Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland


Hi Lovatic,

De komende maanden gaan er een aantal dingen veranderen. Want tja, zo gaat dat. Nieuw jaar, dus nieuwe ideeën.

Wij gaan de komende tijd het team weer met zijn 5en draaien. Met zijn 8en is heel gezellig, maar het maakt het vaak ook lastig. Bijvoorbeeld met het prikken van een datum voor een team meeting en dan een datum dat iedereen kan... Dat werd hem dus niet.

We kunnen op dit moment alles goed verdelen onder 5 teamleden en zullen ook gaan kijken hoe dat verder gaat. We waren afgelopen jaar gewoon verwend met zo veel teamleden. Meestal waren we met 5 of 6 teamleden, op sommige momenten met 3 en dat is ook gewoon gelukt!

Wat we ook gaan doen is de komende maanden geen merch meer verkopen. Vanaf 1 januari tot zeker na Camp Lovatic verkopen wij geen merch meer. Daarna willen we opnieuw starten met de merch en gaan we door met nieuwe items.

De meeste van de merch items die we op dit moment verkopen, verkopen we dan niet meer. Dus wil je nog iets wat wij nu verkopen? Je hebt nog tot en met 31 december 2018 op deze te bestellen!

In de tijd dat we geen merch verkopen gaan we kijken wat er allemaal voor ons mogelijk is. Denk aan wat kunnen we zelf allemaal maken en wat kunnen we laten maken. Hoe zit dat allemaal financieel, gaan we dat redden? Wat worden de verzendkosten? Hebben we speciale dozen/enveloppen nodig voor deze items?

En het belangrijkste: wat willen jullie graag zien?

Wil je alles blijven volgen over de merchandise? Abonneer je dan op de nieuwsbrief over de merchandise, klik hier om alle nieuwsbrieven te zien waar je je op kan abboneren en waar jij op bent geabboneerd! En dan krijg je ook korting op je eerste bestelling als de merchandise weer online komt!

We wensen jullie bij deze alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! Misschien een beetje vroeg, maar de volgende nieuwsbrief komt 6 januari pas weer!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Daisy, Fleur, Kristine, Masha & Sam

Een kijkje achter de schermen oktober/november 2018

Een aantal keer per jaar schrijven wij een achter de schermen artikel. We nemen je dan even mee met alles wat wij de afgelopen tijd hebben gedaan, maar wat je niet ziet als je ons account volgt. Je krijgt dus even een update.

Nieuw teamlid en andere veranderingen!

Een nieuw teamlid en dat betekent dus tijd voor een introductie! Sam stelt zich aan jullie voor. Maar daarnaast gaan er ook in het team een aantal dingen veranderen en dat willen we jullie ook graag vertellen!

Secret Valentine 2019

Heb jij altijd al een secret valentine willen hebben? Dan is nu je kans! Net als vorig jaar zullen wij weer een kaartenactie houden, maar nu met valentijn in plaats van met sinterklaas en kerst. Het is echter nog lang geen 14 februari, maar we willen iedereen de kans geven om mee te kunnen doen, daarom beginnen we vroeg.

Welke platformen gebruiken wij?

Wat vind je bij ons waar en wat kan je verwachten van ieder platform dat wij gebruiken? Dat is altijd de vraag. Wij weten dit zelf heel goed, maar kunnen natuurlijk niet van jullie verwachten dat jullie dit ook meteen weten. Vandaag een uitleg van welke social media platformen wij gebruiken en waar wij deze voor gebruiken.

D(emi) it Yourself!

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat de kerstdecoraties ook weer in de winkel komen! Maar wat is er nou nog leuker dan je eigen kerstdecoratie maken in plaats van kopen, zo is het natuurlijk veel goedkoper en ook nog eens uniek. Wij hebben wat kerst decoraties bedacht die je helemaal in Demi style kan maken.

Update: onze favoriete Demi films

Demi heeft in een aantal films gespeelt of de stem in gesproken. Natuurlijk vindt iedereen een andere film leuker en heeft ieder zijn/haar eigen mening. Om ons nog een beetje beter te leren kennen vertellen wij aan jullie onze top 3 favoriete Demi films. Klik hier voor het eerste artikel wat we schreven.

Demi in rehab

Dat Demi in een kliniek zit voor behandeling van drugs problemen weet iedereen wel. Het is zo veel in de media geweest, dat veel Lovatics van familie en vrienden berichtjes hebben gekregen. “Wist je dat…?” en dan kijk je naar het berichtje, ja oma, dat wist ik ja…

Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!

Camp Lovatic 2019

Camp Lovatic 2019 is een feit! Volgend jaar doen we het gewoon nog een keer! Inmiddels alweer de vierde editie van Camp Lovatic! Na een succesvol kamp in 2015, 2016 en 2018 kan je je nu inschrijven voor Camp Lovatic 2019!
cheap babyshower giftsless than $40 (1)
facebook twitter instagram custom
MailPoet