Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi Lovatic,We sloten er de vorige keer al mee af, maar beginnen er toch ook weer mee. Een heel goed nieuw jaar Lovatics! Laten we hopen dat dit jaar hét jaar van Demi gaat worden! Ze verdient het!

Hieronder zie je alle artikelen die wij de afgelopen weken geplaatst hebben, waaronder ook een artikel met al onze plannen voor 2019! Heb je die al gelezen? Klik hier!

We hebben met kerst een nieuwe enquête online gezet. En ook bij deze enquête kan je een cadeaubon ter waarde van €10 winnen! De cadeaubon is van bol.com.

De enquête gaat over het team, hoe vind jij dat wij het doen? Wat kan beter en wat is al goed? Wij willen alles van je weten!

We hebben al eerder zo een enquête gedaan, alleen deze is korter. We willen het namelijk ieder half jaar terug laten komen. Zodat we kunnen zien dat waar wij aan werken wel opgemerkt wordt en of dat wel is wat jullie willen.

Zoals we altijd zeggen, we zijn altijd uit op verbetering! Je kan de enquête hier invullen! We hopen dat je ons hiermee kan en wil helpen!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Daisy, Fleur, Kristine, Masha & Sam

2019; een nieuw jaar met nieuwe verwachtingen

Als eerste wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar en hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad. Wij leefde eigenlijk al meer dan een maand in 2019, of zo voelt dat ongeveer. Wij zijn hard bezig geweest met alles voorbereiden voor het komende jaar. Er veranderen een aantal dingen, maar we gaan natuurlijk ook weer leuke dingen organiseren!

Demi en Ellen 2017 & 2018

Demi is al meerdere keren bij Ellen geweest en elke keer hebben ze de grootste lol en goede gesprekken. Zo heeft ze "who'd you Rather" gespeeld, over haar Documentaire 'Simply Complicated' gepraat en natuurlijk opgetreden! In dit artikel de 3 recentste bezoeken van Demi bij Ellen.

We need you!

Als je ons al langer volgt, heb je het vast al eerder gehoord. Wij kunnen dit niet alleen. En daarmee bedoelen we heel veel. Wij kunnen niet alleen met het team Demi promoten in Nederland. We kunnen niet alleen Demi weer naar Nederland krijgen voor nog een concert. Wij kunnen niet alleen dit account een succes maken. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.

Hoe vind jij dat Demi Lovato Nederland het doet?

Als je ons al een tijdje volgt, weet je dat we best wel vaak enquêtes hebben. Dit doen we omdat we ook van jou dingen willen weten. Afgelopen jaar hebben we een enquête gedaan over wat jij van het team vindt. Daar kunnen wij heel veel mee, maar waar we nog meer mee kunnen is, als het vaker dan 1 keer per 1 á 2 jaar ingevuld wordt!

Beauty evolution 2018

Demi ziet er altijd op haar best uit. Vrijwel alles staat haar wel. Een natural look, heftige oogschaduw, eyeliner noem maar op. Demi heeft het allemaal gehad. Maar is Demi haar make-up en haar dit jaar veel veranderd?

Update: onze favoriete Demi nummers

Demi heeft muziek geschreven in veel verschillende genres. Zo schrijft ze bijvoorbeeld pop muziek, Latin muziek, R&B en nog meer. Iedereen heeft een andere muzieksmaak en dus vindt iedereen ook andere nummers van Demi leuk. Wat de favoriete nummers zijn van het team, is al eerder een artikel over geschreven. In de tussentijd is het team natuurlijk wel veranderd. Dus …

Recap: Don't Forget

Een nieuwe serie waarbij we je weer even herinneren wat er allemaal is gebeurt in Demi haar leven rond de release van elk album. We beginnen helemaal aan het begin en de komende maanden nemen we je mee langs alle albums. Handig voor als je even vergeten bent wat er meer dan 10 jaar geleden allemaal gebeurde of als je toen nog geen Lovatic was.

Kerstcadeautjes om te vragen

Kerstcadeautjes zijn altijd moeilijk om te vragen als je het ons vraagt. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met een aantal leuke Demi gerelateerde dingen die je kan vragen voor kerst. Hopelijk krijg je hier wat ideetjes van zodat je weet wat je wilt vragen.

Favoriete rode loper outfits van Lovatics

Nieuw artikel: Lovatics favoriete rode loper outfits.
Een aantal Lovatics hebben het formulier ingevuld met daarin hun favoriete rode loper outfits die Demi droeg. Nieuwsgierig? Hieronder lees je hun top drie favoriete rode loper outfits en waarom zij dit juist vinden.

Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom
MailPoet