4 tips om ons te helpen en het kost geen geld!

Wij willen groeien en dat willen jullie vast ook, want dat betekent dat Demi sneller naar Nederland komt! Want hoe groter de website en volgers van Demi Lovato Nederland wordt, hoe beter we kunnen bewijzen dat het echt de moeite waard is voor Demi om naar Nederland te komen.

Wij groeien door meer bekendheid en dit komt vaak door winacties, want wie wil er nou niet iets winnen?! Daarnaast groeien wij ook door gesponsorde berichten op Facebook en Instagram, zo zien andere mensen onze pagina! Dit kost ons geld, maar daar hebben wij een oplossing voor bedacht, wij verkopen Demi merchandise. Van het bedrag dat jij betaalt voor de merch houden wij een beetje over en hoe meer merch wij verkopen, hoe meer leuke winacties wij kunnen doen!

Wij snappen best dat niet iedereen van jullie geld genoeg heeft om al onze merch items te kopen. Maar we hebben een oplossing daarvoor ;)! Je kan ons ook helpen zonder geld uit te geven! Dat lees je allemaal hier in dit artikel!

Tip 1: Facebook en Instagram

Facebook en Instagram maken gebruik van Algorithms. Een moeilijk woord, maar het betekent eigenlijk dat zij kijken naar foto’s en berichten die jij leuk zou vinden en die laten ze aan jou zien. Zo gaat het ook met onze foto’s. Hoe meer mensen de posts liken, erop reageren of delen, hoe meer mensen deze te zien krijgen. En dat zijn niet alleen jouw vrienden die zien dat jij wéér een Demi foto liket. Ook andere mensen, die jij helemaal niet kent, maar wel onze Facebook of Instagram pagina’s volgen krijgen deze dan te zien. Wij zullen zelf ook interactiever op jullie reacties gaan reageren!
Like onze Facebook en Instagram posts en reageer er op. Zo zien meer mensen deze, en misschien kunnen zij wel merch kopen ;).

Tip 2: Advertenties

Op onze website vind je tegenwoordig ook advertenties. Wij weten dat die soms heel irritant zijn, maar als jij op zo een advertentie klikt, krijgen wij een kleine vergoeding! Deze is heel klein, maar hoe meer mensen op de advertentie klikken, hoe meer geld wij krijgen. En daar kunnen wij dan weer winacties of merchandise van financieren!
Klik op advertenties, ook al zijn ze soms nog zo irritant, hierdoor krijgen wij een vergoeding!

[Tweet “Help Demi Lovato Nederland groeien! Laat Demi zien dat ze echt naar Nederland moet komen!”]

Tip 3: Website

Wij plaatsen iedere dag iets over onze website. Een nieuw artikel of een heb je deze al gelezen? Hoe meer mensen er op onze website hebben gekeken, hoe hoger wij in de google ranking komen te staan. Dat betekend dat wij straks misschien wel op de eerste plaats staan als je op google intypt Demi Lovato Nederland. Dus hoe meer mensen onze website bekijken, hoe groter de kans is dat nieuwe mensen op onze website terecht komen.
Bekijk iedere dag onze website, het hoeft niet lang te zijn. Het liefst langer dan 1 minuut en klik naar andere pagina’s of artikelen.

Tip 4: Vragen en enquête

Eerst zou hier onze Facebookgroep komen te staan. Helaas zijn we hiermee gestopt sinds begin mei, omdat we nieuwe mensen voor het team nodig hebben. Daarom hebben wij besloten om vaker vragen via onze andere social media kanalen te sturen. Zodat iedereen de kans krijgt om deze te beantwoorden en niet alleen de leden van onze Facebookgroep. Wij zullen ook vaker een enquête opzetten. Deze wordt dan wel korter dan de vorige, toen wilde we gewoon heel veel van jullie weten. Deze zullen dan specifieke onderwerpen krijgen als Merchandise, Website, Social Media, Meetings, etc.
Als je deze invult of de vragen beantwoord help je ons heel erg. Wij weten dan wat jullie, de Lovatics waar wij het allemaal voor doen, willen en verwachten van ons. Zodat wij ons daar aan kunnen aanpassen en ons kunnen verbeteren en aanpassen of juist niet!
Beantwoord de vragen die wij op Social Media posten en vul actief onze enquêtes in, zo kunnen wij zien wat jullie er allemaal van vinden!

Heel erg bedankt als je ons wil helpen met deze tips! Wij zouden het heel erg fijn vinden en wie weet kunnen we bewijzen dat we met zoveel mensen zijn dat Demi gewoon de Ziggo Dome helemaal kan uitverkopen!

Geef een reactie