Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi reader,

Op zaterdag 27 oktober gaan wij een Livestream doen! Of nou ja, Annemieke, Daisy, Fleur en Kristine. De andere kunnen er helaas niet bij zijn, maar kunnen misschien via Skype even komen kijken.

Tijdens deze livestream willen we zo veel mogelijk vragen beantwoorden van jullie. Heb jij nog vragen? Stuur deze dan in!

De livestream is van 16:00 tot 17:00 op Facebook. We hebben een evenement aangemaakt waar je een reminder krijgt en we zullen de video delen naar het evenement. Zet jezelf hier op aanwezig!

We hopen je te zien in de comments tijdens de livestream! Of jouw vraag te beantwoorden!

Tot 27 oktober!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Annemieke, Daisy, Fleur, Kimberly, Kristine, Masha & Maud

PS Ben je al lid van onze Facebookgroep Demi Daily Nederland? In deze groep stellen wij veel vragen, maar kan ook jij posts plaatsen over Demi!

PPS Schrijf je ook in voor onze andere nieuwsbrieven! Dat doe je via deze link!

Favo van Lovatics, doe mee!

Een artikelenreeks die wij graag aan jullie laten zien zijn de favorieten van Lovatics. Daarmee willen wij andere Lovatics het woord geven om te vertellen over hun favoriete dingen van Demi. Dit kan van alles zijn! Hiervoor zoeken wij nog meer Lovatics die graag hun favoriete dingen van Demi willen invullen!

Demi & Selena Quintanilla

Demi was vorig jaar tijdens Halloween opeens verkleed als Selena Quintanilla. Veel mensen begonnen meteen te zien dat ze op elkaar lijken. En dat niet alleen omdat Demi verkleed is als Selena Quintanilla, maar ook in andere foto’s en op andere manieren in hun leven.

Lovatics favo series

In eerdere artikelen bespraken we al de favoriete films, muziek video’s en nog veel meer! Vandaag delen een aantal Lovatics hun favoriete series waar Demi in heeft gespeeld. Lees snel verder!

Roddels die nu over Demi en Wilmer rond gaan

De afgelopen tijd zijn er veel roddels die over Demi en Wilmer gaan. De roddels zijn in verschillende bladen over de hele wereld te lezen zoals in Duitsland, Spanje, Nederland en de Verenigde Staten. In dit artikel lees je over al de roddels over Demi en Wilmer die de afgelopen maanden rond zijn gegaan.

Celebrities die Demi steunen!

Nadat Demi afgelopen juli te maken kreeg met een overdosis aan drugs en in het ziekenhuis belandde, kwamen er veel support berichtjes van andere celebrities. Wil jij weten wie Demi steunde? Lees dan snel verder!

Vragen van Lovatics - deel 6

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! Dit deel gaat meer over persoonlijke vragen en daarna ging het vooral over in het team zitten en dingen waar het team mee te maken heeft.

Question Time Daisy

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: question time. Ieder team-lid beantwoord de volgende vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze keer de question time met Daisy!

Update: onze favoriete quotes

Demi heeft door de jaren heen heel veel quotes gehad. De één nog inspirerender dan de ander. Net zoals jullie, Lovatics, hebben wij ook onze favoriete quotes met zo onze eigen redenen. We willen deze graag met jullie delen. Wil je het originele artikel lezen? Klik dan hier.

Bowlen - meeting november 2018

Ja, het is weer zo ver Lovatics, we gaan weer bowlen! Een strike, een spare of in de goot het maakt niet uit hoe goed je bent iedereen is welkom. Al een paar jaar gaan we met Lovatics in Nederland bowlen. Afgelopen jaren gingen we iedere keer in de kerstvakantie, maar dit jaar hebben wij besloten om in November te gaan. Ben jij er ook bij?
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom
MailPoet