3 Lovatics over waarom Camp Lovatic zo leuk is

Een aantal jaar organiseren wij al Camp Lovatic en daar zijn dan ook een hele hoop Lovatics geweest. Zij vertellen je in dit artikel wat zij van Camp Lovatic vonden. Wat was er echt leuk aan het kamp, maar ook wat ze juist niet zo leuk vonden. Hierbij is het woord aan Jurita, Maud en Heleen!

Jurita

Hoi allemaal Jurita hier,

Ik wil graag mijn mening over kamp met jullie delen. Ik heb de afgelopen 3 jaar kamp mee mogen maken. De eerste twee kampen als lid van het Demi Lovato Nederland team. Daar kan ik eigenlijk niet zoveel over vertellen, want de organisatie beleefd het altijd anders dan de deelnemers. Wat ik wel terug kreeg is dat het een van de leukste dingen is die mensen ooit hebben gedaan. Je kan jezelf zijn, mensen ontmoeten die ook fan zijn van Demi en daadwerkelijk een band krijgen met deze mensen omdat je maarliefst een heel weekend hebt.

De derde keer dat ik deel mocht nemen aan het kamp was afgelopen jaar in 2018. Dit keer mocht ik echt toekijken hoe het nou was als deelnemer en ik kan je zeggen het is leuker dan ik dacht. Stiekem ging ik eigenlijk alleen even op bezoek maar het was zo gezellig dat ik gelijk maar de hele nacht & dag gebleven ben.

Dit kamp was anders dan ik gewend was. Dit omdat het team heel graag de mening van de lovatics wou weten dus dit kamp had je vaker een brainstormsessie met zijn allen dat de vorige keren. Soms was dat brainstormen een hoop maar met lovatics onder elkaar kan je toch een hoop LOL maken ;).

Naast de brainstormsessies hebben we bijvoorbeeld nog weerwolven van wakkerdam gedaan en hebben we nog leuke activiteiten op het gras gedaan. Ik kende niet iedereen die op het kamp was maar toen ik eenmaal weg ging had ik het idee dat ik iedereen wel een keer gesproken had.

Ik zou zeggen kom ook gezellig naar het kamp want het is zeker iets unieks wat je nergens anders vindt. Tot aankomend jaar?

Maud

Camp Lovatic 2018

Voor mij was dit mijn eerste kamp als Lovatic en lid van het team. Ik had altijd wel berichtjes voorbij zien komen, maar durfde niet het risico nemen om heen te gaan.

Afgelopen jaar was dus zoals ik begon mijn eerste keer en ik heb oprecht genoten. Er zijn onwijs veel leuke activiteiten geweest zoals: brainstormen, spelletjes en gewoon genieten.  

Mocht je bang zijn dat je niet binnen de groep past, is dat echt niet nodig! Afgelopen jaar vond iedereen elkaar er waren wat verschillende groepjes, maar de groep samen was ook onwijs gezellig.

Afgelopen jaar is voor mij ook zwaar geweest op kamp aangezien er wat persoonlijks gebeurde. Weet je, je hoeft je rondom de meiden en jongens niet te schamen. Ik merkte vanaf dat moment dat echt iedereen er voor elkaar was. Je zal op kamp niet worden uitgesloten, maar hartelijk worden ontvangen en worden geholpen indien nodig.

Xx Maud

Heleen

Ik vond het kamp leuk en gezellig, zo ben je langer bij elkaar en kan je elkaar echt leren kennen. Niet zoals op een meeting waar je elkaar maar een paar uur ziet. Hier heb je echt de kans om nieuwe vrienden te maken. Zo heb een goede vriendin gemaakt op camp.

Verder zijn de spellen die je doet ook leuk, vooral in teamverband (als er genoeg mensen zijn). Het is gewoon een grote meeting met een sleep over party er bij! Heel erg aan te raden! Ook de kleine hoeveelheid mensen vond ik ook heel fijn.

Ik ben ook naar de vorige kampen geweest maar daar waren er heel veel Lovatics dus het was wel totaal anders. Dan de vorige keren maar dit was ook heel leuk je hebt nu meer kans om iedereen te spreken dus dat was heel fijn.

Hopelijk hebben jullie nu een beetje een idee hoe Camp Lovatic in elkaar steekt en hoe andere Lovatics kamp hebben ervaren en zien we jullie bij Camp Lovatic 2019!

Geef een reactie