Twitter header (1)

Hi reader,

Zoals je waarschijnlijk al aan de titel van deze mail hebt gezien, zijn wij opzoek naar een nieuw teamlid. We zijn vanaf 1 oktober met 7 teamleden. We kunnen dat best redden, maar het is gewoon fijn om nog iemand erbij te hebben om alles te kunnen verdelen. Hieronder meer informatie wat handig is om te lezen voordat je op de knop klikt!

Wie zoeken we?

We zoeken iemand (man of vrouw, het maakt ons niet uit) die zelfstandig en creatief is.

Zelfstandig, omdat je eigenlijk al het team werk alleen doet. Je bent alleen in jouw slaapkamer achter een computer of telefoon jouw taak aan het doen en hebt vooral contact via whatsapp. Het team heeft het afgelopen jaar elkaar maximaal 10 keer gezien, en daar waren 4 meetings en 1 kamp van bij, waar je niet uitgebreid over team dingen hebt.

Creatief, omdat we met zijn allen nieuwe ideeën moeten vinden en creatieve oplossingen voor problemen. We moeten bijvoorbeeld bedenken waar we artikelen over kunnen schrijven, maar ook welke posts we op social media plaatsen en wat voor tekst daarbij komt.

Iets om rekening mee te houden

Wij zoeken iemand die minimaal 17 jaar oud is en het liefst in het midden van het land woont.

Waarom zoeken wij iemand van minimaal 17 jaar? Omdat dat het dichtst bij de groep ligt die nu al bij Demi Lovato Nederland zit. Alle teamleden zijn op dit moment tussen de 17 en 22 jaar oud.

Betekend dit dat je je niet mag inschrijven als je jonger bent? Natuurlijk mag je je inschrijven als je jonger bent! Maar het kan wel zijn dat als we tussen 2 Lovatics moeten kiezen en 1 is er onder de 17 en de ander boven de 17, dat we sneller voor de Lovatic die 17 (of ouder) is kiezen.

Waarom in het midden van het land wonen? Dit is gewoon een praktisch iets. We hebben altijd teammeetings in Utrecht en daar wordt je bij verwacht. En als je dan lang moet reizen elke keer, kunnen we best begrijpen dat je het zat bent en het een keer dichterbij wil, zo een teammeeting. Maar dat kan niet, want het team woont door het hele land en bijna iedereen is al een uur of langer onderweg om naar Utrecht te komen.

Het invullen van het formulier

In het formulier staat het ook al beschreven, maar hier heb je 4 tips van ons:
  1. Lees goed wat we per vraag van je vragen!
  2. Geef duidelijk antwoord en houdt het vooral níét kort! Hoe meer je kan vertellen hoe beter!
  3. Vertel ook vooral waarom je iets wil doen, of iets vindt.
  4. Laat jouw persoonlijkheid in de tekst zien! We beoordelen je in eerste instantie alleen op je formulier.
Deze tips komen allemaal uit vorige formulieren voor. Dit zijn dus al "fouten" die gemaakt zijn door Lovatics voor jou en we willen je graag helpen dat jij deze fouten niet maakt!

Waarschuwing: Het formulier bestaat bijna alleen maar uit open vragen!

Heb je nog vragen aan ons? Stel ze! Dit kan door te reageren op deze nieuwsbrief, via een privé bericht op social media, een formuliertje op onze website of door te mailen naar dlstreetteamnl@gmail.com

facebook twitter instagram custom
MailPoet