Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi Lovatic,

In de vorige nieuwsbrief kon je lezen dat wij opzoek waren naar nieuwe teamleden. We hebben er 1 gevonden, dat is Fabienne. In dit artikel stelt ze zichzelf voor!

Dit betekent dat het team vanaf nu wordt beheerd door 4 Lovatics. Dat is niet heel veel, daarom gaan we ook een aantal dingen aanpassen. Omdat het anders te veel werk wordt voor maar 4 mensen.

We gaan naar maar 1 nieuw artikel per week, dit is namelijk toch wel waar het meeste tijd in gaat zitten. Het schrijven van een artikel kost ons ongeveer één tot twee uur. Als we 2 keer per week een artikel blijven plaatsen zou het beteken dat we allemaal 2 tot 3 artikelen per maand moeten schrijven. Best wel veel naast de rest wat we allemaal doen. (Wij werken trouwens met een deadline van iedere 2 maanden, de volgende deadline is 1 april en daar schrijven we 9 artikelen voor. "Normaal" is dit het dubbele.)

Ook gaan we niet verder met de quotes uit Staying Strong: 365 days a year. We doen dit al bijna 3 jaar iedere dag en het is tijd voor iets anders. Op dit moment weten we nog niet wat, dus gaan we naar maar 2 posts per dag.

Wel plaatsen we nieuws zo snel mogelijk. Zodat we extra posts hebben. In onze enquête wordt aangegeven dat we nieuws niet snel genoeg plaatsen. Dit komt omdat wij geen update account zijn, maar we gaan het nu wel proberen om nieuws sneller te plaatsen. Dit lukt niet altijd in verband met school, werk en het uitzoeken of het wel echt waar is.

Verder zijn we bezig met het ontwikkelen van iets nieuws. Als je Demi Daily Nederland volgt en onze Insta Stories de afgelopen maand hebt gevolgd, heb je het misschien voorbij zien komen.

We vroegen daar namelijk wat jullie ervan zouden vinden als we meer Lovatics in subteams zouden betrekken bij het team. Het idee is een beetje zoals de moderators van Demi Daily Nederland. Een groepje Lovatics dat het Demi Lovato Nederland team heel graag wil helpen, maar geen tijd hebben om full time bij het team te komen.

We willen subteams gaan maken voor een aantal dingen, zoals meetings, Camp Lovatic, het schrijven van artikelen, de Facebookgroep en promotieacties.

Op dit moment zijn we nog bezig met alles uitwerken hoe we het willen hebben en voor ons zien. We willen dit vanaf 1 augustus voor elkaar hebben, dus je zult er binnenkort wel meer over lezen. Waarschijnlijk komt er in april/mei een formuliertje om je er voor in te schrijven en een uitgebreid artikel met wat wij bedacht hebben.

Heb je alles hierboven gelezen? Hooray! De column van deze maand weer gehad! We hopen dat je het een beetje snapt. Heb je nog vragen, dan kan je die altijd stellen.

Wil je ons helpen met het idee van de subteams ontwikkelen mail ons even! Dan kunnen we je alle informatie geven die we nu hebben en kan je ons feedback geven!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Fabienne, Fleur, Masha & Sam

P.S. Voor het idee van de subteams zijn we nog opzoek naar een leuke naam voor de Lovatics die nu al in Demi Lovato Nederland zitten. Op dit moment worden zij aangeduid als "hoofdteam", maar dat klinkt heel lullig tegenover alle andere subteams. Heb jij nog een leuke naam?

Populaire nummers van Demi

In dit artikel vind je de meest populaire nummers van Demi onder Lovatics. Maar liefst 79 Lovatics hebben dit formulier ingevuld, dus ben jij benieuwd naar de uitkomsten? Lees dan snel verder! Hieronder zal eerst het populairste album worden benoemd. Daarna wordt er per album de favoriete nummers in volgorde aangegeven. Ook van Camp Rock & Sonny With a Chance …

Nieuw teamlid & ideeën!

We zijn opzoek gegaan naar nieuwe teamleden, dat kon je vorige maand lezen op onze website. We hebben er 1 gevonden! Helaas betekent dat ook dat er een aantal dingen gaan veranderen. Hopelijk niet voor lang, want we hebben ook een nieuw idee wat we aan jullie willen voorleggen! Welkom Fabienne! Hai! Ik ben Fabienne en ik ben 21 jaar. …

Question Time met Sam

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: Question Time. Ieder team-lid beantwoord de volgende vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze week beantwoordt Sam de vragen! Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze? Warrior - Demi Lovato9 Crimes - Damien RiceFortitude - HAEVNWhen …

Recap Unbroken era

Het derde deel van de recap serie. Deze keer Demi’s unbroken era (2011 tot circa 2013). Van dit deel zal hieronder een korte beschrijving worden gegeven om weer even het geheugen op te frissen! Het album Unbroken is het derde album van Demi en is op 20 september 2011 uitgebracht. Op het album staan voornamelijk pop liedjes, maar wel met, …

Bekende mensen coveren Demi

We weten allemaal dat er nummers gecoverd worden. De een is beter dan het origineel of juist niet. Er zijn er ook die dezelfde tekst op een andere melodie hebben geplakt. Er zijn zelfs nummers die naar het Nederlands of naar een andere taal vertaald zijn. Deze artiesten hebben Demi gecoverd: Natalie Weiss - Skyscraper Ze begeleidde zichzelf op de …

Waarom organiseren wij meetings?

Het allereerste waar wij als Demi Lovato Nederland bijna 6 jaar geleden mee begonnen zijn, is het organiseren van meetings. Ondertussen hebben we al meer dan 20 gehad. De grote vraag blijft alleen, waarom doen jullie dit? Meetings zijn erg leuk om naartoe te gaan. Zo zie je dat je echt niet alleen bent als Lovatic. Zo kan het soms …

Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom