9 rare dingen die gebeuren in het Demi NL team

We kennen het allemaal die verhalen waar je helemaal stuk om gaat en als je terugkijkt dat je eigenlijk door hebt dat het helemaal niet logisch is. Misschien zelfs een beetje raar. We hebben voor jullie gekeken wat er allemaal binnen ons team gebeurt en daarvan een top 9 meest rare dingen gemaakt.

9

Nummer 9 is toch wel de nep inschrijvingen die we elk jaar weer krijgen met van alles. Je kan het zo gek niet bedenken en mensen zetten het neer. Het enigste waar wij dan mee zitten is dat we 5 minuten werk ergens in steken en die persoon dan niet eens bestaat. Kan je nagaan als we er nu ongeveer al zo’n 20 hebben gehad, is dat 1 uur en 20 minuten. Zo zonde van onze tijd en jullie tijd want het kost gewoon 10 minuten om alle vragen die verplicht zijn in te vullen. En dan gaat het van meetings tot inschrijven voor kamp en het team. Die laatste twee ben je soms wel langer dan 10 minuten mee bezig, vooral als je het allemaal uit je duim moet zuigen.

8

Dit is eigenlijk iets wat voor zichzelf spreekt, maar op meeting zitten we wel eens op de grond. Of altijd eigenlijk. Dit lijkt heel normaal voor ons, maar is eigenlijk best wel raar. Random een groep van 30 meiden ergens in een stad op de grond. Maar tot nu toe zijn we nog nooit compleet weg gestuurd en denkt niemand dat we zwervers zijn, behalve wijzelf dus het gaat nog goed. Op naar de volgende meeting in Amsterdam!

7

Sommige mensen denken dat het team ons werk is. We kunnen je vertellen dat het een hoop werk is en dat er een hoop gebeurt binnen het team, daar stem je vast mee in als je hebt gelezen hoe het is om in het streetteam te zitten. Maar jammer genoeg is dit niet ons werk en is dit gewoon onze hobby. Zie het als een bijbaan die je op geheel vrijwillige basis doet. Want ondertussen steken wij er wel gemiddeld 8 tot 12 uur in een week in. Dat verschilt natuurlijk per week en per persoon. Want elke week is weer anders, gelukkig maar anders werd het heel snel heel saai.

6

Mensen denken dat we Demi zelf zijn, je zou het niet verwachten, want wij hebben nooit gezegd dat wij Demi Lovato zijn maar alsnog. Wij zijn voor mensen soms Demi Lovato en trust me dit zijn we niet. Hoe graag we dat zouden willen. We zijn geen Demi, we hebben geen indirect contact met Demi en we hebben zelfs geen direct contact met Demi. Dus nee, we zijn niet Demi. Sommige mensen zijn btw heel moeilijk te overtuigen dat we het niet zijn. Want tja, we hebben een profielfoto met Demi, we plaatsen foto’s van Demi, er staat Demi in onze naam, etc.

5

Naast dat mensen denken dat wij Demi zijn, hebben we ook iemand gehad die ons profiel na maakte. En dan denk je oké, iemand probeert grappig te zijn. Totdat je ziet dat het iemand uit Maleisië is. Dan begint het toch echt wel vreemd te worden. Want naast onze profiel en headerfoto, onze pagina naam en website stond er helemaal niets op deze pagina. De pagina bestaat niet meer en het is ook ondertussen al meer dan een jaar geleden. Maar het is wel iets wat je eigenlijk niet verwacht.

4

Dit gebeurt niet bij iedereen van het team, gelukkig maar. Sommige van de team leden worden in wilekeurige whatsappgroepen gedaan. Ook al hebben ze niet met Demi te maken het Demi Lovato Nederland team is erbij. En dan moet je ook niet denken aan een groepsapp met 10 mensen ofzo, nee gewoon meteen één met 30 tot 50 mensen. En als je dan net aan het werk bent of op school was, heb je zo opeens 1.000 berichtjes.

3

Als je dit leest vind je het waarschijnlijk fijn dat we het team doen. Je weet wat je van ons kan verwachten. Kan je je voorstellen dat mensen ooit ruzie zochten omdat we deden het team doen? Wij weten nog steeds niet echt waarom die mensen boos waren dat we meetings organiseerden. Misschien was het jaloezie, omdat wij een account hadden die mensen volgenden en mensen echt naar onze meetings kwamen. We zullen er waarschijnlijk nooit achter komen.

2

Tijdens een livestream ingepakt worden. Als je onze livestream in 2016 gezien hebt, heb je gezien hoe Fleur en Jurita ingepakt zijn in vershoudfolie en wc-papier. Heb je dit niet gezien kijk het dan even terug want het was super hilarisch. Beste Lovatic die dit idee heeft ingestuurd heel erg bedankt! Heb je nog leukere ideeën? Stuur ze dan in voor onze volgende livestream!

1

Met de radio bellen. Dit is al zo lang geleden, maar wij hadden net een tweet actie achter de rug zitten om een nieuw liedje te laten draaien want zo doen wij dat. Maar goed het liedje zou gedraaid worden en we werden getweet door de radio dj of iemand even een intro kon inspreken en op de radio kon komen. Wat een paniek gaf dat in het team, niemand durfde te bellen. Gelukkig hadden we daar op dat moment Sheila die bereid was om te bellen. Het was een mega leuk gesprek en we hebben zelfs gefangirled over Sheila die op de radio was aah.

Dit zijn een paar leuke en rare dingen die we tot nu toe hebben meegemaakt. Weten jullie nog een leuk iets wat we toe kunnen voegen laat het weten in de comments.

Als je in het Demi Lovato Nederland team zit gebeuren er vaak nogal rare dingen. Zoals radio stations die je willen bellen en in wc-papier gewikkeld worden.

Geef een reactie