Twitter header (1)

Nieuwsbrief Demi Lovato Nederland

Hi reader,

Voordat je wegklikt of doorscrolt naar uitschrijven willen we je eerst nog wat vertellen!


Voor sommige van jullie is het misschien een hele tijd geleden dat je een nieuwsbrief van Demi Lovato Nederland hebt ontvangen. We hebben onze hele website vernieuwd en willen dat aan zo veel mogelijk Lovatics vertellen. Zo hebben we verschillende nu soorten nieuwsbrieven die je kan ontvangen van ons en daar vertellen we je vandaag over! Andere veranderingen komen langzaam op gang en zul je zo snel mogelijk van ons zien!

Demi Lovato Nederland nieuwsbrief
Dit zijn nieuwsbrieven zoals deze. Een kort verhaaltje vanuit het team en daarna de artikelen die je afgelopen maand gemist kan hebben! Deze worden elke eerste zondag van de maand verstuurd.

Maandelijkse specials
Iedere maand versturen we ook een nieuwsbrief waarin we iets voor je uitlichten. Dit kan zijn een meeting of een lyrics video. Dit is iets extra's wat we aan je willen vertellen. Deze komt ongeveer rond de 15de van de maand. Het ligt er net aan wanneer de andere nieuwsbrief verzonden is.

Camp Lovatic Updates
Voor als je als eerste alles wilt weten over het komende kamp hebben we deze nieuwsbrief. Deze wordt niet vaak verzonden, maar hier krijg je wel alle updates van mee. Je krijgt bijvoorbeeld als eerst te weten wanneer het volgende kamp is en waar je je kan inschrijven!

Promotie acties
Als Demi met nieuwe muziek komt, hebben we meestal een promotie actie. Als je hier van te voren op de hoogte gehouden wilt worden, dan kan je je hier voor inschrijven. Dit kan gaan om pomotie acties voor nieuwe singles, maar ook voor het nieuwe album.

Wanted, nieuwe teamleden!
Regelmatig zijn wij opzoek naar nieuwe leden voor het team. Hier hebben we dan een formuliertje voor die je kan invullen. Wil jij als eerste weten dat wij nieuwe mensen zoeken en als eerst het formulier invullen? Dan kan je je aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Leuk al die nieuwsbrieven, maar hoe meld ik me aan of af voor 1 (of meer) van deze nieuwsbrieven?
Onderaan deze mail staan 2 knoppen Uitschrijven en Abonnement aanpassen. Bij Uitschrijven schrijf je je meteen voor alles uit. Handig als je geen mails van ons wilt ontvangen. Bij Abonnement aanpassen kan je aanpassen welke nieuwsbrieven je wel en niet wilt ontvangen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen om wel de maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen, maar verder niets. Of je kan er voor kiezen om alles te ontvangen.

Als het niet lukt kan je ons altijd mailen door een reply te sturen op deze mail.

We hopen dat je onze mails wilt blijven ontvangen!

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Annemieke, Daisy, Fleur, Kimberly, Kristine, Masha, Maud & Myrthe

Bowlen - meeting november 2018

Ja, het is weer zo ver Lovatics, we gaan weer bowlen! Een strike, een spare of in de goot het maakt niet uit hoe goed je bent iedereen is welkom. Al een paar jaar gaan we met Lovatics in Nederland bowlen. Afgelopen jaren gingen we iedere keer in de kerstvakantie, maar dit jaar hebben wij besloten om in November te gaan. Ben jij er ook bij?
facebook twitter instagram custom
MailPoet