Hi Lovatic,

Dit is onze aller laatste nieuwsbrief, we gaan er mee stoppen. Zoals je misschien wel gemerkt hebt is dit niet iets waar we al een tijdje naartoe werken. Dit is een last minute beslissing.
.
Twee van de drie teamleden willen stoppen met het team, er blijft er dan dus maar 1 over. We werken nu al met te weinig teamleden, waardoor het teveel werk is om te doen. Daarom is het voor 1 teamlid ook zeker niet te doen.
.
We zijn dan wel bezig met het idee van de subteams (waar veel werk in is gaan zitten) maar daar weten we het ook niet 100% (of zelfs 50%) zeker van dat dit gaat lukken en dat we genoeg mensen kunnen werven. Daardoor hebben we de beslissing genomen.
.
Wat doen we met de accounts? Die blijven allemaal gewoon bestaan, mocht er over een (paar) jaar een team opduiken dat het allemaal over wilt nemen, dan is dat dus mogelijk. De website blijft nog tot 5 april 2020 te bezoeken (de betaling voor de website is net gedaan) op demilovato.nl en dlstreetteamnl.com daarna gaat deze over naar een gratis wordpress website. De komende weken komen er nog enkele artikelen online, deze hadden we al geschreven en ingepland.
.
De Facebookgroep Demi Daily Nederland blijft ook gewoon bestaan, de huidige moderators zullen de beheerders van de groep worden en samen met de leden van de Facebookgroep zullen zij op zoek gaan naar hoe de groep gaat werken in de toekomst. Je kan er dus gewoon lid van worden!
.
Heb je nog vragen voor ons? De komende twee uur zullen we zo snel mogelijk reageren op privéberichten voor als je meer uitleg zou willen.
.
We vinden deze beslissing heel erg jammer en we hebben het heel leuk gehad de afgelopen jaren om dit te mogen doen. Maar op dit moment is het gewoon klaar voor ons. Heel erg bedankt voor het volgen van de afgelopen jaren en misschien zien we je nog wel bij een van de concerten van Demi in de toekomst als die er komen!
.
Kisses,
Demi Lovato Nederland
Fleur, Masha & Sam