret Valentine 2019

Heb jij altijd al een secret valentine willen hebben? Dan is nu je kans! Net als vorig jaar zullen wij weer een kaartenactie houden, maar nu met valentijn in plaats van met sinterklaas en kerst. Het is echter nog lang geen 14 februari, maar we willen iedereen de kans geven om mee te kunnen doen, daarom beginnen we vroeg.
Demi Daily Nederland
facebook twitter instagram custom
MailPoet