2019; een nieuw jaar met nieuwe verwachtingen

Als eerste wensen wij iedereen een gelukkig nieuwjaar en hopelijk heeft iedereen een fijne jaarwisseling gehad. Wij leefde eigenlijk al meer dan een maand in 2019, of zo voelt dat ongeveer. Wij zijn hard bezig geweest met alles voorbereiden voor het komende jaar. Er veranderen een aantal dingen, maar we gaan natuurlijk ook weer leuke dingen organiseren!

Het komende half jaar gaan wij geen merchandise verkopen. We willen het allemaal heel anders gaan aanpakken en nieuwe items toevoegen aan onze collectie. Dit betekend dus dat je niets kan bestellen en ook niets tijdens de meetings of Camp Lovatic kan kopen.

We organiseren weer meetings in 2019!

Voor elke meeting is er een Facebook evenement aangemaakt. Deze kan je vinden via onze Facebookpagina of via links hierboven. Zet jezelf op geïnteresseerd of aanwezig en blijf op de hoogte van alles over deze meetings!

Camp Lovatic 2019

Kan je bijna niet zijn ontgaan dat wij bijna ieder jaar een Camp Lovatic organiseren. Dus ook in 2019 gaan we dat weer doen! Dit keer in het hemelvaartweekend (na de examens!). Dit is 30 mei tot en met 1 juni.

Het kamp is dus 2 nachten en het enige wat je zelf hoeft te regelen is hoe je bij de bushalte komt (als je met het OV komt) of bij de locatie (als je met de auto komt). Verder hebben wij van alles geregeld om het een leuk weekend te maken!

Camp Lovatic 2019 kost €50 en daarmee betalen wij de huur van het gebouw, het eten voor het weekend, een Camp t-shirt als aandenken, prijsjes tijdens sommige activiteiten, een klein stukje benzine en een klein stukje onvoorziene kosten.

Wat gaan we nog meer doen in 2019?

Natuurlijk gaan we Demi weer promoten dit jaar. Hopelijk komt er een nieuwe CD of nieuwe single uit, maar niets is natuurlijk zeker. Demi haar gezondheid gaat voor, maar als ze er klaar voor is, staan wij natuurlijk ook klaar om Demi te promoten in Nederland. Ben jij daar ook klaar voor?

Wij gaan nog verder met al onze plannen en verbeteringen, waarvoor je een enquête kan invullen! En gaan wij hard aan het werk om het leuk te maken om een Nederlandse Lovatic te zijn terwijl Demi niet in Nederland is!

We hopen je het komende jaar te zien bij de meetings of bij Camp Lovatic en gaan voor een top jaar! Dit jaar bestaan we 6 jaar, dus het kan altijd nog een beter jaar worden dan het jaar ervoor!

Heb je nog vragen? Dan kan je die altijd aan ons stellen. Bijvoorbeeld hieronder in de reacties, maar ook via onze social media accounts of ons e-mailadres info@demilovato.nl

Geef een reactie