5 tips om je voor te bereiden op Camp Lovatic!

Camp Lovatic komt er al bijna aan, over 2 en een halve week al. Maar wat moet je nu doen om je voor te bereiden op dit weekend? We geven je een aantal tips, waardoor jij hopelijk het leukste weekend ooit krijgt!

Reizen

Zorg dat je je reis naar het kamp toe van te voren plant. Dan weet je waar je heen moet en waar je moet overstappen. En hoe lang je hebt om te lopen. Vooral als je grote tassen bij je hebt, is dit handig. Want dan red je het misschien niet in 3 minuten.

Zorg ook dat je een van ons nummers in je telefoon hebt, als er dan iets is kan je altijd bellen of whatsappen. Wij hebben het geluid aan staan en zullen zo snel mogelijk reageren.

Verder is het ook handig om je eigen telefoon aan en op geluid te hebben staan. Het kan best zo zijn dat wij jou ook kunnen bellen, gewoon om te kijken waar je bent of om aanwijzingen te geven als er iets aan de hand is onderweg.

Meenemen

Een week voor het kamp krijg je de laatste mail met de laatste informatie, daar zit ook een paklijst in met de dingen die je zeker mee moet nemen. Dan vergeet je bijvoorbeeld niet je tandenborstel! Want dat is wel handig om te hebben ;).

Neem geen overbodige dingen mee, je moet er zelf mee met het openbaar vervoer. Dus compacte bagage is wel handig! Probeer het in 2 dingen mee te kunnen nemen. Een grote koffer/tas waar misschien je matje/luchtbed ook in past en dan heb je je slaapzak daar nog naast. Dat is vooral voor het OV veel handiger.

Vergeet ook niet dat je maar 1 nachtje gaat, dus zo veel spullen heb je niet nodig. Eigenlijk heb je kwa kleding genoeg aan schone sokken en ondergoed. Dan heb je al veel meer ruimte voor een kussen of slaapzak!

Is er iets bijzonders dat je mee moet nemen? Dan staat dat ook op de paklijst. Neem dit mee, want je gaat het nodig hebben. Het staat er niet voor niets! We zullen er sterretjes bij zetten.

Aandenken

Omdat we dit jaar geen shirts regelen voor het kamp en het allemaal heel simpel willen houden kan je ook zelf een aandenken maken/meenemen. Hier hebben we een aantal ideetjes voor, maar je kan zelf ook wat bedenken.

Shirt of kussensloop | Op dit shirt of deze kussensloop kan je iedereen wat laten schrijven met een textielstift. Zo heb je een simpel aandenken van iedereen!
Boekje | Je kan ook iedereen wat in een boekje laten schrijven. Zo hebben ze meer ruimte om wat te schrijven, bijvoorbeeld een heel verhaaltje voor je. Het leukste is om dit dan pas te lezen als je thuis bent!
Agenda of schoolschrift | Hier kan je iedereen zijn/haar naam op laten schrijven.

De groep

Vanaf het begin van de inschrijvingen is er een whatsappgroep. Als je hierin zit weet je alvast alle namen van de andere Lovatics die naar het kamp komen. Ook weet je waar zij vandaan komen en heb je misschien een reismaatje! Of iedereen spreekt met elkaar af op Utrecht Centraal, als je in de groep zit weet je dat en kan je hier aan meedoen.

Wat ook leuk is om te doen is iedereen die meegaat met het kamp alvast te volgen op social media. Plaatsen zij een foto die ze gemaakt hebben, dan mis je die niet! Ook kan je dan van de rest alvast de interesses zien en hoe ze eruit zien!

Het leukste is ook om even met iedereen te praten. Je hebt sowieso iets gemeen met iedereen en dat is Demi. Zo heb je iets op terug te kijken en heb je weer nieuwe mensen ontmoet. Misschien zijn jullie straks hele goede vrienden!

Activiteiten

Wij vragen altijd om je gezelligheid mee te nemen. Iedereen wil een leuk weekend hebben en wees gewoon jezelf! Tijdens dit weekend wordt je door iedereen geaccepteerd!

Wij hebben allemaal activiteiten voor jullie bedacht. Ook al denk je dat je het in eerste instantie niet leuk vind, probeer het gewoon! Misschien is het veel leuker dan dat je gedacht had.

En als laatste wees creatief. We willen met jullie over van alles brainstormen en vooral over Camp Lovatic 2019. Wees hierin creatief, alles is mogelijk! We gaan hier een hele hoop verschillende technieken bij gebruiken en we hopen dat er heel veel leuke dingen uitkomen.

Wij hopen dat jullie heel veel zin hebben in Camp Lovatic 2018. Wij in ieder geval wel! Je kan je nog tot 19 mei inschrijven! Meer informatie over het weekend zelf vind je hier!

Geef een reactie