Demi Lovato Nederland bestaat 5 jaar!

Vandaag is de dag dat het 5 jaar geleden allemaal begon voor het team van Demi Lovato Nederland. Ik, Fleur, maakte een Twitter account aan om een Lovatic meeting te organiseren op 24 augustus 2013. Daarna is er nog zoveel meer gebeurd, waarvan ik op dat moment alleen maar van kon dromen.

Het begin

Het begon dus allemaal in mei 2013 met een twitter account. @dutchlovaticluv heette dit account volgens mij. Via dit account begon ik Nederlandse Lovatics op te zoeken om ze een berichtje te sturen over de meeting van 24 augustus. Op dat moment hoopte ik dat er een paar Lovatics op af zouden komen, een stuk of 10 zou geweldig zijn. We waren uiteindelijk met 20 Lovatics in Amsterdam.

Halverwege de zomervakantie had ik al door dat hier interesse voor was en dat Lovatics het leuk zouden vinden als ik door zou gaan met het organiseren van meetings. Ik wilde er wat extra’s aan koppelen en had bedacht om geld op te halen voor een goed doel. Dit werd Stichting Anorexia Boulimia Nervosa. Tijdens de herfstvakantie van 2013 gingen we dat doen met de tweede meeting, in Utrecht. Ook hier waren we weer met een groep van 15 Lovatics. We hebben die dag €90 voor het goede doel opgebracht.

Toen in oktober had ik al een hoop meer Lovatics uit Nederland gevonden. Ook wist ik dat er een streetteam was van Demi, maar die deden vooral de updates over Demi. Er werd mij gevraagd om een meeting in Eindhoven te organiseren, dus dat deed ik. Ik wist wel dat het mij op dat moment niet meer alleen ging lukken, dus heb ik de hulp van iemand anders ingeschakeld die in de omgeving van Eindhoven woonde. Ook had ik toen een oproepje geplaatst om met een teampje verder te gaan om meer meetings te houden. Hier kwamen uiteindelijk twee extra mensen uit, Sheila en Jurita. Op 5 april stonden we met een hele groep in Eindhoven.

Demi naar Nederland

Daarna ging het snel, Demi kwam in november naar Nederland, dus daar moesten we wat mee. Rond die tijd kwamen we ook in contact met @SupportDemiNL, dat waren Laura en Eline. Zij organiseerde in juli 2014 een meeting in Utrecht, helaas konden wij daar niet bij zijn. Onze volgende meeting was een maand voor het “concert” van Demi op 18 november.

Na het concert groeide het team. Eline en Laura kwamen erbij en ook Lucia sloot zich bij het team aan. Nu waren we met een groter groepje en konden we hopelijk meer bereiken. In januari 2015 kwam het idee om Camp Lovatic te organiseren. En dat deden we, naast de meetings gingen we op kamp eind oktober met een groep van 25 Lovatics. Daarnaast hebben we ook nog promotieacties gehouden voor Confident. We zijn in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle en Amsterdam gaan flyeren voor het nieuwe album met groepjes Lovatics.

Team veranderingen

Er kwamen wat veranderingen in het team, Sheila, Laura en Eline verlieten het team en daar kwamen Demi en Marloes voor in de plaats. Ook dit jaar organiseerde we weer volop meetings en Camp Lovatic. In de zomer kwam Maaike bij het team. Het najaar van 2016 was wat lastig, Demi kondigde aan om uit de spotlights te stappen, en waar moeten wij dan nog over informeren. Gelukkig kwam ze snel weer terug met een Grammy Nominatie. Alleen was ze nog steeds niet teruggekomen naar Nederland.

Zoals sommige van jullie gemerkt hebben, werd 2017 niet ons beste jaar. Aan het einde van 2016 stopte Lucia, Marloes en Maaike met het team en waren we weer op zoek naar nieuwe mensen, wat het doorlopende thema van 2017 werd. In januari kwamen Denise, Kristine en Rosa Lynn bij het team en waren we weer met zijn 6en. Onze meetings dat jaar waren niet zo goed bezocht, we hebben er uiteindelijk 1 gehouden op Demi haar verjaardag, en we moesten Camp Lovatic afblazen. Ook stopte in 2017 Demi, Rosa Lynn, Jurita en Denise met het team. Daar kwamen Marit, Shiva, Myrthe, Annemieke, Romy en Robin voor terug. Maar alleen Annemieke en Myrthe zitten nog bij het team.

2018

2018 begon lastig voor ons, niet alleen doordat we maar met zijn 4en waren, maar ook omdat de kans heel groot was dat Demi naar Nederland kwam. We konden eigenlijk niets vastzetten, omdat we niet wisten wanneer! Gelukkig kwam het verlossende antwoord al in februari. Dat het een druk jaar werd, wisten we van te voren. Daarom hebben we ook 4 nieuwe leden bij het team, wat het totaal nu op 8 zet. Daisy, Fay, Masha en Maud hebben zich bij het team aangesloten en samen gaan we ertegenaan!

Dit artikel kan nog wel 1.000 woorden langer worden, maar laten we dat maar niet doen. Als je nog vragen hebt, kan je die altijd stellen via onze social media, website, e-mail, whatsapp of tijdens meetings! We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Hoe het jaar verder gaat lopen weten we nog niet, maar we hopen dat we dit nog lang kunnen doen. En dat allemaal voor jullie! We zijn constant aan het zoeken naar verbeteringen en tips, dus als je die hebt, kan je ze altijd anoniem achter laten!

We hopen jullie te zien op tijdens onze meetings, op 2 en 3 juni tijdens Camp Lovatic 2018, op 18 en/of 19 juni in Amsterdam!

Winactie!

Natuurlijk kan je een jubileum niet vieren zonder winactie! Want naast ons 5 jarig jubileum, bestaat Camp Rock dit jaar ook 10 jaar! Dubbel feest! Daarom maak je de komende tijd kans op de 2 Camp Rock DVD’s. Wat moet je doen? Laat hieronder je voor en achternaam, leeftijd en e-mailadres achter! Op 10 juni kiezen wij een winnaar!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Geef een reactie