7 tips om je voor te bereiden op het concert van Demi!

Nog even en dan is het al 18 en 19 juni. Dat betekent Demi’s concerten in de AFAS live! Daarom hieronder 7 tips om je voor te bereiden voor het concert. Zo weet je zeker dat je goed bent voorbereid op 18 of 19 juni!

Tip 1: Zorg voor een klein tasje waarin alle spullen passen

Het is tegenwoordig niet meer toegestaan om een tas groter dan een A4 blad mee te nemen. Zorg er daarom voor dat je ergens een tasje vandaan tovert om daar alle benodigde spullen in te kunnen stoppen zoals o.a. je concertkaartje!

Tip 2: Merchandise

Vaak is er bij concerten een merchandise stand aanwezig waar spullen te koop zijn van de artiest die optreedt. Als je hier iets wilt kopen, kijk dan eens van te voren of er al meer informatie beschikbaar is over het assortiment wat verkocht wordt. Voor het concert van Demi kun je hier al een beetje zien wat er zoal verkocht zal worden.

Tip 3: Luister de muziek al vooraf aan het concert

Uiteraard hebben de meeste fans voorafgaand het hele album al helemaal geleerd. Dit is natuurlijk leuk als je op het concert mee kan zingen met de liedjes. De setlist van de TMYLM tour is ook al bekend. Deze is te vinden op setlist.fm. Zo kun je van te voren al kijken of jouw favoriete liedje ook tijdens het concert wordt gezongen!

Tip 4: Reizen

Plan je reis vooraf! Hoe ga je? Met de trein of met de auto? Dit is natuurlijk erg belangrijk, want je wilt natuurlijk wel gaan!

Als je met de auto gaat is het handig om van te voren al te kijken waar je goedkoop kunt parkeren. Zo voorkom je hoge kosten. Het is bij het concert van Demi bijvoorbeeld mogelijk om parkeerkaarten te kopen via ticketmaster. Voor 18 juni klik hier. Voor 19 juni klik hier. Ook is het handig van te voren al te kijken of er op 18 of 19 juni eventuele wegwerkzaamheden zijn.

Als je met de trein reist, bekijk dan vooraf de reisplanner zodat je niet ineens voor onverwachte .. staat. Ook verkoopt ticketmaster goedkope treinkaartjes. Dit is vooral voordelig als je wat verder moet reizen. Het kaartje kost 18 euro en is voor de heen en terugreis. Voor 18 juni klik hier. Voor 19 juni klik hier.

Tip 5: Kledingcrisis

Wat doe je aan naar het concert? Trek vooral aan waar jij je lekker in voelt, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste! Kijk een paar dagen van te voren nog eens naar de weersvoorspelling. Zo kun je jouw kleding afstemmen op het weer. Het is natuurlijk niet fijn dat het ineens gaat regenen en dat je daar dan staat in een shirtje óf juist dat het heel warm is en je iets aan hebt waarin je het super heet hebt en gaat zweten.

Binnen in de concertzaal is het vaak erg warm tijdens concerten met alleen staanplekken. Zorg er dus wel voor dat je in de zaal een shirtje hebt met korte mouwen.

Tip 6: Fanacties

Kijk van tevoren of er nog fanacties zijn tijdens het concert. Het is natuurlijk het allerleukste als iedereen daaraan mee doet. Ook voor Demi’s concert zijn er een aantal acties bedacht. Zie hieronder voor 18 en 19 juni welke dit zijn.

      

 (18 juni)                                                                                                     (19 juni)

Tip 7: Telefoon geheugen en batterij

Het is natuurlijk handig als je genoeg geheugen hebt op je smartphone om alles te kunnen filmen. Ook is het fijn als je telefoon goed opgeladen is. Neem bijvoorbeeld een powerbank mee in je tasje, zodat je tussendoor je telefoon nog eens kunt opladen. Zo heb je geen stress tijdens het concert of je telefoon het wel of niet gaat halen.

Dit waren onze tips. Heb jij nog tips? Laat deze dan zeker ook weten!

Geef een reactie