Wanneer komt Demi nou?

Weten jullie of Demi naar Nederland komt? Die vraag krijgen we de laatste tijd heel erg vaak. En om niet steeds hetzelfde te hoeven zeggen in de 140 tekens van Twitter, gaan we het hier uitgebreid vertellen.

europa-tour

Wat is er bekend?
Wat we weten is dat Demi in juni tot september The Future Now tour gaat doen met Nick Jonas. Maar dat weten jullie ook al. Ook heeft Demi gezegd tijdens haar optreden in de Ziggo Dome in november 2014 dat ze snel terug zou komen. Maar we weten intussen wat snel is bij Demi..

Wat sommige van jullie ook weten?
Wij hebben dit al vaker verteld via social media, dus dit zou bij de meeste ook bekend zijn. Het is zeker dat Demi voor een concert naar Nederland/Europa komt. Voor ons is het nog niet bekend wanneer ze komt, voor haar en haar team wel. Als het goed is zijn alle concertzalen en hotels enzo al geboekt. Demi moet de data bekend maken en dan weten wij het ook 😉

Uitgesteld?
Jup, er zijn allemaal concerten uitgesteld. Wij vermoeden dat de Noord-Amerika tour ook al eerder had moeten beginnen. Zodat ze eind zomer / begin herfst naar Zuid-Amerika kon en dan midden in de herfst naar Europa.
Alleen door onbekende redenen is dit allemaal niet gebeurt. Verwacht maar dat Demi in 2017 naar Europa komt, want ze zal wel eerst naar Zuid-Amerika komen. (Met haar Brazilië obsessie). En daarna pas naar Europa. Maar ga nu niet al je spaargeld uitgeven, de kans is heel groot dat we over een paar maanden al kaartjes kunnen kopen!!

Geef een reactie