Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi Lovatic,

Het is al weer februari? Dat betekend dat het bijna Valentijnsdag is! Doe jij al mee aan Secret Valentine? Meer dan 20 Lovatics gaan elkaar voor Valentijnsdag een kaartje sturen!

Als je meedoet krijg je het adres zo snel mogelijk opgestuurd. Alle Lovatics die meedoen hebben al een adres ontvangen. Je wordt in die mail gevraagd om even iets terug te sturen, zodat wij weten dat het adres ontvangen is.

Alle informatie over Secret Valentine vind je hier!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij tijd over en zou je dat willen steken in Demi Lovato Nederland en de Nederlandse Lovatics? Wij zoeken met lichte spoed nieuwe teamleden. Per 1 maart zijn we namelijk nog maar met zijn 3en en we zouden het zonde vinden om allemaal taken/activiteiten niet te doen. Denk bijvoorbeeld aan het stoppen met de Facebookgroep, minder artikelen schrijven, minder meetings houden en over het algemeen minder kunnen doen, omdat we niet genoeg teamleden hebben.

Wij zoeken iemand die zich wil inzetten voor de Nederlandse Lovatics voor minimaal 1 jaar, maar het liefst natuurlijk veel langer! Wil je een beetje een idee krijgen wat er allemaal moet gebeuren en hoelang dat bij iedereen duurt? In dit artikel vertellen we wat wij doen en hoeveel tijd wij daarvoor nodig hebben.

Wij schreven deze keer weer een artikel voor het zoeken van nieuwe teamleden, wat we de vorige keer niet gedaan hebben. Hopelijk bereikt dit meer Lovatics, daarom dat we het hier ook nog even noemen. Het artikel vind je hier en daar vind je ook een formulier om je op te geven voor het team.

Wij hopen dat we heel snel nieuwe teamleden aan jullie kunnen voorstellen en dat we gewoon met alles wat we willen door kunnen gaan!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Daisy, Fleur, Kristine, Masha & Sam

Wat is Camp Lovatic?

Wat is Camp Lovatic? Normaal duurt een meeting natuurlijk maar een paar uurtjes maar sinds 2015 organiseren wij ook ons eigen Camp Lovatic. Vele van jullie zullen het wel weten wat Camp Lovatic is, maar ook heel veel van jullie weer niet.Vandaar dat we in dit artikel ga an vertellen wat Camp Lovatic inhoud.

Demi moet samenwerken met...? (Lovatic editie)

Een paar weken geleden werd er in de Facebookgroep gevraagd met wie Demi volgens jou moet samenwerken. Daar kwamen een hele hoop reacties op. Ben jij het eens met deze artiesten of missen er een aantal? Wat ons meteen opvalt is dat jullie vooral willen dat Demi samenwerkt met een vrouw. Tussen alle reacties kwamen maar 2 mannen voor! Dit …

De leukste interviews van 2017 & 2018

Als Demi interviews geeft zijn deze altijd leuk, eerlijk en grappig. Bij het ene interview gaat het over serieuze dingen en bij de ander worden er leuke spellen gespeeld. Maar een ding is zeker, een interview met Demi is nooit saai. Wij hebben de leukste interviews van 2017 en 2018 op een rijtje gezet. Alan Carr: Chatty Man Interviews bij …

Hoeveel tijd besteden wij aan het team?

De tijd die wij in het team stoppen is altijd een dingetje. Het wordt vaak gevraagd als wij zoeken naar nieuwe teamleden, want wat kan je er nu van verwachten. Daarom hebben we het allemaal voor je bijgehouden en even op een rijtje gezet. En ja, we zijn weer opzoek naar nieuwe teamleden.

Zoeken wij jou als nieuw teamlid?

Je leest het goed ja, we zijn wéér eens op zoek naar nieuwe teamleden. Er gaan twee teamleden stoppen, wat we afgelopen oktober/november niet hadden voorzien. Dit keer hebben we er weer voor gekozen om een artikel te schrijven met alle informatie, in de hoop dat het meer Lovatics bereikt.

A day in the life of.. Sam

Een heel artikel, helemaal over 1 dag uit mijn leven. De dag die ik gekozen heb is 7 januari, een dag waarin er nog een beetje wat gebeurde. Heel veel kun je namelijk niet doen met een gebroken voet. Maar ja, dan zie je ook een keer hoe zo’n dag eruit ziet.

Recap: Here We Go Again

Dit is het tweede deel van een nieuwe serie artikelen waarin we even kort beschrijven wat er zich rond de tijd dat elk album werd uitgebracht allemaal heeft afgespeeld. Altijd handig om je geheugen even op te frissen of voor de nieuwe Lovatics onder ons. Deze keer een recap van Here We Go Again!

Lovatics favo albums

In de reeks favorieten van Lovatics gaan we het deze keer hebben over de favoriete albums die Demi heeft uitgebracht. 7 Lovatics vertellen je waarom nou juist dit hun favoriete albums zijn! Wat is jouw favoriete album?

Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom
MailPoet