Twitter header (1)

We gaan gewoon door


Wat begon als een rustige maand waarbij Demi vooral rust had eindigde toch anders. Tot op heden weten we vrij weinig van de hele situatie en het is jammer, dat blijft waarschijnlijk ook zo.

Toch gaan wij verder en dan vooral met dingen organiseren, zodat wij als Lovatics elkaar kunnen steunen door deze tijd. Daarom hielden wij op woensdag 1 augustus een meeting in Utrecht. We kwamen samen met een groep Lovatics en hadden een leuke middag.

Heb je deze dag gemist? Op zaterdag 18 augustus doen we het gewoon nog een keer! En "vieren" we Demi haar verjaardag in Amsterdam. Meer informatie vind je hier.

Daarnaast staat bij ons ook gewoon Camp Lovatic weer op de planning voor 2019. Wat Demi ook gaat doen de komende tijd, wij houden Camp Lovatic. Maar hiervoor willen we ook wat dingen van jou weten. Of je nu van plan bent om naar Camp Lovatic te komen of niet, we willen graag weten wat jij er van verwacht. Daarom hebben we een enquête opgesteld. Hierin kan jij alles laten weten wat jij graag wil over Camp Lovatic. Dan kunnen wij het beste kamp ooit neer zetten komend jaar!

Meer informatie over de enquête en het linkje om hem in te vullen vind je hier! Alvast heel erg bedankt voor je hulp (en je kan een bol.com cadeaukaart winnen!)

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Annemieke, Daisy, Fleur, Kimberly, Kristine, Masha, Maud & Myrthe

M&G ervaringen met Demi Lovato

Binnen het team van Demi Lovato Nederland hadden er drie een M&G met Demi. Dit waren Annemieke, Fleur en Kristine. In dit artikel vertellen ze hun ervaringen, in de hoop dat jij je als je een meet and greet hebt, zo goed mogelijk kan voorbereiden en weet wat je allemaal te wachten staat. Annemieke Dit was de eerste keer dat …

Vragen van Lovatics - deel 4

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! Dit deel gaat meer over persoonlijke vragen, lees hier het vorige deel wat over team dingen ging en het eerste deel van de persoonlijke vragen.

Demi's Birthday meeting 2018

Op 20 augustus wordt Demi 26 jaar en dat willen we natuurlijk graag vieren! Dit jaar hebben we het iets anders bedacht dan afgelopen jaren en we hopen dat jullie het een leuk idee vinden! Lees snel verder om erachter te komen wat het idee is voor de birthday meeting 2018.
facebook twitter instagram custom
MailPoet