Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi reader,

Op zaterdag 27 oktober gaan wij een Livestream doen! Of nou ja, Annemieke, Daisy, Fleur en Kristine. De andere kunnen er helaas niet bij zijn, maar kunnen misschien via Skype even komen kijken.

Tijdens deze livestream willen we zo veel mogelijk vragen beantwoorden van jullie. Heb jij nog vragen? Stuur deze dan in!

De livestream is van 16:00 tot 17:00 op Facebook. We hebben een evenement aangemaakt waar je een reminder krijgt en we zullen de video delen naar het evenement. Zet jezelf hier op aanwezig!

We hopen je te zien in de comments tijdens de livestream! Of jouw vraag te beantwoorden!

Tot 27 oktober!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Annemieke, Daisy, Fleur, Kimberly, Kristine, Masha & Maud

PS Ben je al lid van onze Facebookgroep Demi Daily Nederland? In deze groep stellen wij veel vragen, maar kan ook jij posts plaatsen over Demi!

PPS Schrijf je ook in voor onze andere nieuwsbrieven! Dat doe je via deze link!

Dé toekomst van Demi Lovato Nederland

Het is altijd lastig om te zeggen wat er in de toekomst allemaal gaat gebeuren, want je weet het gewoon niet. Toch gaan wij er wel voor plannen, door bijvoorbeeld doelen te stellen en elkaar feedback te geven om onszelf te verbeteren.

Enquête: Social Media

Een belangrijk onderdeel voor het team van Demi Lovato Nederland is de social media enquête. Wij willen namelijk graag weten wat jullie vinden van de social media kanalen. Via deze enquête kun je gemakkelijk en anoniem kwijt wat jij vindt van onze social media kanalen. Hiermee kunnen wij dit dan weer verbeteren.

Lovatics favoriete music video's!

Meis, Maite, Kimberly en Yasmin vertellen jullie de laatste tijd hun favoriete Demi dingen. Zoals nummers en films. Deze keer gaat het over music videos. Wil je hier nu zelf ook aan mee doen? Kijk dan onderaan dit artikel!

Met wie heeft Demi samengewerkt? - deel 2

Demi heeft de laatste tijd weer wat samenwerkingen de wereld uitgebracht. Van Spaans tot Engels, van zomerse vibe tot power nummer! Ze heeft samengewerkt met een paar geweldige artiesten en de nummers verschillen stuk voor stuk.

TMYLM tour vs. Demi World Tour

Demi heeft tot nu toe 6 tours gedaan en die verschillen natuurlijk allemaal veel van elkaar. Elke tour is weer groter dan de ander. In dit artikel lees je over de verschillen tussen de DEMI world tour en de Tell Me You Love Me tour.

Update: onze favoriete music video's

Net zoals jullie hebben ook wij onze favoriete music video's. We willen deze graag met jullie delen zodat jullie ons beter kunnen leren kennen. In dit artikel lees je de favoriete music video’s van Annemieke, Daisy, Kimberly, Masha, Maud en Myrthe. Wil je de favoriete music video’s van Fleur en Kristine lezen? Klik dan hier.

A day in the life of... Maud

Deze keer is het tijd voor A day in the life of… Maud! De dag dat jullie mogen meekijken is zaterdag 18 augustus 2018. Voor vandaag stond de birthday meeting in Amsterdam op de planning en heb ik nog wat andere leuke dingen gedaan. Dus lees snel verder om erachter te komen wat dat allemaal was.

Vragen van Lovatics - deel 5

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! In deel 5 gaat het meer over persoonlijke vragen, lees hier het vorige deel wat over team dingen ging.

Demi en acteren!

Demi is al op vroege leeftijd begonnen met acteren, namelijk toen ze zes jaar was. Haar eerste rol was in Barney & friends, een Amerikaanse kindershow. Ze heeft hierin gespeeld samen met Selena Gomez. Demi heeft daarnaast in veel verschillende series en films gespeeld. Lees snel verder voor al Demi's rollen!

Bowlen - meeting november 2018

Ja, het is weer zo ver Lovatics, we gaan weer bowlen! Een strike, een spare of in de goot het maakt niet uit hoe goed je bent iedereen is welkom. Al een paar jaar gaan we met Lovatics in Nederland bowlen. Afgelopen jaren gingen we iedere keer in de kerstvakantie, maar dit jaar hebben wij besloten om in November te gaan. Ben jij er ook bij?
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom
MailPoet